- 21 Mayıs 2016
- 1.017
- 3.986
-
- Konu Sahibi Summer-girl
ChéreAccent aigu'nun accent grave oldugu fiil cekimlerine dikkat! ☺
ChéreSummer-girl
Şu an ağzım açık kaldı iyi ki sormuşum,saate bahane buldum ama sorun bendeymiş:)
Sanırım birkaç şey dışında hiçbir şey hatırlamıyorum ve sıfırdan başlamak uzun sürecek.Üzüldüğüm şu ki,sevgili summer girl ün ilerlemesi ve keyif alması için kendisinden daha alt seviye bilgisi olan biriyle yazışmak yeterli gelmeyebilir.Başka arkadaşlar da katılır ve ilerlemene katkısı olanlar olur dilerim :)
Bir de ne kadar yanlış kullanım olursa olsun Fr kelimelerle derdimi anlatmaya çalışmalıyım sizin mesajlarınızdaki gibi,ben hep Türkçe kullanıyorum ona da dikkat edeceğim.
Şimdi çalışmaya devam sonrasında yazacağım.
A demain ! (Klavye karakter sorunu sebebiyle A harfi mutsuz :)
Beynim yandı ama buldum ,
Accent grave için ;
AltGr+, beraber basıp bırakıp hemen ardından istediğiniz harfe basın,
Accent aigu için ;alt ve + aynı anda basılı tutarken rakamı girin,
a için alt+160
u için alt+163
e için alt+130
E için alt+144
Aksan tegü ve aksan grav ile olan beyin jimnastiğim sonunda bitti!
Salut les filles!
Vous n' etudiez plus le français?
Je peux ecrire si tu veux. J'aime bien le français; quelle belle langue :)Salut! :)
Malheureusement nous ne l'etudions plus parce que personne ne veut pas écrire ici. :/
Je peux ecrire si tu veux. J'aime bien le français; quelle belle langue :)
Mais non, je crois que tu parles aussi bien que moi. On peut s'ecrire ensemble la. Bien sur je peux t'aider si je connais la reponse. Mon français est loin d'etre parfaitJe l'aime bien aussi mais j'ai besoin d'étudier beaucoup parce que mon français n'est pas bien. Est-ce que tu peux m'aider quand j'ai des questions?
Je suis très contente de ton message. Merci! :)
Mais non, je crois que tu parles aussi bien que moi. On peut s'ecrire ensemble la. Bien sur je peux t'aider si je connais la reponse. Mon français est loin d'etre parfait
(il me manque les accents)
Cool! Oui, bien sur tu peux améliorer ton français dans 9 mois! ll y a pas mal de chose sur le net. Je te conseille "français avec Pierre sur youtube"Samsonn mon amie, je veux étudier le français sérieusement à partir de demain. C'est possible d'apprendre bien le français jusqu'à la fin de l'année? J'ai besoin d'entendre des belles choses. :)
Cool! Oui, bien sur tu peux améliorer ton français dans 9 mois! ll y a pas mal de chose sur le net. Je te conseille "français avec Pierre sur youtube"
c'est quoi ton niveau déjà?
Mais non, les débutants n'écrivent pas aussi bien que toi!Débutant. :)
Mais non, les débutants n'écrivent pas aussi bien que toi!
Tu dois avoir au moins A2 et si tu finis B1, tu peux t'exprimer très bien.
Est-ce que tu as étudié le français a l'école?
Canım olur mu yaa, beni de motive ediyorsun. Ben de Fransızcayi anca tatile gidersem kullaniyorum, sonra öyle kalıyor,bakmıyorum unutuyorum. Pc başında olunca ben de buradan yazarım. Güzel oluyor biriyle yazışmak. Fransizcam süper değil benim de atladığım olabilir.Chère mon amieSamsonn ,
Comme tu le sais, j'étudie le français depuis quelques jours. Pour le moment, je n'ai pas de problème. J'ai un livre qui s'appelle Fransızca Öğretimi et j'utilise ce livre pour mon étude. J'écris toutes les nouvelles paroles dans mon cahier.
J'aime bien cette langue.
Samsonn seni bu cümleciklerime sıkmak istemiyorum, bana cevap vermek zorunda değilsin bile, bunun da farkındayım ama yazmak iyi geliyor bana. O nedenle öğrenme sürecim boyunca buraya yazmak istiyorum. Eğer yazdıklarımı okuma fırsatın olur ve gördüğün yanlışları düzeltirsen müthiş mutlu olacağımı bil lütfen.
Canım olur mu yaa, beni de motive ediyorsun. Ben de Fransızcayi anca tatile gidersem kullaniyorum, sonra öyle kalıyor,bakmıyorum unutuyorum. Pc başında olunca ben de buradan yazarım. Güzel oluyor biriyle yazışmak. Fransizcam süper değil benim de atladığım olabilir.
Yukardaki paragrafin gayet iyi bence. Ben sadece paroles yerine mots derdim sanırım. Paroles daha çok sözlü kullanım için.