Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Cappadokia Canim Vizeyi Aldim Biliyonmu Martin Sekizi Dügünüm Sonra Geliyom Hiç Dillle Ilgili Sorun Cikmadi Optm Canim

Merhabalar çok sevindik...
tebrik ederim seni,çok müsait olsunca neler yaptığızı anlatır mısın canım?evlilik için hangi başvuruyu nasıl yaptınız?

cappadokia evet hiç bişi sormadılar dille ilgili cok korkuyodum ama sorun olmadı 8 martta konyada dügün canım geliyorum bakalım ben sevecemmi oraları benim nişanlım paris 75. bölgesiymiş biliyomusun oraları canım cok tesekkürler öpüyorum seni sen neler yapıyosun iyimisin

Merhabalar çok sevindik...
tebrik ederim seni,çok müsait olsunca neler yaptığızı anlatır mısın canım?evlilik için hangi başvuruyu nasıl yaptınız?

saganak canım benim nişanlım feransız vatandası olunca istanbulada konsolosluktan randevu aldık sonra gittik saglık raporu nufüskayıt örnegi fotograf bunların fransızca tercümeleri istediler götürdük şu gün gelin dediler sonra türk nikahı kıymamaız için bi kagıt verdiler turk nikahını kıydık uluslar arası evlenme cüzdanı aldık onu konsolosluga götürdük sonra lıvret famile aldık fransız aile cüzdanı onu vize başvurusu yapılan yere götürdük 1 günde veriler hemen işte böle yani her kagıdın tam olması lazım ama sen naptın neye karar verdin canım

merhaba canım
ağzına sağlık ben 2 matta gidiyorum biliyorsun zaten biyetliydim orkada yaşamayı düşünüyorum kafam karışık işte kalmak istesem bile oturum izni almam nasıl olcak yada bir işyeri beni işcisi olarak alabiliyormuş abimin patronuyla konuşcak bakalaım bir geleyimde allah büyük yardıme edcektir hayırlısı olsun

selam saganakcim,desene sende aramiza ktilacaksin,sanirim uc ayligina geliyosun,senin isin biraz zor evlenip gelmedigin icin cok onemli bi neden olmasi gerekiyo burda kalabilmen icin genellikle refuje olanlari kabul ediyolar,abin dedigi sistem ise yarayabilir benim dayimda oyle aldi karti,sen ogrenci olarak gelemiyomusun,hangi bolgeye geliyosuna.s.a.s.a.s.a.s.

selam kizlar
araniza yeni katildim . 77 chelles de oturuyorum.guzel arkadaslilar kurucagimizi umuyorum.

inan canim sanki kendim almis gibi sevindim vize almana dugunede az kaldi simdi onnun hazirligindasin gerci cok hazirlik yapmistin ,bekliyoruz seni buraya ,bak korktugun basina gelmedi
insallah sen seversin buraya ,guzel arkadaslik ve cevren olur ,paris zaten 75. bolge oluyo canim ,gitmisimdir ama tam oralarak neresi oldunu bilemiyorum
bende iyim napim seni ozlemekle gecti gunler:roflol:bi kayboldun zor geldin gerci biliyoduk vize islemrinden dolayi gelemedini ,bol bol calisiyorum,ehliyete gidiyorum cok kafama takiyorum insallah alirim ,sen aldin kurtuldun hadi
optum seni canim tekrar gorusuruz a.s.

selam kizlar
araniza yeni katildim . 77 chelles de oturuyorum.guzel arkadaslilar kurucagimizi umuyorum.

hosgeldin canim aramiza ,sende emin olabilirsinki guzel arkadaslik,dostluk elde edecene ,paris bolgesindesin yani bende 91 bolgesindeyim,nekadardir burdasin canim tanitirsan sevinirim tanismis oluruz a.s.

capapdocia bu sefer yaptim galiba actim ozeli ins olmustur kafayi yicem valla,canim sen neler yapiyon,ehliyetin nasil gidiyo evde calisma imkanin yokmu ben calistigim icin fazla gidemiyodum kursada gittim evdede cd lerle calistim.
Sen egitimini dikis uzerinemi yaptin cizimde yapiyiomusun, bende cok istiyorum dikis ogrenmeyi ama burda pek mumkun degil kursda yok zaten,gorusuruz canim

selam kizlar

hosgeldin aramiza,bende yeni uye oldum iyiki uye olmusum diyorum simdi umarim sende seversin burayi,ikimizin burcuda aslanmis ozelliklerini tasirmisin burcuyun,aslen nerelisin, kacyildir burdasin. gorusuruz canim

allah izin verirse katılcam hayatım..yok 2 haftalığına geliyorum özel bir havayolunda çalışıyorum vizemi iş için alıyorlar gbi görünüyor artık napcam bilmiyorum

oh sonunda acmisin :sm_cool: acilmis msjin ,ugras ugras sonunda yapiyosun bende yeniyken oyleydi ama simdi cok seyi ogrendim yavas yavas
canim ehliyete evde bazen calisiyorum ama fransizca oldugu zaman bazilarini anlamiyorum ,ben turkce gordugum icin oyuzden gidiyorum,sen evde calisarakmi aldin code u,insallah bende alirim cok kafaya taktim alabilcekmiyim diye
canim ben meslek lisesinde ogrendim dikisi yanin bunun uzerine okudum,okulda cizim yapiyoduk ama simdi yapmiyorum,zaten hazir kaliplar var onlari kullaniyorum gerek olunca,ben tum dikis degilde tamir isleri yapiyorum
yakin olsaydik ben sana ogretirdim dikisi evet buralarda kurs falan yoktur cunku fransizlar pek bilmiyo turkiyee olsa heryerde var optum canima.s.

Arkadaslar hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun nice nice mutlu gunlere ,en kotu gununuz boyle olsun.
esiniz ne almis, veya siz ne aldiniz yazmak isterseniz tabiki:roflol:
a.s.

EVET CANIM PARİS TAM MERKEZİNDE OTURUYOMUS EŞİM KALABALIK YERİNDEYMİŞ BEN ALDIM EHLİYETİ ŞÜKÜR SENDE ALIRSIN CANIM EVET YA HİÇ GİREMEDİM NETE BAYA YOGUNDU GUNLER BENDE 10 MART FELAN ORDAYIM KAYINVALIDEMLE GELCEM ZATEN İŞTE CEVREYE FELAN ALIŞTIRMAK İÇİN 1 AYLINA GELCEK EVİ AYARLAYIP EŞYALARI ÇEYİZLERİ FELAN SECEZ SONRA GİDECEK GİDER GİYMEZ ZATEN OKULA YAZILASACAKMISIM EŞİM FRANSIZCAYI ÖGRENMEZSEM EKMEK SU FELAN YOKKMUS MECBURUM VALLA:)AYY COK BASKI YAPIYOLAR ZATEN ÖGREN ÖGREN DİYE ONLARA İNAT ÖGRENMEM LAZIM ZATEN HİÇ TÜRKCE KONUSMAYACAKLARMIS BENLE ORDADA BİRAZ İŞLERİM VAR YANİ 3 AYLIK ALDIM VİZEYİ İNŞ İŞTE HAYIRLISI OPÜYORUM SENİİ

Pinarrrrrrrrrrr Canim Konyada Dügünüm Var 8 Martta Bera Otelinde Biliyosundur Merkezde Zafer Otelindede Kinam Var 7 Sinde Ayin Gel Kizzz Kiz Didiyom Ben Seni Birakip Konyada Bakalim Sevecemmi Ki Oralari Yazarim Sana Bol Bol Uzuzn Süre Giremedim Hiç Yazamadim Sana Neler Yaptin Görüşmeyeli Hersey Hazir Benim Gelinlik Kina Kiyefetim Felan Opuyorum Seni Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…