• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely Marka Gebelik test kullananlar?

ayy hadi bende heyecan yaptım bak şimdi :D benimde günüme 4 gün var gaza geldim alsammı acaba ehehehe hoş ben regl olacagımı hissediyorum ama macera olsun :P

Insallah cnm ya sagolun yorum icin siz olmasaniz :)
Bakalim kismet bizimde eczanede hep miratech ve bebe time var bebe time mimli oldu mirateche guvendim ama

güven güven bende pozitifi görünce senin gibi şüphelendim acaba dedim test mimli mi araştrdım yanılan olmamıs hiççççç ama dedim ya benimki kimyasal oldu malesef...kaybettim kanamayla..

Insallah cnm ya sagolun yorum icin siz olmasaniz :)
Bakalim kismet bizimde eczanede hep miratech ve bebe time var bebe time mimli oldu mirateche guvendim ama
Bende mirada doğru çıkmıştı bebetime da ama ikiside dış gebelikle sonlandı.. Bence ikisinide dene tatlım.

hiç sanmam :KK70: bende çikolata ksiti var...bu son ayım zaten tüp bebeğe geçiyorum bu ay...bende umut yok ama dilerim senin bebişin gelip konmustur göbüşüne :KK66:

Insallah canim benim ogle deme belkide seninde gelmistir benim kizima umidimi kestigim ay kalmistim ;)
Surpriz yapar belki belli mi olur

Arada bende regl olacagimi bile bile yaptigim olmustu bilmem seviyorum sanki test yapmayi belki bakarsin pozitif cikar kiz :dua::anne:
Bende eskiden hiç bakmazdım..Artık alışkanlık oldu adet yaklaşınca başlıyorum test yapmaya. .benim için iyi aslında ne kadar erken yakalarsam o kadar az riskim olur kalan tek tüpüm için..dış gebelik geçmişi olanlar daha dikkatli olmalı..

Bende eskiden hiç bakmazdım..Artık alışkanlık oldu adet yaklaşınca başlıyorum test yapmaya. .benim için iyi aslında ne kadar erken yakalarsam o kadar az riskim olur kalan tek tüpüm için..dış gebelik geçmişi olanlar daha dikkatli olmalı..

Anladim cnm en iyisini yapiosn dikkat etmek lazim

benim sebebim var malesefff kist...rezv düşüklüğü kissten dolayı..o yüzden sisizn sansınız yüzde 20 ise benim 10

Olsun kuzum ben ne insanlar gordum doktor normal yolla asla olmaz deyipte normal yolla hamile kalan sen rabbime bol bol dua et

Kız sen halen buralarda mısın test yapmadınmı?

Esim test almaya gitti eczaneden :oops:
Onu bekliyorum ya 50 tl verir kan veririz yada 8 tl verir isin icinden cikariz dedim tamam tamam gidip aliyorum dedi :D
Ztn bayiliyorum diye kizio bana :KK17:
Bakalim test gelsin de yapiyim:KK54:

Back