Freely kaset test hakkında

asmalikonak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
345
46
13
26
Kızlar freely kaset test kullanıp yalancı pozitif gören oldumu guvenilir bir markamı kaset olanı erken gebeliğinde yalancı pozitif hiç görmemiştim ama kaset olandan emin değilim hiç bu marka kaset test yapmadığım için

Bende kasetinde görmedim erken gebelik testinde gördüm hatta erken gebelik testinde görenler benden başkalarida var

İnşallah canım bende negatif çıkmıştı kan verdim negatifti sendekide doğruluğunu korusun
Böyle ama buraya yüklenince çizgiler siliklesiyor ama normalde çok belli

Eklentiler

• 1000018309.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000018304.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 8
İlk fotoda belli canım istersen başka markalarla da tekrarla hemde koyulasicak mi görmüş olursun. Reglin gecikti mi
Burası küçük bi ilçe hep artimed var o zaten hep yalancı pozitif veriyor. Bende trendyoldan bu kaset testi 10 lu olarak almıştım. Yarın tekrardan bi test yapayım koyulasacakmi bakalım. En son 21 şubatta regl oldum.pcosum ben düzensiz regl olduğum için ne zaman olacağımı bilmiyorum. Ama tek bilgim şey 3 martta çok kasık ağrım oldu akıntım da oldu dedim yumurtluyorum heralde dedim. O günü degerlendirmistim.Bugun 10 cu günü dün yaptım gece 10 gibi sadece gölge çıkmıştı. Bugünde günün ikinci idrariyla yaptım 3 saat tutup yapmıştım.boyle çıktı çizgi pembe ilk 2 3 dakikada çıktı 7 8 dakikada netlesti

Ayin 3 unden önceki günleri de değerlendirdin mi? 10 gun çok erken aslında idrara yansıması 10 günde anca kanda netleşiyor diye biliyorum 15. gün falan idrarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…