Lilakahve Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 1.423 875 33 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Lilakahve #1 Adetime 3 gün var. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim var. Evde de freely marka kaset test vardı. Az önce dayanamadım yaptım. Negatif çıktı. Yumurtlama günlerini de değerlendirmiştik. Nasıl moralim bozuldu erken mi yaptım sizce Eklentiler IMG_3570.jpeg 52,7 KB · Görüntüleme: 107
Adetime 3 gün var. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim var. Evde de freely marka kaset test vardı. Az önce dayanamadım yaptım. Negatif çıktı. Yumurtlama günlerini de değerlendirmiştik. Nasıl moralim bozuldu erken mi yaptım sizce
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.988 944 35 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Lilakahve #2 Lilakahve .!.: Adetime 3 gün var. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim var. Evde de freely marka kaset test vardı. Az önce dayanamadım yaptım. Negatif çıktı. Yumurtlama günlerini de değerlendirmiştik. Nasıl moralim bozuldu erken mi yaptım sizce Genişletmek için tıkla... Canım bende bugün 11.gün test yaptım sabah ama negatif olsa çıkardı yumurtlama gününü değerlendirdik ama
Lilakahve .!.: Adetime 3 gün var. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim var. Evde de freely marka kaset test vardı. Az önce dayanamadım yaptım. Negatif çıktı. Yumurtlama günlerini de değerlendirmiştik. Nasıl moralim bozuldu erken mi yaptım sizce Genişletmek için tıkla... Canım bende bugün 11.gün test yaptım sabah ama negatif olsa çıkardı yumurtlama gününü değerlendirdik ama
Lilakahve Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 1.423 875 33 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Lilakahve #3 Sosyallanne .!.: Canım bende bugün 11.gün test yaptım sabah ama negatif olsa çıkardı yumurtlama gününü değerlendirdik ama Genişletmek için tıkla... Ne bileyim inşallah pozitife döner ikimizinde
Sosyallanne .!.: Canım bende bugün 11.gün test yaptım sabah ama negatif olsa çıkardı yumurtlama gününü değerlendirdik ama Genişletmek için tıkla... Ne bileyim inşallah pozitife döner ikimizinde
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.988 944 35 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Lilakahve #4 Lilakahve .!.: Ne bileyim inşallah pozitife döner ikimizinde Genişletmek için tıkla... İnşallah diyeyim ama umudum da yok
Lilakahve .!.: Ne bileyim inşallah pozitife döner ikimizinde Genişletmek için tıkla... İnşallah diyeyim ama umudum da yok
Lilakahve Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 1.423 875 33 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Lilakahve #5 .
Lilakahve Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 1.423 875 33 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Lilakahve #6 Biri erken desin
LLmelek Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 112 45 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Lilakahve #7 Lilakahve .!.: Adetime 3 gün var. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim var. Evde de freely marka kaset test vardı. Az önce dayanamadım yaptım. Negatif çıktı. Yumurtlama günlerini de değerlendirmiştik. Nasıl moralim bozuldu erken mi yaptım sizce Genişletmek için tıkla... Benimde 3 gün var regl bende dayanamayıp yaptım negatif gördüm belirtilerim göğüs ağrısı çok fazla saç dökülmesi yorgunluk inşallah gebeyizdir canım
Lilakahve .!.: Adetime 3 gün var. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi belirtilerim var. Evde de freely marka kaset test vardı. Az önce dayanamadım yaptım. Negatif çıktı. Yumurtlama günlerini de değerlendirmiştik. Nasıl moralim bozuldu erken mi yaptım sizce Genişletmek için tıkla... Benimde 3 gün var regl bende dayanamayıp yaptım negatif gördüm belirtilerim göğüs ağrısı çok fazla saç dökülmesi yorgunluk inşallah gebeyizdir canım
Lilakahve Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 1.423 875 33 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Lilakahve #8 LLmelek .!.: Benimde 3 gün var regl bende dayanamayıp yaptım negatif gördüm belirtilerim göğüs ağrısı çok fazla saç dökülmesi yorgunluk inşallah gebeyizdir canım Genişletmek için tıkla... Valla ne bileyim psikolojik belirtiler mi yaşıyoruz bakalım adet günü belli olacak artık. İnşallah vardır ikimizinde
LLmelek .!.: Benimde 3 gün var regl bende dayanamayıp yaptım negatif gördüm belirtilerim göğüs ağrısı çok fazla saç dökülmesi yorgunluk inşallah gebeyizdir canım Genişletmek için tıkla... Valla ne bileyim psikolojik belirtiler mi yaşıyoruz bakalım adet günü belli olacak artık. İnşallah vardır ikimizinde
LLmelek Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 112 45 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Lilakahve #9 İnşallah canım