evde fransizca konusulmasi cevrende fazla turk olmamasi senin icin daha iyi bide kurs var gercekten sen hemen ogrenirsin
benim cevremde cok turk var yani arkadas olrak degilde bildiiklerim ,evde iste cevrede hep turkce buyuzden ben cok zorlandim hala zorlaniyorum ben bu gidisle daha yavas yavas ogrenirim
valla sen beni gecersin bile :roflol:
ama bazen diyorum keske dil yasasi once ciksaydi en azindan buraya gelmeden biseyler bilmis olurduk bilghimiz olurdu ,buraya hic bisey bilmeden gelindiginde daha zor oluyoŞeniza.s.
bana cok uzaksin canim ya keske yakin olsaydik,ben 70 bolgesinde oturuyorum 7 yil oldu geleli sizlerden eskiyim biraz.
ay kiz kendimi yasli hissettim bir an :roflol: geldigindede goruselim canim fransizcaya dalipta bizleri unutmassin insallah:roflol: gorusuruz canim
GECİCEM TABİ :))ŞAKIR ŞAKIR KONUSURECEM YOK KIZ NERDEEEEEEEEE İNŞ DEDİGİN GİBİ OLUR AMA CÜNKİ HEP FRANSIZCA KONUSUYOLAR BİŞİ ANLAMIYOM AYYY SEN KONUSULANLARI ANLIYOSUNUDUR AMA BAYADIR ORDA OLUNCA DEMİ KIZ TÜRKİYEDE ÖGRENİLMİYO FRANSIZCA FELAN GEZDİM VALLA BEN PASO İYİDE ETTTİM BURDA ZAMANIMI FRANSIZCAYLA GECİREMEZDİM NİŞANLIM COK İSTEDİ BİRSÜRÜ KİTAPLAR FELAN GETİRDİ AMA BAKMADIM BİLE:))COK KIZDI HATTA AMA ORDA MECBURUM ARTIK ÜSTÜNE DÜŞECEM TABİKİDE VALLA CANIM İNŞ ALISIRIM ORALARA BAŞKA BİŞİ İSTEMEM HERŞEY OLUR GİDERR TEK DÜŞÜNCEM OO ŞİMDİ ÖPÜYORUM SENİ:sm_cool:
Gidiyorum Canim Sana Tek Tek Anlatyirim Artik Yaşadiklarimi Oralari Herşeyi Ama Herşeyi Benim Dügün 8 Martta Canim 10 Unda Felan Paristeyim Inş Severim Oralari Ben Ucakla Gidicem Canim Arabayla Zaten Hiç Gelmiyolar Hep Ucakla Bende Ucakla Gidicem Senin Işler Ne Oldu Canim Iyimisin Sen öpüyorum Seni Gelinligimi Kartlar Dügünün Yeri Kinanin Yeri Herşey Belli Oldu Canim Gel Kiz Dügünümeeee
valla gecersin sen beni,bana soylenilenleri anliyorum ama biranda aklima gelip cevap veremiyorum ,bildiklerimi o anda unutuyorum sonradan geliyo
en iyisi yaptin bol bol gez tadini cikar buraya gelince nasil olsa ogrenicektin
buraya gelince sana bisey sorsalar anlamazsin ,mesela esinin bi arkadasi olsa senle konussa konusamazsin,derdini anlatamazsin ,bunlari gorunce daha azimle ogrenirsin sen ,ve aile destegi onemli ,evde fransizca konusulmasi falanda cok onemli
kafana takma canim okadar alisirsin zamanla ,onemli olan esinle mutla olman ,onunla aran iyi olduktan sonra kolay ,bebekte olursa tam olur
zaten ilk sene tanimakla sonra bebek falan derken gecer gider gunler
simdi kafan rahat olsun evlenince cok sey olur takacak
optum canim bende tekrar gorusuruzzz
DERYACA İYİZ CANIM ŞÜKÜR SEN NASILSIN DÜGÜN HAZIRLIKLARI UGRASIYORUM İŞTE BEN CANIM OPTM SENİslm arkadaşlar nasılsınızz.bi kaç gündür nete giremedim benim pc de bi sorun oluştu umarım hafta sonuna kadar düzelir.capo canım beni arkadaş listene eklemişsin tşkrler. öpüyorum görüşmek üzere
benim işten bi ses seda çıkmadı be canım daha bekliyoruz bakalım nerey kadar sürecek piiiiiiiiiiiis nasıl sevinçlisin şuna bak maaşallllaaaahhh sana hadi bakalım allah mesut bahtiyar etsin inşallah gelebilirim öpüyorum seni
slm arkadaşlar nasılsınızz.bi kaç gündür nete giremedim benim pc de bi sorun oluştu umarım hafta sonuna kadar düzelir.capo canım beni arkadaş listene eklemişsin tşkrler. öpüyorum görüşmek üzere
COK TESEKKÜRLER ARKADASIM VERDİGİN TEMENİLER İÇİN RAHATLATIYOSUN BENİ İNŞ DEDİDİN GİBİ OLUR HERSEY ÖYLE YADA BÖYLE GÜNLER ZATEN COK HIZLI GECİYO BİLMEM SANADAMI ÖYLE KAFAMA TAKMIYORUM CANIM ÖGRENECEM DİYORUM DEDİGİN GİBİ ÖNEMLİ OLAN EŞİNLE MUTLU OLMAK KONYADA BİRİSİYLEDE EVLENEBİLİRDİM AMA MUTLU OLMAYABİLİRDİM NASİP İŞLERİ İŞTE ALLAH HERKESİ MUTLU ETSİN ZOR İŞLER BUNLAR BENDE SENİ ÖPÜYORUM CANIM KCİB
ah be güzelim sen gittin gideli pek takılmaz oldum artık buralara biliyonmu bende özledim seni çabuk yap şu düğününü gitte bi rahata er konuşalım artık sen bana anlatırsın ilk fransa izlenimlerinizi.tuba kız bişey sorcam giderken arabaylamı gideceniz uçaklamıı haaa???
insallah dedigim gibi olcak
valla gunleri hic sorma vizir vizir geciyo bosuna demiyorumya tadini cikar diye
allah yolunu omur boyu acik etsincanim ,bir yastikta kocayin insallah ay pardon iki yastikta:roflol:
oh yakinda dugun var desene bol bol eglenirsin kiz bende olsayidm kinandada kalirdim ,seni uyutmazdim sabaha kadr:roflol:
optum canim tekrar gorusuz kiba.s.
pinarcim ya tuba biraz ara verdi ben burdaydim ama ,ben yanliz birakmazdim seni bilseydim
tubanin isler sonuclandi insallah seninde oyle olur sende kavusursun
dur bakalim tuba gelince ilk izlenimleri ne olcak ,onu dinledikten sonra insallah sira sende olur
optum canim gorusuruz insa.s.
YOK CANIM YAŞLI DEİLSİN AYNI YAŞ SAYILIRIZ 75.BÖLGESİNİ BİLİYONMU CANIM NASIL ORALAR BAHSET AZCIK GÖRÜŞÜRÜZ CANIM BOL BOL YAZACAM SİZE :dilcikar:
ay canim onemli degil burda herkes benim arkadasim ,sen beni kabul ettigin icin merci ,sen nasilsin canim optum gorusuruz a.s.
slm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir.sonunda netim düzeldi artık hep burdayım.güzel sohbetlerle iyi zaman geçiririz inş.cabbadocia merhaba canım tşkrler iyiyim ya sen nasılsın.sen fransanın hangi şehrindesin.öpüyorum seni kendine iyi bak görüşürüza.s.a.s.a.s.
valla kız keske cok eglenirdik sabaha kadar otururduk inş arkadaslarım akraba kızları olcak oraya gider gitmez adım adım anlatacam size burdan canım herşeyi ama herşeyi sen görmüşündür parisi benim gidecegim yeri felan biliyosundur deilmi canım 75.bölgesiymiş neyse canım optm seni
canım benim çok sağol evet onun adına çok sevindim inşallah sıra bendedir.bende giderim artık hayatımı kurarım.bakalım artık neler duyacaz tubadan ilk fransa izlenimlerinden bende öpüyorum canım seni görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?