bende miratech ile öğrenmiştim ama kimyasal oldu
vardır vardır onda bişeyler....
ayy hadi bende heyecan yaptım bak şimdibenimde günüme 4 gün var gaza geldim alsammı acaba ehehehe hoş ben regl olacagımı hissediyorum ama macera olsun
Insallah cnm ya sagolun yorum icin siz olmasaniz :)
Bakalim kismet bizimde eczanede hep miratech ve bebe time var bebe time mimli oldu mirateche guvendim ama
Bende mirada doğru çıkmıştı bebetime da ama ikiside dış gebelikle sonlandı.. Bence ikisinide dene tatlım.Insallah cnm ya sagolun yorum icin siz olmasaniz :)
Bakalim kismet bizimde eczanede hep miratech ve bebe time var bebe time mimli oldu mirateche guvendim ama
Arada bende regl olacagimi bile bile yaptigim olmustu bilmem seviyorum sanki test yapmayi belki bakarsin pozitif cikar kiz
hiç sanmambende çikolata ksiti var...bu son ayım zaten tüp bebeğe geçiyorum bu ay...bende umut yok ama dilerim senin bebişin gelip konmustur göbüşüne
Bende eskiden hiç bakmazdım..Artık alışkanlık oldu adet yaklaşınca başlıyorum test yapmaya. .benim için iyi aslında ne kadar erken yakalarsam o kadar az riskim olur kalan tek tüpüm için..dış gebelik geçmişi olanlar daha dikkatli olmalı..Arada bende regl olacagimi bile bile yaptigim olmustu bilmem seviyorum sanki test yapmayi belki bakarsin pozitif cikar kiz
Insallah canim benim ogle deme belkide seninde gelmistir benim kizima umidimi kestigim ay kalmistim
Surpriz yapar belki belli mi olur
Bende eskiden hiç bakmazdım..Artık alışkanlık oldu adet yaklaşınca başlıyorum test yapmaya. .benim için iyi aslında ne kadar erken yakalarsam o kadar az riskim olur kalan tek tüpüm için..dış gebelik geçmişi olanlar daha dikkatli olmalı..
ne bileyim 1,5 senedir her ay hüsran....o yüzden artık pek beklentili olamıyorum..
Bende 1 sene bekledim sebepsiz sonunda oldu vakti saati var simdi kizim 15 aylik.
öyle düşünme tatlım benim hem yaşım ilerde hemde tek tüpüm yok ..benim sebebim var malesefff kist...rezv düşüklüğü kissten dolayı..o yüzden sisizn sansınız yüzde 20 ise benim 10
benim de yaşım 34 canım yaaaaöyle düşünme tatlım benim hem yaşım ilerde hemde tek tüpüm yok ..
benim sebebim var malesefff kist...rezv düşüklüğü kissten dolayı..o yüzden sisizn sansınız yüzde 20 ise benim 10
Kız sen halen buralarda mısın test yapmadınmı?Olsun kuzum ben ne insanlar gordum doktor normal yolla asla olmaz deyipte normal yolla hamile kalan sen rabbime bol bol dua et
Kız sen halen buralarda mısın test yapmadınmı?
Hangi marka denedin şimdiNegatif cikti kizlar demekki hayirlisi boyle imis
o kadar çiftten sonra şimdi negatifse kimyasaldır..üç test birden yanılamaz bence..Negatif cikti kizlar demekki hayirlisi boyle imis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?