Fransız balkon

haha de gec

hayat bana kendini öğretiyor!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.591
193
163
arkadaşlar mutfağımın balkona çıkan tarafını yıktırıp tamamen fransız balkon sitilinde boydan cam yaptırsak sizce mutfak soğuk mu olur?? kuzeye bakıyor ama özellikle bu şekilde oda ve mutfağa sahip olanlar memnun mu??*

canım benimde suan evim yapım aşamasında bende mutfağımın ve salonumun bazı pencerelerine boydan cam yaptırdım.benim çok hoşuma gidiyor...bence yaptır derim.evi çok hoş gösteriyor.

benim salonum o şekilde ama güneş gören tarafa baktığı için bütün güneş içerde ,kışın bile çok soğuk olmuyor çok güzel

Canım, ben bir kaç yıl önce mutfak balkonlarımı içeriye aldırdım. Mutfağı, yerden bir karış duvar olacak şekilde sürgülü cam kapı ile kapattım ve önüne demir taktırdım. Mutfağım kuzeydoğu cephesine bakıyor ve evin diğer yerlerine göre daha soğuk oluyor. Üstelik altı da açık olduğu için özellikle yerler buz gibi.
Oğlumun odasını ise, kuzeye baktığı için altını tamamen duvar ördürerek kapattırdım. Orası da tam kuzey kutbu durumunda. Allahtan altını duvar ördürmüşüm, yoksa oğluş donacakmış...

arkadaşım kullananlar sadece balkon yıkarken cama çok su sıçrıyo diye söylüyorlar sürekli silmen lazım camları çift cam taktırırsan soğuk olmayabilir bide kuzeyden rüzgar çok gelir onuda düşün haa unutmadan eğer çocuğun varsa önüne sandalye koyma arkadaşın oğlu sandalyede kıpraşırken cama doğru sandalye devrildi tül parçalandı çift cam olduğu için kırılmadı cam neyseki yani dikkatli ol

benim salonum o şekilde ama güneş gören tarafa baktığı için bütün güneş içerde ,kışın bile çok soğuk olmuyor çok güzel

evet bende çok beğeniyorum benmkide tıpkı arkadaş gibi güneş gören tarafa bakıyor blakis çok sıcak oluyor kışın. ben çok memnunum. hem evide çok şık gösteriyor gerçekten... :34:

Back
X