- Konu Sahibi Hamileyizbiz
Ay hadi hayırlı olsunHamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi hayırlı olsunHamileyim
Çok sağolun inşallah sağlıkla gelsin bebişimAy hadi hayırlı olsun
Çok teşekkürler aminHayırlı uğurlu olsun
Reglinize kaç gün var ?Eki Görüntüle 3526323
Ben de bu marka ile test yaptım akşam sonra gidip kan verdim 0.21 çıktı 2 gün var adetime sizce yükselir mi kasetlerde de 10 dk içinde çıkmıştı.
Bence cumayı bekleyin önden idrar testi yapın bundan daha koyu çıkarsa kan verinPerşembe olmam gerekir ya da cuma
İnşallah kan negatif ama ben sanki olacak gibi de hissediyorum çünkü üç test farklı saatlerde çizgi verdi. Belki bir umut diye bekleyeceğim. Siz de gördünüz değil mi cizgileri :)Bence cumayı bekleyin önden idrar testi yapın bundan daha koyu çıkarsa kan verin
Evet erken gebelik testinde biraz daha belli inşallah istediğiniz gibi olur ama his varsa vardır diye düşünüyorum.bi önceki gebeliğimde var deyip kan vermiştim 0.30 çıkmıştı. hissediyorum hala deyip 6 gün sonra tekrar kan verdim betam 50 çıkmıştı. Yani his önemliİnşallah kan negatif ama ben sanki olacak gibi de hissediyorum çünkü üç test farklı saatlerde çizgi verdi. Belki bir umut diye bekleyeceğim. Siz de gördünüz değil mi cizgileri :)
Işık, umut oldu bu deneyimin.ben inanıyorum. Siz de dua edin lütfen bizim içinEvet erken gebelik testinde biraz daha belli inşallah istediğiniz gibi olur ama his varsa vardır diye düşünüyorum.bi önceki gebeliğimde var deyip kan vermiştim 0.30 çıkmıştı. hissediyorum hala deyip 6 gün sonra tekrar kan verdim betam 50 çıkmıştı. Yani his önemli
Amin amin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum bende inşallah istediğiniz gibi olur her şey harika dualarınız için teşekkür ederimIşık, umut oldu bu deneyimin.ben inanıyorum. Siz de dua edin lütfen bizim için
Rabbim size de bebeğinize de ailenize de sağlık nasip etsin güzel doğum, birlikte de eve dönmeyi nasip etsin sağlıkla.
Amin inşallah ederim tabi kiSağlıkla kucağınıza alın bizede dua edin
Merhabalar sizi merak ettim ? Nedir son durumIşık, umut oldu bu deneyimin.ben inanıyorum. Siz de dua edin lütfen bizim için
Rabbim size de bebeğinize de ailenize de sağlık nasip etsin güzel doğum, birlikte de eve dönmeyi nasip etsin sağlıkla.
Günaydın. Dün sabah tekrar test yaptım pozitiften sonra daha da koyu çıktı cizgim bugun akşam tekrar kan vereceğim. Yarın da sağlık ocağına gidip kayıt açarım diye düşündüm. Bu hafta bitince de doktora gideceğim hem kese görünür diyorumMerhabalar sizi merak ettim ? Nedir son durum
Ayy çok sevindim benide bilgilendiririn Allahım güzel haberler gelsin size hadi inşallahGünaydın. Dün sabah tekrar test yaptım pozitiften sonra daha da koyu çıktı cizgim bugun akşam tekrar kan vereceğim. Yarın da sağlık ocağına gidip kayıt açarım diye düşündüm. Bu hafta bitince de doktora gideceğim hem kese görünür diyorum
İnşallah teşekkür ederim buradan yazarımAyy çok sevindim benide bilgilendiririn Allahım güzel haberler gelsin size hadi inşallah
Hayatım sen hamiştin, 0.21 kan testinin çıktığı zaman ne zamandı? Ne zaman koyulaştığını gördün fotoğrafını çektin, ne zaman kanda pozitif çıktı? Bende benzer durumdayım senle çözmeye çalışıyorum yardımcı olursan çok sevinirimEki Görüntüle 3526323
Ben de bu marka ile test yaptım akşam sonra gidip kan verdim 0.21 çıktı 2 gün var adetime sizce yükselir mi kasetlerde de 10 dk içinde çıkmıştı.
Tabi ki ben adetimden birkaç gün önce test yaptım silik çıktı sonra gittim iki tane daha test yaptım onlar 10 dk içinde silik çıktı süreci eşimden gizlemedim birlikte gördük çizgileri o akşam eşim dayanamadı kan verelim dedi akşam iş çıkışı gittik kan verdik 0.21 gördüm ama üç test pozitif kasığımda batmalar var hiç olmazdı kasik ağrım olurdu ama batmalar olmazdı kendimi uzmedim o çıkan üç teste umut baglayip cuma günü tekrar kan vermeye gittim adet günümdü. Cuma günü yaptığım test 33 değer verdi yani salı günü 0 iken cuma pozitife döndü bu sürede carsamba perşembe ve cuma günleri yaptığım testlerde de silik çizgiler görmeye devam ettimHayatım sen hamiştin, 0.21 kan testinin çıktığı zaman ne zamandı? Ne zaman koyulaştığını gördün fotoğrafını çektin, ne zaman kanda pozitif çıktı? Bende benzer durumdayım senle çözmeye çalışıyorum yardımcı olursan çok sevinirim