Harika bir kordoneli dantel. Çok beğendim. Güle güle kullanırsınız inşallah. Gelinliğinizin modeli ne olacak merak ettimKumaşı kendiniz mi aldınız, gelinlikçinizle mi seçtiniz?
Teşekkür ederim canım. Kumaşları gelinlikçimle kendisi aynı zamanda kayınvalidem oluyor)
Mode3l pronoviasın üst beden aynı olacak rahibe duvak eteğinde küçük değişikliklşer olacak mesela arkaya 2 sıra su konulacak.
Tebrik ederim, harika bir seçim. Alce'ye bayılıyorum. Kumaş seçiminiz tam isabet olmuş, çok yakın duracak orijinaline. Bitmiş halini sitede paylaşırsanız çok sevinirim. Umarım orijinali kadar güzel olur. Bir de, bu kumaşla ne kadara mal olacak onu da paylaşabilirseniz çok makbule geçer, düşünenlere yol gösterir.
etekte normal dantelden çerçeve herhalde pronovias bile yapmıyordur çünkü inanılmaz maliyet çıkar. bu kabarıklıkta bir eteğin çevresi, tüllerin düz değil girişli çıkışlı gittiğini de göz önüne alırsak, metrelerce kenar dilimi yiyecektir. 2 belki de 3 metre. yani bir kupon dantel daha.
siteden bir arkadaşımıza dantel seçmeye eminönüne gittiğimizde gerçek fransız danteli olmayan ama aynısı gibi görünen bir dantel için bile kupon başı 750 tl istemişlerdi. varın bunun fransız danteli olduğunu düşünün...
ancak şu olabilirdi, gelinliğinin danteliyle aynı bir duvak dantel kenarı bulursan onu ekletebilirdin, o da 300-500 arası artı fiyat olacaktır diye tahmin ediyorum. geçen gün ben kendi gelinliğimde uzun duvağımın çevresine boncuk değil de fransız dantelinden kenar istemiştim, bana böyle bir fiyat vermişlerdi çünkü. vazgeçtim ben de.
Dün dantelleri aldık gelinliğim için. Normal bir dantelden o kadar farklıki...
Fotoları öylesine çektim araba hareket halindeyken. O yüzden çok net değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?