- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.651
- 198
- Konu Sahibi angelangle
-
Kuzum dilci ne denir ?Ben de kendini Türk kültürüne ait hissedemeyen bir insanım. Dilciyim, onun da etkisi büyüktür. İçine kapanık bir insanım ve hayatı büyük oranda yabancı yazarların kitaplarından ve yabancı dizilerden öğrendim. Bu yüzden insanlarla iletişim sorunu sık yaşarım. Hiçbir zaman kendimi Türk erkeğiyle göremedim. Avustralyalı sevgilim de oldu. Şu anki, 7 senedir birlikte olduğum sevgilim, Türk. Ancak o da dilci. Dolayısıyla o da farklı kültürlere çok maruz kalarak büyümüş bir insan ve ben onunla iletişim sorunu yaşamıyorum. Asla stereotipik bir Türk erkeği değil.
Aynı fikirdeyim, Fransa’da sanırım doktorasını yapmış bir hukukçu İçin fazla basit bir konu, zira Avrupa’da yetişip birde kariyer yapıp böyle saçma bir konu açmak …. BilemiyceemKonu : Gormemisin çocuğu olmus tutmuş pipisini koparmış özetle..
İki lafın biri ABD ötekisi New York.
Sevgili zaten ithal..
Yani durum gerçekçi bile değil bana sorarsanız.
Sırf Çaka satmak,hava atmak adına açılmış bir başlık sanki..
İlk kez bir başlık bu kadar itici geldi bana..
Yani disardan yabancı biriyle evlenilebilir.
Olayi bu derece abartıp ballandirmak ise reklam bana kalırsa..
Belki de ben yanlış düşünüyorum.
Ay benim kocam Fransız, yeteri kadar yogunlasiyorum ben Fransızlaraama çıkıp da Avrupa'li erkek çok sukela, Türk erkeği tukaka demiyorum, nasi bı genellemedir bu? Araplar çok süper İngilizce konuşuyormuş, konuşsun abicim, sevmediğim bı kültür Arap kültürü, İngilizcesi iyiyse iyi, ben Turkiye' de yaratılan yeni demografik yapıdan hoslanmiyorum bı kere.
Aynı fikirdeyim, Fransa’da sanırım doktorasını yapmış bir hukukçu İçin fazla basit bir konu, zira Avrupa’da yetişip birde kariyer yapıp böyle saçma bir konu açmak …. Bilemiyceem
Valla Türkiye'ye dönme durumumuz var, çocuğum için korkuyorum yani okuduğum, duyduğum haberler yüzünden. Halimize bak.Jean Pierre mi yoksaalırım bir dal
Yani bizim memlekete gelenler acaip bir kabile zaten, onları herhangi bir kültür kapsamında değerlendirmek mümkün değil. Adamlar normal medeni insan değil ki. Bir an önce sepete havası gerek onlara milletin başına bela oldular resmen
Avrupalı düşmemiş naparsın. Arap bulmuşYabancı dilde, İngilizce konusmak için gidip Arap mı buldunuz?
KısmetAvrupalı düşmemiş naparsın. Arap bulmuş
Valla Türkiye'ye dönme durumumuz var, çocuğum için korkuyorum yani okuduğum, duyduğum haberler yüzünden. Halimize bak.
Kuzum dilci ne denir ?
Başlığı okuyup Fransız mı kaldın diye kendimce espri yapmıştım Fransız kalan benmişimSelam hanımlar, hatırlarsınız buraya açtığım konular olmuştu Fransız Paul ile ilgili. İlişkiye dönmeyen flörtten bahsetmiştim karşılaşmamızdan bahsetmiştim. O günden beri adeta filmlerden fırlayan kareler gibi yollarımız tekrar kesişti ve bu sefer su gibi aktı herşey, sevgili olduk ve ben bir anda tutkulu bir aşka yelken açmış buldum kendimi.. İşler ilerledi ve geçen hafta evlenme teklifi etti bana, mutluyum çok.
Hatırlarsınız 15 yıl boyunca sevgilim olmadığını, kariyer yaptığımı ve doktoralı bir hukukçu olduğumu söylemiştim. Ara sıra üzülürdüm sevgilimin olmayışına aşksızlığa meğer boşuna üzülmüşüm meğer herşeyin zamanı varmış herşey en doğru zamanını beklermiş ve iyi ki de sevgilim olmamış gerçekten ilişkilerde yıpranmamışım ve canım aşkım çıktı karşıma. Herşey hayal dahi etmediğim kadar güzel gidiyor. Ama bu güzel tabloda beni düşündüren bir konu var ne yapacağımı bilemiyorum. Paul'un çalıştığı şirket onu yeni ofiste görevlendirecekmiş ve o ofis de ABD'de, New York'ta. Evlenirsek New York'a taşınmak zorunda kalacağız yani. Ailemden akrabalarımdan, sevdiklerimden uzak olacağım ve bir de çok uzak kaç saatlik yol, ha deyince gidemezsin. Ve tabi kariyerim sözkonusu. Ben hukukçu olarak iş bulabilir miyim oralarda? Paul illa da çalışmak zorunda değilsin, kazancım gayet yeterli diyor ama ben bir erkeğin eline asla bakamam. Ayrıca salt para meselesi de değil evde tüm gün oturamam ben, çalışmayı kariyerimin olmasını üretmeyi seviyorum. Düşün düşün çıkamadım işin içinden. Ve burda New York'ta yaşayan hukuk mezunu var mı bana yol gösterebilecek acaba?
SESLİ GÜLDÜM ahahahahahahahhadil beyin kelle paça
Şimdi bende kelle paçaya balırım ozaman bende mi delfinin kafadan oluyorumdil beyin kelle paça
Öyle bir şey yok gerçekten, insanlar en az 2 yıl beraber yaşıyor sonra evlilik lafı çıkıyor. Hele ki Fransızlar hiçkonu biraz sürrealist geldi. Adam 6 ay önce konu sahibesi yatmaya yanaşmayınca çıkıp giden kafadaydı ciddi ilişki istemiyordu ne ara evlenme kafasına geldi
Hele ki sen çalışma ben bakarım modunun olduğunu da hiç zannetmiyorum. Sen daha iyi bilirsin.
Şimdi bende kelle paçaya balırım ozaman bende mi delfinin kafadan oluyorum
Hele ki sen çalışma ben bakarım modunun olduğunu da hiç zannetmiyorum. Sen daha iyi bilirsin.
Yabancımıydı oda ?Ben sana bakarım gel diyen tek erkek tanıyorum o da ex nişanlım olan hıyartoydu. Onu da bana değil 5 para etmez iskeletor bir ablaya söylemiştiSonra iskeletor buna tekmeyi atıp paralara konmuş idolümsün iskeletor gel bul beni
ahhhh sınırsız vize basvurum paul giller :)))) nerdesi gell bul beni hahahahahSelam hanımlar, hatırlarsınız buraya açtığım konular olmuştu Fransız Paul ile ilgili. İlişkiye dönmeyen flörtten bahsetmiştim karşılaşmamızdan bahsetmiştim. O günden beri adeta filmlerden fırlayan kareler gibi yollarımız tekrar kesişti ve bu sefer su gibi aktı herşey, sevgili olduk ve ben bir anda tutkulu bir aşka yelken açmış buldum kendimi.. İşler ilerledi ve geçen hafta evlenme teklifi etti bana, mutluyum çok.
Hatırlarsınız 15 yıl boyunca sevgilim olmadığını, kariyer yaptığımı ve doktoralı bir hukukçu olduğumu söylemiştim. Ara sıra üzülürdüm sevgilimin olmayışına aşksızlığa meğer boşuna üzülmüşüm meğer herşeyin zamanı varmış herşey en doğru zamanını beklermiş ve iyi ki de sevgilim olmamış gerçekten ilişkilerde yıpranmamışım ve canım aşkım çıktı karşıma. Herşey hayal dahi etmediğim kadar güzel gidiyor. Ama bu güzel tabloda beni düşündüren bir konu var ne yapacağımı bilemiyorum. Paul'un çalıştığı şirket onu yeni ofiste görevlendirecekmiş ve o ofis de ABD'de, New York'ta. Evlenirsek New York'a taşınmak zorunda kalacağız yani. Ailemden akrabalarımdan, sevdiklerimden uzak olacağım ve bir de çok uzak kaç saatlik yol, ha deyince gidemezsin. Ve tabi kariyerim sözkonusu. Ben hukukçu olarak iş bulabilir miyim oralarda? Paul illa da çalışmak zorunda değilsin, kazancım gayet yeterli diyor ama ben bir erkeğin eline asla bakamam. Ayrıca salt para meselesi de değil evde tüm gün oturamam ben, çalışmayı kariyerimin olmasını üretmeyi seviyorum. Düşün düşün çıkamadım işin içinden. Ve burda New York'ta yaşayan hukuk mezunu var mı bana yol gösterebilecek acaba?
Yabancımıydı oda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?