Fransız sevgilimden evlenme teklifi aldım, mutluyum ama bir konu var..

Kuzum dilci ne denir ?

Aynı fikirdeyim, Fransa’da sanırım doktorasını yapmış bir hukukçu İçin fazla basit bir konu, zira Avrupa’da yetişip birde kariyer yapıp böyle saçma bir konu açmak …. Bilemiyceem

Jean Pierre mi yoksa alırım bir dal

Yani bizim memlekete gelenler acaip bir kabile zaten, onları herhangi bir kültür kapsamında değerlendirmek mümkün değil. Adamlar normal medeni insan değil ki. Bir an önce sepet havası gerek onlara milletin başına bela oldular resmen.

Onun dışında ben de Arap kültürü sevmem, hatta Arap da sevmem ama bu tanıştığım Araplar bir şekilde kendilerini sevdirdiler namussuzlar

Aynı fikirdeyim, Fransa’da sanırım doktorasını yapmış bir hukukçu İçin fazla basit bir konu, zira Avrupa’da yetişip birde kariyer yapıp böyle saçma bir konu açmak …. Bilemiyceem

Konu feyk yaf, önceki konuda bundan olmaz dedik konu sahibesi de evleniyoruz yazmış

Valla Türkiye'ye dönme durumumuz var, çocuğum için korkuyorum yani okuduğum, duyduğum haberler yüzünden. Halimize bak.

Valla Türkiye'ye dönme durumumuz var, çocuğum için korkuyorum yani okuduğum, duyduğum haberler yüzünden. Halimize bak.

Valla İstanbulsa sokakta yürümeye korkun her taraf o tiplerle dolu. En son arkadaşım gitmiş Istanbula' dedi ki rezalet ötesi alışverişin bile keyfi yok herkes çantasını kolunun altına kıstırmış geziyor çalınmasın diye ... Her köşe başında bu vahşiler, taciz mi edecek, çantanı mı çalacak saldıracak mı belli değil. Neyse umarım bir an önce aklı başında bir yönetici seçilir de sepet havası çalar

Ammada saçmalamıssınız , yok Araplar şöyle yok Türkler böyle . Yahu her milletin iyisi ve kötüsü var. Valla ben kendi adıma söylüyorum burda Yabancı özellikle Arap doktorlar olmasaydı sağlık sistemi çökerdi . Adamlarda dil yok ama isvecli doktorlardan daha tecrübeliler

Başlığı okuyup Fransız mı kaldın diye kendimce espri yapmıştım Fransız kalan benmişim Hukukçuyum ama il sınırları içinde

Hele ki sen çalışma ben bakarım modunun olduğunu da hiç zannetmiyorum. Sen daha iyi bilirsin.

Hele ki sen çalışma ben bakarım modunun olduğunu da hiç zannetmiyorum. Sen daha iyi bilirsin.

Öyle bir şey pek yok genel olarak da, varsa bile bu adam değildir. hani çalışmazsna çalışma evde dur istersen durumu genelde çocuktan sonra oluyor oluyorsa. Ama onun dışında gel oraya gidelim ben sana bakarım diyen kazak erkek:) yok yani çıkmaz Batı Avrupadan zor

Ben önceki konuyu okudum adam konu sahibesine yem atmış gel bilmem nerdeki kasabaya gidelim diye. KOnu sahibesi de tabi ki olmaz demiş. BU kızdan ekmek çıkmayacağını anlayan adam başka avlara yönelmiş, aramamış sormamış. Sonra bir kez konu sahibesi yazıp buluşalım demiş, onda da adam 3 gün sonra cevap yazmış uyuyakaldım işte yeaaaaaaa demiş gayet lakayt bir biçimde. Bu adam hiç evlilik insanı falan değil, ilişki istemiyor takılmak istiyor. Konu sahibesinin burda yarattığı aşkından ölüyorum yeter ki gel , dünyanın öbür ucuna gidelim ben sana bakarım imajıyla asla örtüşmüyor bu adam, adam flörtöz ve dertsiz , serbest bir insan. Neyse umarım ben yanılıyorumdur

Ben sana bakarım gel diyen tek erkek tanıyorum o da ex nişanlım olan hıyartoydu. Onu da bana değil 5 para etmez iskeletor bir ablaya söylemişti Sonra iskeletor buna tekmeyi atıp paralara konmuş idolümsün iskeletor gel bul beni

ahhhh sınırsız vize basvurum paul giller :)))) nerdesi gell bul beni hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…