- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
canım benimki de oval ama fotodaki arkadaşınki de oval o yapmış bilmiyorumkismileCanım ben bu yöntemi denedim ama pek düzgün olmuyor ki benim tırnaklarım küt. Seninkiler oval sende hiç olmaz. Bu küt tırnak için.
petit zaten ojeyi 5 parmaklık koymuyosun sık sık tazeliyosun mesela ben denedim süper güzel oldu ve her parmakta tazeledim ojeyi... çünkü çok sürünce bu seferde parmak ucundaki kısım bombe oluyo kalın oluyo kurumadığı içinde bozuluyo..... kenarlara bulaşırsa onuda kualk temizleme çubuğuyla kolayca temizleyebilirsin parmaklarındanda avucundanda...
ama paylasan sağolsun süper güzel bişiy yaa müthiş pratikk...
malzemeler: kireç beyazı oje (ucu için)
gülmeyin....flormar uçuk mavi (tırnağın hepsi için: çünkü eller daha temiz ve aydınlık duruyor)
ilk önce biliyoruz ki tırnağın ucuna kireç beyazı sürülüyor ama sonra hepsine neden rakı beyazı sürülüyor :))) hiçde güzel durmuyor zaten ucundaki beyazlığı kapatıyor.
ben şöyle yapıyorum: avcumu içi bana dönecek şekilde açıyorum ve baş parmağımın bittiği yaerdeki yani bileğimle baş parmağım arasındaki etli kısıma kireç beyazı ojeden bir fırçalık sürüyorum ve hemen hiç beklemeden, oje kurumadan diğer elimin tırmaklarını oradaki eti sıyırırmış gibi ojeyi sıyırıyorum. sonra diğer elimdeki tırmaklarıma geçiyorum. az bekleyip kurusun diye (ki oje bu yöntemle zaten inca ve kibar sürülüyo) en son uçuk mavimden tek kat sürüp bitiriyorum.
avcumu temizlemeyi unutmuyorum.
denemeden anlaşılmayabilir :)))
Tripli sen hangi yöntemle yapıyorsun??
canım benimki de oval ama fotodaki arkadaşınki de oval o yapmış bilmiyorumkismile
biri anlatabilirse çok sevinirim ama kimse anlatmaya niyetli görünmüyor..:2::a015:
bu yöntemi biliyorum ama başka bi şey sorucam bütün sayfaları gezemedim akannehir o yüzden flormar ojenin numarası kaç
Canım bak ben anlatıyım etli kısma sürdük ya mat beyaz ojeden soldan sağa tırnağını çek o sürdüğün ojenin üstünden. Yani tırnağınla ojeyi sıyır. Bu başka nasıl anlatılır bilmiyorum ki inşallah yardımcı olabilmişimdir.
ben yardımcı olayım flormar 319 kusum
o beyaz olan sanırım uçuk maviyi merak ettim ben bilmiyorumkismile
saol canım soldan sağa diyince olayı çözdüm, ben hep ya yukardan aşağı ya da aşağıdan yukarı yapmaya çalışıyordum..çok merciii...öptümm saolasın..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?