• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely Testte Saatler Sonra 2.Çizgi

Bebekbekleyenbayan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
4
1
16
27
Herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 6 aylık evliyim. Son 2 aydır korunmuyorum. Gebelik şüphelerim var 1 haftadır kasıklarımda agrı ve ara ara beyaz akıntım oluyor. Adetime henüz 9 gün var. Ayaklarım hiç ısınmıyor. 4 gün önce gebelik testi yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı ama cok hafif. Dün testi tekrarladım bu sefer yine saatler sonra 2. Silik çizgi cıktı fakat diğerinden biraz daha belirgin hayalet gibi. Bu durumu yaşayan hamile arkadaslarımız var mı bana yardımcı olun lütfen. ☺️

Eklentiler

• IMG_20200103_163900.webp
    IMG_20200103_163900.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 1.712
Herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 6 aylık evliyim. Son 2 aydır korunmuyorum. Gebelik şüphelerim var 1 haftadır kasıklarımda agrı ve ara ara beyaz akıntım oluyor. Adetime henüz 9 gün var. Ayaklarım hiç ısınmıyor. 4 gün önce gebelik testi yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı ama cok hafif. Dün testi tekrarladım bu sefer yine saatler sonra 2. Silik çizgi cıktı fakat diğerinden biraz daha belirgin hayalet gibi. Bu durumu yaşayan hamile arkadaslarımız var mı bana yardımcı olun lütfen. ☺
en kalıtelı testle de yapsanız saatler sonra cıkanı degerlendırmeyın denılır. hem bazı testlerde nedense boyle bı sacmalık var kuruma cızgısı gıbı bı sisli göruntu cıkıyo yanıltıyo. zaten adete daha 9 gun varsa 4 gun daha sabretmenızı onerırım. sımdı negatıfı de pozıtıfı de yanıltabılır zaten. ılk 10 dk ıcınde belıren cızgı olunca dırek kan vermeye koşun :KK73: rabbım hakkınızda hayırlısını versın yuzunuzu guldursun ınsallah :anne:

Benim hamilelik testimde aynı böyleydi adetime beş gün kala öğrenmiştim. Direk kan vermistim ve beta 18 çıkmıştı :) inşallah sende hamilesindir canım

4 güne koyulaşması belli olması gerekirdi.
Freely test ile öğrendim gebeliğimi.
İlişkinin 10. Günü gece aklıma düştü yapayım dedim saat 2 idi.
baktım çizgi bir var gibi bir yok gibi. Arada görüyorum arada göremiyorum.Sabah ilk idrarla yapayım varsa çıkar zaten dedim ve uyudum.
Öğlen 11 gibi test yaptım 2 dakikaya gözle görülebilecek bir silik çizgi çıktı.Gece neredeyse yoktu ama.
Öğlen 2de kan verdim doğru mu acaba diye ve sonucum 10,6 çıktı.
üzmek istemem ama kendimle karşılaştırınca yok gibi.

test çubuklarında 1saat gectikten sonra 2.çizgi yüksek oranda çıkar yanılmış olursunuz zaten regle daha varmış bekleyin derim 1 gün geçse bile yaptığınızda varsa çıkar zaten en iyisi beklemek

Merhabalar. Şuan aynı durumu yaşıyorum. Sizin sonucunuz ne oldu acaba 🤗üç kez test yaptım üçünde de saatler sonra net ikinci çizgi oldu.

Bu şekilde çıktı testlerim. İlk yaptığım bir hafta önceydi sonrakiler gün aşırıydı. Çok heyecanlanmak da istemiyorum ama. Kan testi verdim cuma günü çıkacak sonuç. Adet günüme daha var.

Eklentiler

• F858139B-AC1D-46F7-B4BE-222AA5AF7754.webp
    F858139B-AC1D-46F7-B4BE-222AA5AF7754.webp
    100,2 KB · Görüntüleme: 2.372
Bu şekilde çıktı testlerim. İlk yaptığım bir hafta önceydi sonrakiler gün aşırıydı. Çok heyecanlanmak da istemiyorum ama. Kan testi verdim cuma günü çıkacak sonuç. Adet günüme daha var.
Hamilemisiniz? Benimde bir testim sizin ilk testiniz gibi, sanki içi beyazımsı ama belli çizgileri

Back