- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.281
- 298
o kadar çiftten sonra şimdi negatifse kimyasaldır..üç test birden yanılamaz bence..
One step diye ing marka kiz simdi boyle olmus acaba dedim allahtan 2 tane almis 3 4 gun sonra tekrar denerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar çiftten sonra şimdi negatifse kimyasaldır..üç test birden yanılamaz bence..
Kimyasal da olsa kanamayla değer sıfırlanana kadar silik çizgi çıkar. Koyu olmaz ama pozitif gösterir. Kaset tipi test 20 civarı hcgyi gösterir. 5 10 civarıysa hassas testler gösterebilir ama o değer de çok düşük olduğu için tam olarak gebelikten söz edilemez. Çok hassas test kullanmak o yüzden yanıltıcı oluyor ve hayal kırıklığı ihtimalini artırıyor maalesef.o kadar çiftten sonra şimdi negatifse kimyasaldır..üç test birden yanılamaz bence..
Bence artık bir kan ver tatlım ne olduğunu öğren..Allah korusun dış gebelikte pozitif verip sinsi sinsi ilerliyor..One step diye ing marka kiz simdi boyle olmus acaba dedim allahtan 2 tane almis 3 4 gun sonra tekrar denerim
Cnm sanırım hayalet çizgi. Gerçi daha bir hafta gecikmedin, belli olmaz. Belki belirginleşir ama sen zaten negatif ya da kimyasal seçeneklerine hazirliklisin sanırım.One step diye ing marka kiz simdi boyle olmus acaba dedim allahtan 2 tane almis 3 4 gun sonra tekrar denerim
Cok geçmiş olsun, yaşadığın için bilgi sahibisin muhakkak. Ben hiç bilmiyorum dış gebelik nasıl oluyor, sadece bu forumda okudum, hcg anormal yükseliyor diyorlar. Yani testte daha belirgin çıkar yuksek değer. Umarım yaşamayız hiçbirimiz. Sana da hayirli, sağlıklı bir gebelik dilerim en kisa zamanda.Bence artık bir kan ver tatlım ne olduğunu öğren..Allah korusun dış gebelikte pozitif verip sinsi sinsi ilerliyor..
Dış gebelikte iki katından az arttığı için sanırım erken döneminde silik veriyor..benim ilk dış gebelikte koyu çıkmıştı ama o zaman adeti 18 gün geçmişti hcg 1800 lerde idi yanlış hatırlamıyorsam..ikinci dış gebeliği erken yakalamak için adet gecikir gecikmez yapmaya başladım ..adetin 13. Günü 300 lerde olmasına rağmen hep silik çıktı..Cok geçmiş olsun, yaşadığın için bilgi sahibisin muhakkak. Ben hiç bilmiyorum dış gebelik nasıl oluyor, sadece bu forumda okudum, hcg anormal yükseliyor diyorlar. Yani testte daha belirgin çıkar yuksek değer. Umarım yaşamayız hiçbirimiz. Sana da hayirli, sağlıklı bir gebelik dilerim en kisa zamanda.
Bence artık bir kan ver tatlım ne olduğunu öğren..Allah korusun dış gebelikte pozitif verip sinsi sinsi ilerliyor..
İnşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım..Bakalim yarin eger ki musait olursam veririm cnm
Cnm sanırım hayalet çizgi. Gerçi daha bir hafta gecikmedin, belli olmaz. Belki belirginleşir ama sen zaten negatif ya da kimyasal seçeneklerine hazirliklisin sanırım.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım..
Hmm, demek o da aynı olmuyor herkeste, ne zor işler bunlar, bebek isterken sağlıktan da oluyoruz. Hayırlısıyla olsun hepimizin inş. Moralimizi bozmadan oluruna bırakalım, vardır elbet bir vakti.Dış gebelikte iki katından az arttığı için sanırım erken döneminde silik veriyor..benim ilk dış gebelikte koyu çıkmıştı ama o zaman adeti 18 gün geçmişti hcg 1800 lerde idi yanlış hatırlamıyorsam..ikinci dış gebeliği erken yakalamak için adet gecikir gecikmez yapmaya başladım ..adetin 13. Günü 300 lerde olmasına rağmen hep silik çıktı..
Canim silik cizgilere ragmen oldum ve cok frkli seyler yasadim bu ay regl dengesiz kanama cok sanci cok saskin ve uzgunum
üzülme kuzum yaaa vardır bunda da bir hayır....benimde 1 gün geçti bekliyorum o miratech gazabına bende ugradım sanırım bekliyorum regl olmayı...demek ki her testin yanılma payı varmıs en garantisi kan testi...ultrason...bunlarda netleşmeden ümitlenmemek lazım
Seninde mi pozitif verdi bir daha tovbeler olsun yapmam o marka ben laboquick siparisi verdim 20 tane geldi regl gecikince yapicam kalsin evde 2019 a kadar son kullanma tarihi var.
Tanesi 70 kurusa geldi
evet cnm pozitif verdi geçen ayda vermişti ama o zaman kanda baktırmıstım hemen..değer düşüktü ara degerdeydi sonra regl oldum 2 gün sonra muhtelemen kimyasal oldu....ama bu sefer bekliyorum...belki geç yumurtlamısımdır diye...biliyosun geç yumurtladıysan reglinde geçikiyor....öyle birşey olmus olabilir.
Haklisin cnm demek bir tek magdur ben diilim miratechten.
Benim 6 gun kala vermisyi ve 5 fun kala baya baya belirgindi kismet tabiki korunmamaya karar verdik kismet bakalim ne zaman olursa kendimi kasmadan serbest sekilde devam edicem
aynen kasma kendini..... sakin sakin beklicez rabbimin OL demesini...napalım vardır bunda da bir hayır.
Evet canim gene haberlesir ins senden hamilelik haberi alirim bu ay ben husran yasadim ins senin yuzun guler :)
Ve tum isteyenlerin yuzu gulsun kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim