• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely Marka Gebelik test kullananlar?

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.281
298
Merhaba kizlar bu marka guvenilir mi bana cok agir calisiyor gibi geldi damlattim 2 dk surdu c gozukmesi anca ilerledi cizgi siz bu marka kullandiniz mi memnun kaldinizmi?
Sizce miratech mi Freely mi?

Merhaba kizlar bu marka guvenilir mi bana cok agir calisiyor gibi geldi damlattim 2 dk surdu c gozukmesi anca ilerledi cizgi siz bu marka kullandiniz mi memnun kaldinizmi?
Sizce miratech mi Freely mi?

Miratech tek geçerimmmmmm....cidden iyi bir gebelik testi ki zaten araştırısan ne kadar memnun olundugunu anlarsın

Bende merak ediyorum freely nasıl diye. Eczaneden karışık test markaları aldım. 3 ekim regli günüm. Bu sabah test yaptım freely silik çıktı. Bakalım yaşayıp göreceğiz :KK76:

Bende merak ediyorum freely nasıl diye. Eczaneden karışık test markaları aldım. 3 ekim regli günüm. Bu sabah test yaptım freely silik çıktı. Bakalım yaşayıp göreceğiz :KK76:
Ben bir kaç marka aynı anda denemiştim matıs ayında günüm geçmişti sadece mirada silik çıkmıştı kan vermiştim 12.58 gibi bir hcg çıkmıştı..

Miratech tek geçerimmmmmm....cidden iyi bir gebelik testi ki zaten araştırısan ne kadar memnun olundugunu anlarsın

Miratech pozitif freely negatif cikti ondan sordum cnm miratech 3 tanesi pozitif 1 tane freely negatif

Freely bana negatif verdi 3 tane miratech pozitifin uzerine ondan sordum bakalim hic yapmadim bir daha regl 3 gun gecikti

benim bildiğim miratech daha hassas benim bildiğim ama her gebelik testinde bozuk çıkma ihtimali var tabi...

Tabikide o yuzden emin olamadim cnm miratech saglam teste benziyor diye yapmistim bende 3 tane silik pozitif verdi 2 sinin resmi ve videosu duruyor
Regl 6 gun ve 5 gun kala idi bunlar.
Simdi 3 gun geciktim acaba tekrarfan alip denesemmi diorum

Eklentiler

• 20160921_141844.jpg
    20160921_141844.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 5.283
Back