- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.281
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar bu marka guvenilir mi bana cok agir calisiyor gibi geldi damlattim 2 dk surdu c gozukmesi anca ilerledi cizgi siz bu marka kullandiniz mi memnun kaldinizmi?
Sizce miratech mi Freely mi?
Canım seni merak ettim adet oldunmu? İnşallah hamilesindir..Merhaba kizlar bu marka guvenilir mi bana cok agir calisiyor gibi geldi damlattim 2 dk surdu c gozukmesi anca ilerledi cizgi siz bu marka kullandiniz mi memnun kaldinizmi?
Sizce miratech mi Freely mi?
Ben bir kaç marka aynı anda denemiştim matıs ayında günüm geçmişti sadece mirada silik çıkmıştı kan vermiştim 12.58 gibi bir hcg çıkmıştı..Bende merak ediyorum freely nasıl diye. Eczaneden karışık test markaları aldım. 3 ekim regli günüm. Bu sabah test yaptım freely silik çıktı. Bakalım yaşayıp göreceğiz
Miratech tek geçerimmmmmm....cidden iyi bir gebelik testi ki zaten araştırısan ne kadar memnun olundugunu anlarsın
Bende merak ediyorum freely nasıl diye. Eczaneden karışık test markaları aldım. 3 ekim regli günüm. Bu sabah test yaptım freely silik çıktı. Bakalım yaşayıp göreceğiz
Canım seni merak ettim adet oldunmu? İnşallah hamilesindir..
Miratech pozitif freely negatif cikti ondan sordum cnm miratech 3 tanesi pozitif 1 tane freely negatif
Freely bana negatif verdi 3 tane miratech pozitifin uzerine ondan sordum bakalim hic yapmadim bir daha regl 3 gun gecikti
Yokmu başka bir eczane tatlım farklı bir marka dene..Olmadim cnm 3 gun gecikti beklemedeyim bende idrarda pozitif gormeden kana gitmiycem gibi gibi :)
Miratech 3 tane pozitif 1 freely negatif cikmisti. Kismet
benim bildiğim miratech daha hassas benim bildiğim ama her gebelik testinde bozuk çıkma ihtimali var tabi...
Yokmu başka bir eczane tatlım farklı bir marka dene..
Bir daha dene koyulaşmışsa kan ver tatlımTabikide o yuzden emin olamadim cnm miratech saglam teste benziyor diye yapmistim bende 3 tane silik pozitif verdi 2 sinin resmi ve videosu duruyor
Regl 6 gun ve 5 gun kala idi bunlar.
Simdi 3 gun geciktim acaba tekrarfan alip denesemmi diorum
kan versen artık 3 gün geçmiş....en azından öğrenirsin.
Kaç gündür merakla senin sonucu takip ediyorum hadi al yap..Ogle yapicam cnm pozitifse kana kosucam :)
Kaç gündür merakla senin sonucu takip ediyorum hadi al yap..
Kaç gündür merakla senin sonucu takip ediyorum hadi al yap..
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah..Tamam canim bugun cikar alirim yemek yiyim ya aslinda direk hastaneye de gidebilirim ama idrarda gorup gitmek daha guzel
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah..