Freddy arkadasimizin anne babası için YA ŞAFİ okuyoruz

O kadar çok çaresizlik ve korku içindeydim ki ne yapacağımı bilemiyordum. Sevgili MssPARE 'den yardım istedim ve beni geri çevirmedi. Buraya yazdığım andan itibaren yüküm çok hafifledi.
Sizlerin duaları anne ve babama şifa oldu. Durumları iyiye gidiyor. Çok kısa sürede toparlandık. Onlar da hasta yataklarında sizlere dua ettiler.
Sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Bu yaptığınız bizim için paha biçilemez.
Hepinizden Allah razı olsun. Ne niyetiniz varsa rabbim kabul etsin. Yüce Allah sizleri darda bırakmasın. Hepinize minnettarım.
penyez83
dreamy07
tatlicincap
G gunces
safi.naz
mesirmacunu
PiXiEE
Ssevincli
Madammor
B Buluts34
H hazal94
Huzurkokanmevsimler
M Meva59
Z Zeynoyi
Blue_Black
A Asya89
paeneperfectus
slnn12345
tr_lelli
Tiniminimavihanim
Nego
UcanSupurge
Aktif Lora
RedGirl
burcusami
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
@Ada-anne
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye.
kaplumbik
mandalina01
A R Y A
Feminas
C Canangul133
Nillatte
Novaa
Queenpisi
Catlak-kurabiye
coconatt
Papatyamveben-Mavi

Çokk şükürr canımm inşAllah daha daha iyi olsunlar.Ne güzel dualarını almışız bu çok kıymetli.Rabbim yokluklarını vermesin. Tekrardan çok geçmiş olsunn

Çok şükür ki canım gözün aydın canım Allah senden razı olsun annenin babanın ellerinden öperim inşallah hayırlısıyla çıkarsıniz.

Çokk şükürr canımm inşAllah daha daha iyi olsunlar.Ne güzel dualarını almışız bu çok kıymetli.Rabbim yokluklarını vermesin. Tekrardan çok geçmiş olsunn
Amin cümlemizin. Çok teşekkür ederim. İnşaallah Rabbim seni de beklediğine kavuşturur; bebekle müjdelendirir
Çok şükür ki canım gözün aydın canım Allah senden razı olsun annenin babanın ellerinden öperim inşallah hayırlısıyla çıkarsıniz.
Çok teşekkür ederim. Allah senden de razı olsun, gönlündekine kavuştursun.
Bana kardeş oldunuz, yükümü hafiflettiniz

Çok sevindim ❤

Gözünüz aydın canım. Çok geçmiş olsun

Çok şükür, çok sevindim

Çok şükür Allah tez vakitte tamamen sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin. Ve Allah sizlerdende razı olsun karşılık beklemeden yapılan dualara zor durumda olmanıza rağmen dua ile karşılık verdiğiniz için

Çok sevindim gözünüz aydın. Rabbim bidaha hastalık yasatmasin insallah . Dualarınız için de çok teşekkür ederim. Allah sizden de razı olsun

Rabbim acil şifalar versin çok sevindim daha da iyi olsunlar

Sevgili annecigin ve babacığına rabbim şifalar versin daha da iyileşsinler rabbim size sizi onlara bağışlasın bir daha yaşatmasın inşallah hastalık falan
cok sevindim çok mutlu oldum onların duaları çok değerli ağızlarına sağlık igüzel kalplerine sağlık
Hürmetle ellerinden öperim
Çok geçmiş olsun gelip geçsin
Sevgiler canım ❣

Hislerinizi okadar güzel anlıyorum ki 25 haftalık bir bebegimiz doğmuştu MssPARE gene önderlik etmişti şimdi iyi bebeğimiz bende çok yoğun duygular hissetmiştim . İnşallah hasta olan şifa bekleyen herkes şifasını bulur dua eden herkes iyi ki var .
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükler vermesin

Can hemşom ben sadece konu açıyorum okumalara katılıyorum Allah hepsinden razı olsun ki arkadaşlarımız etiketlerime dönüyor okumalara katılıyor hep birlikte birbirimize yetişiyoruz
Rabbim bebeğine sana ve herkese sağlık sıhhat versin kimsenin bası ağrımasın
Rabbim bildiğimiz bilmediğimiz kim varsa el açıp dua edip şifa bekleyen yardım bekleyen sıkıntıda olan kullarına yetişsin inşallah herkesin duası kabul olsun Amin...
Sende iyi varsın dualara gelip okuyan bütün arkadaşlar da iyi ki var ❤❤❣

Amin hemşom bebiş benim yigenim ama teyze anne yarısı olsundu

Çok teşekkür ederim, iyi ki sana yazdım. İyi ki varsın. Rabbim seni darda bırakmasın, gönlünde ne varsa kolaylıkla kavuştursun.
Sizlerin de ağızlarınıza, yüreklerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…