Freely marka gebelik testi güvenilir mi

ridade21

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
106
37
18
Merhabalar hepinize iyi bayramlar.. geçen ay kendime test yapmamak için söz vermiştim ama dayanamadım. 3 testte pozitif görüp kanda negatif görünce çok üzülmüştüm. Bu akşam yine yaptım bi test freely erken gebelik ama silik çizgi 2-3 dk içinde hemen çıktı.. güvenilir mi bilmiyorum bu testi kullanan oldu mu? Gecikmem yok ( döngüm düzensiz pcosum) i ilişkimin üstünden 14 gün geçti bugün..
Düzenleme : Fotoğrafı şimdi ekledim

Eklentiler

• IMG_3907.webp
    IMG_3907.webp
    171,2 KB · Görüntüleme: 223
Son düzenleme:
Kan testi verdiniz mi ? Bende aynı kan verdim negatif cıktı 😭
Vermedim canım geçen aydan çok üzüldüm. Yarın tekrar test yapacağım farklı markayla eğer o da böyle olursa vereceğim. 🥹 bu testler o kadar yanıltıyor ki bizi inşallah sende en hayırlı zamanda kanda pozitifi görürsün🫶

Vermedim canım geçen aydan çok üzüldüm. Yarın tekrar test yapacağım farklı markayla eğer o da böyle olursa vereceğim. 🥹 bu testler o kadar yanıltıyor ki bizi inşallah sende en hayırlı zamanda kanda pozitifi görürsün🫶
Merhaba kan verdiniz mi benim testimde aynı marka bugün yaptım silik
çıktı

Canım sende aynısı olcak diye bir şey yok ama benim artımed daysdoctor freely markalarına asla güvenim yok kop koyu iki çizgi çıkmasına rağmen kan değerim 0.100 çıkmıştı yıkıldık

Canım sende aynısı olcak diye bir şey yok ama benim artımed daysdoctor freely markalarına asla güvenim yok kop koyu iki çizgi çıkmasına rağmen kan değerim 0.100 çıkmıştı yıkıldık
Aynısı oldu canım ne yazık ki bu marka sıkıntılıymış başka markalarla denedim kuruma çizgisi bile çıkmadı..

Merhaba öyleymiş evet bende test ettim onayladım ne yazık ki aynı durumdayım 🥹
Üzülmeyin bir sonraki denemede inşallah gerçek haberi duyarız 🌸 Böyle durumlarda başka markalarda deneyin artık tecrubelendik maalesef hamile bile kalsak inanamiyoruz gibi bişey oldu😂

Kızlar merhaba benim reglim 1 gün gecikti noramlde her ay aynı gün hatta aynı saatlerde olurdum ve reflim direkt kırmızı başlardı bugün kahve leke geliyor sildikçe dün ve ondan önceli 2 gün testim silik çizgi çıktı prodoctor ve freely markaları bugün köye geldik testim yok yanımda kan da veremiyorum bu kahve leke yerleşme olabilir mi yerleşme ne zaman nasıl olur son 3 günün testlerini ekliyorum fotoğraftan daha net görünüyor aslında

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_3039.webp
    IMG_3039.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_3052.webp
    IMG_3052.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde 2 erken olan bu freey markanın

Eklentiler

• 424E0D35-1016-4C13-8FC5-81431AABEB35.webp
    424E0D35-1016-4C13-8FC5-81431AABEB35.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 81
Back
X