Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk fotoğrafı dün gün içinde yapmıştım gölge gibi çıkmıştı 2. Fotoğraf sabah idrarıyla biraz koyulaşma olunca umut verdi ama olsa kasette de çıkardı. Yorumunuz için sağolun
İlk fotoğrafı dün gün içinde yapmıştım gölge gibi çıkmıştı 2. Fotoğraf sabah idrarıyla biraz koyulaşma olunca umut verdi ama olsa kasette de çıkardı. Yorumunuz için sağolun
Belirtim yok canım ilk gebeliğimde de sıfır belirtiyle öğrenmiştim. Bulantı 7. Haftada başlamıştı bakalım inşallah vardır. Bıgün başka bi marka alır yarın sabah yaparım ilgin için teşekkürler
Ben de adetime 3 gün kala peşpeşe yaptığım 3 freely erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Doğru çıkardı kanda pozitif gördük. Ama maalesef her markanın hata payı oluyor.
Ben de adetime 3 gün kala peşpeşe yaptığım 3 freely erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Doğru çıkardı kanda pozitif gördük. Ama maalesef her markanın hata payı oluyor.
Bendede yalancı pozitif çıkarttı hemde daha belirgindi. Bilmiyorum başka testte aldım o da silik çıktı belkide kimyasaldi bilemiyorum kan değerim <<2 çıktı ve regl oldum. İnşallah sende güzel bir şekilde ilerler gebelikte vardir