Fransiz Manikürü Yapimi

kuşum sen anlamışsın bize 3 nolu fotoda nasıl sıyrıldığını anlatabilir misin acep? :asigim:

bu yöntemi biliyorum ama başka bi şey sorucam bütün sayfaları gezemedim akannehir o yüzden flormar ojenin numarası kaç

canım benimki de oval ama fotodaki arkadaşınki de oval o yapmış bilmiyorumkismile
biri anlatabilirse çok sevinirim ama kimse anlatmaya niyetli görünmüyor..:2::a015:

Canım bak ben anlatıyım etli kısma sürdük ya mat beyaz ojeden soldan sağa tırnağını çek o sürdüğün ojenin üstünden. Yani tırnağınla ojeyi sıyır. Bu başka nasıl anlatılır bilmiyorum ki inşallah yardımcı olabilmişimdir.

bu yöntemi biliyorum ama başka bi şey sorucam bütün sayfaları gezemedim akannehir o yüzden flormar ojenin numarası kaç

Ben yazmak isterdim ama koca bir oje kutum olduğundan bulamıyorum aşağılarda kalmış sanırım. Bulunca yazayım canım yada başka bir ark. yazsın.

saol canım soldan sağa diyince olayı çözdüm, ben hep ya yukardan aşağı ya da aşağıdan yukarı yapmaya çalışıyordum..çok merciii...öptümm saolasın..hihoyyyt

aslında kulak çöpüyle şekil vermek de kolay bi yöntem bence.düzgünce ince bir tabaka halinde sürmeye çalışıyrum uç kısımları.kuruyunca da şekli düzgün olmayanları asetona batırdığım kulak çöpüyle şekillendiriyoeum.ama ben bu avuç içine sürüp sıyırma yöntemini henüz denemedim ama deniycem.pembe ojeyi de deniycem ayy hepsini deniycem zemuszemus güzel olursa resimleri koyarım.hihoyyyt

denedim şimdi sonuç başarılı, sağ elimin tırnağıyla sol elimdeki ojeyi oval olarak sıyırdım, tırnağımda zaten french vardı aynı ölçüde oldu. ama ojeyi ele az miktarda sürmek lazım yoksa tırnakta kalın tabaka oluyor.

anlayana kadar bütün mesajları okudum kafamçokkarıştı sonunda anladım ilk denemede başardım çok pratik ya sonuç süperkaydirigubbakcemile2

ya bu bi mucize olmalı... bunu kim akıl ettiyse allah razı olsun... inanamadım ya süper ve incecik oluyor ben ince seviyorumm ama hep bantla yapıodum ve biri ince biri kalın oluyordu.. şuan altın bulmuş gibi sevindim.. allah razı olsunn...

bunu kim bulduysa Allah binbir kere razı olsunnn yaa süper birseymıs bayıldım tek kelıme ile bayıldımm ! hç beceremezdm ama artk bende yapıorm bnu öğrenir öğrenmez hemen uyguladm ilk deneyımım ıcın fena sayılmaz ama cdden muhtesem bi fikir yaaa:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…