Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

salut a tous :) je peux parler français :) türkiyede fransız dili ve edebiyatı okudum şimdi finans sektöründe çalışıyorum ve dili çok kullanamıyorum:) burda pratik yapabilirimm sanırımm :)

ne güzel bir dil biliyorsun :)
imrendim vallaaçok seviyorum bende fransızcayı ama hiç öğrenme çabası içinde olmadım o ayrı :)
konuşmaları çok hoşuma gider :)
bir naif bir kibar tarafları var:)
sen türkiyede nerdesin tatlım?

Salut hosgeldin aramiza
Ne guzel konusabiliyorsan eger bizde ogrenmek amacli konusuyoruz ilerletmemiz lazim
Alors présentes-toi :)

kendimi derste gibi hissettimm :)
je m'appelle dila. j'ai 24 ans.j'habite a adana et je travaille dans la banque. je suis engage et mon fiance dans l'armee :)
et toi ?

adandayım canım benn:) üniverstede okudum ama şimdi sektörümde çok kullanmadığım için köreldim. o yüzden burayı görünce çok sevindimm :)

isminz ne acaba sizlerinn :)

O kadar buyutme kiz gozunde kafana takarsan strestende gecikir...
Bisey olmaz 3 aydan daha fazla kullanma.. Olur bi gun doktorlar 1 sene olmazsa sorun arayin diyorlar.. Sizin daha yeniymis olur insAllah adetlerin duzenliyse icme klomen felan..
Bir orta boy sogani 4 e bolup 2 su bardagi kadar kaynayan suyun icine at 5 dk kaynasin sonra suz ilimasini bekle ve ic.. 14 gun uygula sadece... Adetin bitince baslayabilirsin.. Surekli yapmakta zararliymis rahim duvarini inceltiyormus sen bie kez dene bakalim degisiklik olcakmi akintilarin felan cok olursa icini temizlemis demektir...

:)
Moi aussi Gül.. j ai 22 ans... Je suis mariée et j habite a Paris.. Je suis ici depuis 2,5 années..
Moi je ne travaille pas.. Mais je veux..
Tu parles bien le francais ? moi je parle un peu,je comprends mais je peux pas repondre parfois:)
J'apprends sur l'internet... Voila c est tout :)

:)
Moi aussi Gül.. j ai 22 ans... Je suis mariée et j habite a Paris.. Je suis ici depuis 2,5 années..
Moi je ne travaille pas.. Mais je veux..
Tu parles bien le francais ? moi je parle un peu,je comprends mais je peux pas repondre parfois:)
J'apprends sur l'internet... Voila c est tout :)[/QUOTE]

enchantee gül :) je ne peux pas parler bien mais je comprends bien :) dans l universite, je comprends la litterature en français :)

teşekkür ederim tatlım yaaa
şimdi adetim bittide
bu ay yapmam artık çünkü clomidi içtim bikere :) yarın sonuncuları içicem
bu ay olmazsa önümüzdeki ay kesin yapıcam bu soğan kürünü çok teşekkür ederim canım yaa
içime su serptin valla :))
sendeki durumlar nasıl
yumuşların büyüyor yapıyormu batma falan
hissediyormusun

süpermiş canım yaa keşke öğretmenliğini yapsaydın çok güzel bir dil
dediğin gibi kullanmayınca illaki unutuyor eksiliyor insan
ben fransada değilim tatlım :)
arabistandayımm
eşimin işi nedeni ile burdayız
bakalımm artık ne kadar kısmetse o kadr burdayız :)
sen neler yapıyorsun evlimisin?

pedagojik formasyon eğitimimde var oysa ama atamamız yokk ne yazıkkii o yüzden farklı sektöre yöneldimm :)
nem nişanlıyım o da askerde yolunu gözlüyorum şimdii :)

pedagojik formasyon eğitimimde var oysa ama atamamız yokk ne yazıkkii o yüzden farklı sektöre yöneldimm :)
nem nişanlıyım o da askerde yolunu gözlüyorum şimdii :)

ayyy kıyamam sana :)
asker yolu gözlüyon haa :)
ayy az kalmış allah kavuştursun canım
nişanınızıda rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla
uzun dönemmi yapıyor canım
bu yaz düğünmü var yoksa adanada :)

amin aminn canımm :) yok kısa dönem yapıyo askerlğini
bu yaz olmayabilir düğün daha kışa yakın gibi görünen ama bakalım kısmettt

sen kaç yıllık evlisinn ne iş yapar eşin ne zmandır ordasınız anlatsana :)

bizi en ii türkçe paklar dimii :) daha daha ii vallahi nolsun :) asker yolu bekliyorum bi yandan da çeyiz hazırlğıı :)
sen neler yapıyosun gelin mi gittin oralara :)
Evet yaa turkce gibi guzel bi dil varmi nereye cekersen oraya gider bizim guzel dilimiz.. Sayesinde cok egleniyoruz
Evet canim ithal geldim buraya :)
Allah kavustursunn insallah,asker yolu beklerimdee vay benim emeklerimmmm
nisanli misin peki ?

Korkma kiz bisey olmaz..
Kuru incir ve corek otu da faydaliymis yumurtlamaya.. Ama zannedersem senin yumurtlama problemin yokmus,esinde bi problem var mi peki ?
Erkekler icinde kürler var onuda arastir netten...
Hersey normalken olmuyorsa Rabbimizim bildigi bir zaman var demekki ne diyelim..
Kasiklarim dunden beri acayip agriyo icini bicakla desiyolarmis gibi

hayırlısı olsun canım sağ salim gelisnde kavuşursunuz tez zamanda
ben 3 buçuk yıllık evliyim canım.. hamdolsun :)
eşim inşaat mühendisi
kabenin genişletilmesi projesinde baş mühendis
1 yıldan fazladır eşim burda
bende 9 ay oldu geleli
sözleşme durumuza göre burdayız
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahhh hepimize
böyle büyük bir projeyi nasip etti eşime ve bizi buralara getirdi
ne kadar şükretsek az
hamdolsun
inşallah hepiniz birgün gelirsiniz canım bu kutsal topraklara
sen kaç yaşındasın?
gelin adayı :)
azda kalmış askerliğe
hadi hayırlısıyla alsın gelsin teskeresini inşallahh
nerde askerlik yapıyor ziyaretine gidebiliyormusun?

canım günaydın
onu bilmiyoruz tatlım yaa
yani eşim hiç kontrole gitmedi burda zaten gidemez burda biçerler bizi allah korusun bir kez dişçiye gitti
kıyamam maafettiler
sadece bir dişinin dolgusu düşmüştü onu yaptırmak için gitti 3 dişini oyup göndermişler
kasap bunlar sağlam dişlerde gitti yapamadılarda şimdi hiç sağ tarafıyla yiyemiyor hep sızlıyormuş aralık bıraktılar herhalde beceriksizler
şimdide sol tarafı sızlamaya başladı türkiyey gidene kadar dayancam gitmem burda diyor morfin vurmadan yapmışlar biliyormusun kıyamamm herşeyime
kürlere gelince evet tatlım onu araştırdım çakşır ve keçiboynuzu kürü diyorlar ama burda ne çakşır var nede keçiboynuzu
yani ben full donanımlı
ateş ölçme
clomid
btç :)
ovu testi
ama koçişe birşey yok
kıyamam ona
bilemedim ki ne yapsam

Gunaydin canim nasilsin ?
InsAllah bi sorun yoktur ya.. Artik gunumuzde kisirlik diye biseyde kalmadi teknoloji oyle ilerledi ki bir caresi var herseyin Allahin izniyle,once tabiki moral...
Cok gecmis olsun yaa dis agrisi cok zor biliyorum morfinsiz olurmu hic be,turkiye kadar ileride degil cogu ulke...
Ne zaman donuyosunuz turkiyeye...
Esine vitaminli seyler yedir iste sadece onlem olsun diye...
Birseyiniz yoktur insAllah ikinizinde sadece zamani var Allahin bildigi...

hERSEY NASIP CANIM TEDBIRI ALIYORUZ TAKDIR ALLAHTAN ARTIK.. BENDE ANKARA,NEVSEHIR ARASINDA DOLANIRIM GIDINCE :)
YAZIN GIDICEM AGUSTOSTA BENDE HAMILE FELAN OLMAZSAM...
AILEM ORDA OZLEDIM ONLARI BI HAVA ALCAM DARALDIM IYCE ESIMDE BURDA OLCAK CALISCAK ONUDA UZUN SURE BIRAKINCA COK OZLUYORUM 2011 DE 1 AYLIGINA GITTIM ILK GECEDEN BASLADIM BEN NASI DAYANCAM ONSUZ DIYE :))
3 HAFTALIGINA FELAN GIDERIM SEN NERDENSIN ?

cumleten selamun aleykum :)
ooohh yeni gelenler olmus, hos geldinz sefalar getrdiniz..
ssirin insallah bz bu sene gelmeyi cok stiyoruz. insallah kismet olur.. arabstanin cipli pasaport sarti varmis. ilk is pasaportlarimzi yenilememiz lazm. istenlen evraklara baktm netten fakat once fransiz kartlarmizda adres degskligi yaptirmamiz gerekiyor :\ oyle cok is var kiiii....
eee ne var yok baska?
valla ben yerlestm rahatladim derken bizim bucurukle babasi hasta oldu.. allah sifa versin insallah

Aleykum selam,bende birsey yok valla ayni iste...
Gule gule otur evinde... Allah sifa versin ikisine de insallah...
Moralim bozuk her zamanki gibi benimde ama dua edince geciyor

Aleykum selam,bende birsey yok valla ayni iste...
Gule gule otur evinde... Allah sifa versin ikisine de insallah...
Moralim bozuk her zamanki gibi benimde ama dua edince geciyor

allah iyilik versn, hayrli dualarini kabul etsin... gonlune ferahlik, hayatina guzellikler yazsin gulum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…