- 17 Ağustos 2024
- 21
- 8
- 28
-
- Konu Sahibi gelincikcicegii8
İnşallah çok teşekkür ederimYalancı pozitif bu kadar net çıkmaz :) hamilesin
Hamilesiniz çok net))Freely marka gebelik testi yalancı pozitiflik verir mi?Eki Görüntüle 3466828
Çok teşekkür ederim inşallahHamilesiniz çok net))
Amin inşallah çok teşekkür ederimcanım bu kadar net olmazdı hamilesin kan ver netleştir hayırlı olsun
Canım gebe görünüyorsun teste göreEki Görüntüle 3467046
Testi başka bir marka ile tekrarladım inşallah kanda da sonuç alırım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
İnşallahCanım gebe görünüyorsun teste görehayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah, e anlat bize de biraz yumurtlamaydı , belirtiydi filan ?:)))
Evet çok şükürCanım olumlu oldu mu?
Super canim cok sevindimmEvet çok şükür
Şimdi senin için yorum yapacaktım bence sen de hamilesin kan ver. Bende de pko var. Allah dileyip verdikten sonra oluyor. İnşallah bana da haber ver senin için dua edicemSuper canim cok sevindimm
Canim sen testi yeniledim demissin ya ne zaman yaptin ilk idrarla mi belli oluyo sadece oglen elimde freely marka var onunla da deniyim miŞimdi senin için yorum yapacaktım bence sen de hamilesin kan ver. Bende de pko var. Allah dileyip verdikten sonra oluyor. İnşallah bana da haber ver senin için dua edicem
Ertesi gün ilk idrarla başka bir marka alıp yaptım. Sen de bu şekilde yapabilirsin. Hemen çıktıysa sonuç doğrudur zaten.Canim sen testi yeniledim demissin ya ne zaman yaptin ilk idrarla mi belli oluyo sadece oglen elimde freely marka var onunla da deniyim mi
Cann yenisini attim konuma baksana baska markayla denedim 2 dkkada ciktiErtesi gün ilk idrarla başka bir marka alıp yaptım. Sen de bu şekilde yapabilirsin. Hemen çıktıysa sonuç doğrudur zaten.
Profiline girilmiyoCann yenisini attim konuma baksana baska markayla denedim 2 dkkada cikti