Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Ya Ben Evlenipppppppp Parisin 75. Bölgesine Geliyorum Orda Olan Varmi Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

desene turkiyede son gunlerini yasiyosun doya doya cikar tadini valla dugun olabna kadar ne yaparsan ondan sonra hemen buraya gelceksin
sen bak sanslisin esin illaki ogrenceksin turkce konusmucaz ,seni yazdircam falan diye,bende hic biri olmadi ,kendi kendime ogreniyorum, insallah sen gelince yazilirsan 1 seneye kalmaz bu azimle ,esinin destegiyle ogrenirsin bende optum canim

desene turkiyede son gunlerini yasiyosun doya doya cikar tadini valla dugun olabna kadar ne yaparsan ondan sonra hemen buraya gelceksin
sen bak sanslisin esin illaki ogrenceksin turkce konusmucaz ,seni yazdircam falan diye,bende hic biri olmadi ,kendi kendime ogreniyorum, insallah sen gelince yazilirsan 1 seneye kalmaz bu azimle ,esinin destegiyle ogrenirsin bende optum canima.s.

sen bak sanslisin esin illaki ogrenceksin turkce konusmucaz ,seni yazdircam falan diye,bende hic biri olmadi ,kendi kendime ogreniyorum, insallah sen gelince yazilirsan 1 seneye kalmaz bu azimle ,esinin destegiyle ogrenirsin bende optum canima.s.

Evey Zaten öyle Yapiyorum Canim Geziyorum Bol Bol Akrabalari Felan Niye Eşin Istemedi ögrenmeni Canim Ben Mecburmusum Kendi Işlerimi Hep Kendim Halledecem Cunki Eşimin Işlerden Cok Firsati Yok Market Pazar Vs. Işte Böyle Canim öpüyorum Seni Hep Görüşelim Koparmayalim Baglari Byy

ay valla cok sevindim sonunda acabilmisim,canim ben koda gunluk bi saat gidebiliyodum cogu zamanda ayni cdleri koyuyorlardi sonra evdede calismaya karar verdim benim icin degisen bisi yoktu kurstada fransizca zaten birde program bulduk icinde dersler ve bir suru test vardi hepsini ezberledim inanirmisin sorularin hepsini yazdim, sende insallah alirsin canim
canim ben bu dikise taktim kafayi makina bile aldim ama ogreten yok cok seviyorum dikisi bide ogrenebilsem.

saganakcim nancy pek uzak degil bana o tarafta akrabalar var gidip geliyoruz,canim is icinde olsa vizen varsa uc ay kalabilirsin sanirim bol bol gez tadini cikart

merhaba arkadaşlar forma yeni üye oldum.umarım burda iyi vakit geçiririm ve merak ettiklerimle ilgili cevapları alabilirim özellikle fransa vizesi ile ilgili.iyi akşamlar

slm arkadaşlar ben derya.kısmet olursa bende fransaya geleceğim nikah yaptık 2 ay önce isteği verdik yani aile birleşimi olacak.bu yakın zamanda aile birleşiminden vize alan var mı ? eğer varsa nasıl oldu beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.lütfen cevap:))

en iyisini yapiyosun doya doya yasa herseyini gelmeden ,ve ozgurlugunde gidecek elden:roflol:evlenince kalmiyo bisey
esim ogrenmemi istiyo ama umursamiyo, bura git ogren ,ben ogretim ,su sekilde ogren, veya sunu yap demez hic ,sadece ogren der ,simdiye kadar kendi cabalarimla ogrendim kursa gittim oda haftada 2 saat hic faydasi yok,gunluk kursa gitseydim simdiye coktan ogrenirdim,hele bide evde turkce ,cevre turk,televizyon turkce olunca sanki turkiyedeymisin gibi bi farkin olmuyo,anlican kesin kurs gerekli canim
esinin sana destek cikmasi cok onemli ,o senin uzerine ne kadar duserse okadar cabuk ogrenirsin,emininki sen cabuk ogrenirsin ,burda devamli caliyosun bos gunler zor oluyo,esin hakli dili ogrenki kendi islerini kendin hallet,bide bebgin olursa dili daha fazla ararsin
baksana canim kopamiyoruz birbirimizden biz kopayiz zaten:roflol:
cok cok optum seni canim gorusuruza.s.

sen zaten fransizca gittigin evde calisman normal ben turkce gittigim icin zor oluyo insallah aliriz bakalim korkum code degil direksiyon ,girdik bikere bu yola aliriz insallah
bilmedigin biseyi burdan anlatabilirim dikisle ilgili ama ne kadar yardimci olurum bilemiyorum ,gorup ogrenmek daha iyi tabi, int arastir bak dikisle ilgili seylere ben bulursam gonderirim sana ,mesela hicmi bilmiyosun yoksa az bilipte biseyler yapmakmi istiyosun ,en cok ne dikmek istersin optum canim tekrardan gorusuruza.s.

hosgeldin derya aramiza umarim guzel dostluk ve arkadasliklar edinirsin
sende geliyosun demek buraya ,desene fransa cok kisiyi bekliyo kadinlar kulubunden:roflol:
bende evlenip geldim ama ne gerekli falan uzun zaman oldugu icin unuttum ,cok yakin zamanda TUBA vize aldi yakinda gelcek buraya ona sorarsan neler gerekliymis bilgilendirirseni arkadasim
haa sunu ben soyleyim bende tubadan ogrendim dil sorun olmuyomus bu haberi ben verdim:roflol:
optum canim tekrar gorusuruza.s.

cappadokia dedigin gibi inş hemen ögrenirim canım zaten türkceden cok fransızca konusuyolar hep du bakalım geliyom valla napcam bilmiyorum senin oturudugun yerde türk cokmu canım benım gidecegim yerlerde pek yokmus bende opüyorum seni canım byy

deryacaa hosgeldin canım ben yeni aldım vizeyi 1 ay oldu dil sorun olmadı hiç sormadılar eşin fransız vatandasıysa cabuk alıyosun biz istanbuldaki fransız konsoloslugundan gün aldık gittik işte saglık raporu nufüs kayıt örnegi ikametgah bunların tercümeleri bunları götürdük verdik sonra türk nikahını kıydık uluslararası evlenme cüzdanı aldık onu konsolosluga göütrüdük sonra farnsız aile cüzdanını aldık onuda vize alınacak yere götürdük 1 günde aldık canım bukadardı optm

slm tuba çok tşkr ederim.senin adına çok sevindim inan inşallah en kısa zamanda bende alırım vizeyi.ama eşim fransız vatandaşı değil.2 ay önce isteği verdik bakalım artık bekliyoruz.dil sorunu yok demişsin senden fransızca bilmeni istemediler galiba.sanırım yasa henüz yürülüğe girmemiş.konsoloslukta ne tür sorular sordular tuba? seninle iletişime geçip öğrenmek isterdim.çünkü çok yakın zamanda almışsın vizeni.tekrar hayırlı olsun canım.öptüm

merhaba cappadacia hoşbuldum canım.evet bende fransaya geleceğim inşallah.dil sorunu olmamasına çok sevindim.gerçi kursa gidiyorum ama 4 ayda pek bişeyde öğreneceğimmi zannetmiyorum.biraz detaylı bir dil:) ya burda yazışmalarınızı okuyorum kurduğunuz arkadaşlıklar çok hoşuma gitti.tesadüfen buldum siteyi bende üye olmaya karar verdim ve burda sağlam dostluklar edineceğimi düşünüyorum.tekrar görüşmek üzere bısaus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…