• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely erken gebelik testi

glsh_ing

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
139
23
298
Balıkesir
Reglime 5 gün var Freely erken gebelik testi silik çizgi çıktı kaset test negatif. Yalancı pozitif mi acaba daha önce kullanan oldu mu ?

Freely bende yalanci pozitif vermişti baya netti hatta insallah sizin öyle değildir
İlk fotoğrafı dün gün içinde yapmıştım gölge gibi çıkmıştı 2. Fotoğraf sabah idrarıyla biraz koyulaşma olunca umut verdi ama olsa kasette de çıkardı. Yorumunuz için sağolun

Eklentiler

• IMG_2097.webp
    IMG_2097.webp
    87,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_2150.webp
    IMG_2150.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 28
İlk fotoğrafı dün gün içinde yapmıştım gölge gibi çıkmıştı 2. Fotoğraf sabah idrarıyla biraz koyulaşma olunca umut verdi ama olsa kasette de çıkardı. Yorumunuz için sağolun
Belli olmaz kuzum bende oldu diye sende de aynısı olacak değil ya koyulaşma olması elbette bir umut 🥰 belirtin var mı peki

Test güvenilir bir marka değil ama koyulaşma var gözüküyor canım inşallah hamilesindir

Belli olmaz kuzum bende oldu diye sende de aynısı olacak değil ya koyulaşma olması elbette bir umut 🥰 belirtin var mı peki
Belirtim yok canım ilk gebeliğimde de sıfır belirtiyle öğrenmiştim. Bulantı 7. Haftada başlamıştı bakalım inşallah vardır. Bıgün başka bi marka alır yarın sabah yaparım ilgin için teşekkürler

Reglime 5 gün var Freely erken gebelik testi silik çizgi çıktı kaset test negatif. Yalancı pozitif mi acaba daha önce kullanan oldu mu ?
Ben de adetime 3 gün kala peşpeşe yaptığım 3 freely erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Doğru çıkardı kanda pozitif gördük. Ama maalesef her markanın hata payı oluyor.

Ben de adetime 3 gün kala peşpeşe yaptığım 3 freely erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Doğru çıkardı kanda pozitif gördük. Ama maalesef her markanın hata payı oluyor.
İnşallah benimki de pozitiftir. Üstünden çok geçmiş ama testlerinizin fotoğrafı var mı acaba

Bendede yalancı pozitif çıkarttı hemde daha belirgindi. Bilmiyorum başka testte aldım o da silik çıktı belkide kimyasaldi bilemiyorum kan değerim <<2 çıktı ve regl oldum. İnşallah sende güzel bir şekilde ilerler gebelikte vardir🌺

Back