Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

meraba arkadasim :) ben Fransanin baya kuzeyindeyim Amiens ta yasiyorum buarada tanistigimiza çok sevindim:)

evet paris bize çok uzak.esim iki haftada bir gider paris'e is nediniyle.ben 2006 haziran ayinda gelmistim,cok guzel bir sehir,ama çok ta pahali.

evet paris bize çok uzak.esim iki haftada bir gider paris'e is nediniyle.ben 2006 haziran ayinda gelmistim,cok guzel bir sehir,ama çok ta pahali.

evet canim parisin ici cok pahali normal yani ,ama biz cevresinde otudugumuz icin okadar degil hatta suan indirimler var fransa genelinde cokta ucuz seyler alabiliyoruz

slm ben fransadan tesadufen gordum burayi umarim benide araniza alirsiniz

mrb canim sende hosgeldin aramiza fransa nerden sin ,sanirim bekarsin ,uzun zamandirmi burdasin ,tanitirsan kendini sevinirim
iyiki bulmusun burayi bizlerde tesadufen bulduk burayi simdi iykide bulmusum diyorum
umarim guzel vakit gecirirsin :))

merhaba cappodocia,ben 2001 de geldim fransaya haute saone da kaliyorum benim kaldigim bolgerde insanlar cok soguk ya turkler bile oyle,su anda calismiyorum yeni ciktim isten, sen ne zaman geldin,calisiyomusun , aslen nerelisin

merhaba cappodocia,ben 2001 de geldim fransaya haute saone da kaliyorum benim kaldigim bolgerde insanlar cok soguk ya turkler bile oyle,su anda calismiyorum yeni ciktim isten, sen ne zaman geldin,calisiyomusun , aslen nerelisin

bende buraya geleli 4 sene oldu ,bizim burdada cok turk var cok soguk degiller ama oyle arkadaslik yapacak gelip gidecek kisi yok
zaten bende calisiyorum vaktimde olmuyo kimseye gitmeye ,aslen Nevsehirliyim ,hala dil ogrenmeye calisiyorum
sen dil ogrendinmi
bebegin varmi
ve sen nerelisin canim
optum tekrar gorusuruz
a.s.

bende nevsehirliyim ,dil biliyorum calismaya yetecek kadar ama yinede dile calisiyorum,evde kalinca insan unutmaya basliyo bir de evde turkce konusulursa ogrenmek cok zor oluyo,cocugum yok evli degilim,sen ne isinde calisiyorsun,ben en son okulda ozurlu cocuklarla calistim,kontratli bi isdi simdi is arayorum bakalim ne olacak cok zor ama is bulmak burda senin kaldigin yerde nasil kolaymi is bulmak.kursami gidiyosun dil icin yoksa evdemi calisiyorsun

sansima yine bi nevsehirli daha cikti cok sevindim valla,nevsehir merkezdenmisin yoksa koylerindenmi?
evet calismazsan hep evde olursan hic ogrenilmiyo ,evde turkce cevere turk ,tv turkce derken zor oluyo
ben geldigimden beri kursa gidiyorum ama cok az sadece haftada 2 saat 2 aydirda gidemiyorum ehliyete basladim buyuzden
calisiyorum dikis isi yapiyorum ,yani bu sene kendimi daha gelistirdim onceleri evdeydim fazla bisey bilmiyodum
burdada tabi dilin olmadigi zaman cok zor is bulmak ben kendi is yerimizde calistigim icin o yonden zorluk cekmiyorum canimburaya ne icin gelmistin daha once ,bizler evlenip geldik tekrar gorusuruz optum canima.s.

bende cok sevindim canim burda bi hemserimi bulmaktan,ben nevsehirin koylerindenim, bende kursa gidiyorum ama ben fransizcayi kendi yontemlerimle ogrendim oyle daha kolay kursta bize gereken kelimeleri ogretmiyolar ustelik konusmada yok zorlu yazdiriyorlar inanirmisin bazen uykum geliyo ustelik nette cok sey var fransizca ogrenmek icin,bende ehliyete gidiyorum , babam burda calisiyodu o yuzden geldik .optum

kendi kendine ogrenmek iyide aslinda kurs yardimiyla daha iyi olur diye dusunuyorum
ehliyetin nasil geciyo
benim simdilik iyi ama direksiyondan korkuyorum ,cok fazla dil bilmedigim icin anlamam diye
artik desene burali oldunuz sizde ::)

slm canim,ben direksiyona gectim ama cok sorunlar yasadim,ilk yazildigim okulda kodu gectim ama direksiyonda pek fazla bisi ogretmediler kendime olan guvenim gitti sonra okul degistirdim bide oraya uyum saglamaya ugrastim simdi iyi ama cok az zamanim kaldi ehliyeti gecmek icin,sende hic korkma canim kendine guven yeter.Evet biraz dil bilmek gerekiyo ama korktugun kadar degil.
haklisin canim bizde burali olduk ama ben pek alisamadim,sen alisabildinmi.

ben suan code gidiyorum yanlislarim 12 ye dustu ama ben turk yerine gidiyorum code icin ,direksiyonu fransizda gecicem buyuzden korkuyorum dedim gibi birazda dil olmayinca ,daha code kazanamadan umudumu ,direksiyonu hic kazanamam diye umudumu kaybediyorum
insallah sende alirsin
canim senon ozel mesajlasma sistemin acik degil ayarlarindan acsana veya bilmiyosan ben gonderim aynisini yap
bide sen yenimi uye oldun buraya ,ana sayfadaki sohbet yerini kullanabiliyomusun ,kullaniyosan gel konuslaim orda
ozel mesejlasma sistemi icin
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-mesajlasma-sistemi-t87677/index.html

evet canim buraya yeni uye oldum,bir kac gun oldu,gonderdigin adresten baktim ozel acik degil nasil ayarlayacagimi bilmiyorum,ozelin ayarini arkadas listeme acarsam nasil eklicem arkadaslari yardim edersen sevinirim canim ,sohbet yeri neresi ben gormedim valla yada yeni oldugum icin kullanamiyorum,optum

Cappadokia Canim Vizeyi Aldim Biliyonmu Martin Sekizi Dügünüm Sonra Geliyom Hiç Dillle Ilgili Sorun Cikmadi Optm Canim

canim kontrol paneline gir ordaki ayarlardan ,yap msj ayarini onceki gonderdigim adrestekinin aynisi yap
arkadas eklemek icinde yine kontrol panelinden askadas & yasakli listesinden ekleyebilirsin arkadaslarini
sohbet icinde sen yeni uyesin oyuzden acilmiyodur,acilmasi icin 50 msj veya 50 gun doldurmus olcaksin umarim ayarlarsin canim gorusuruz a.s.

Cappadokia Canim Vizeyi Aldim Biliyonmu Martin Sekizi Dügünüm Sonra Geliyom Hiç Dillle Ilgili Sorun Cikmadi Optm Canim

canimya vallahi okadar cok sevindimki vizeyi aldina ,demkki burda daha degil dil yasasi ,hicmi sorun etmediler,bak baya korkuyodun iyi almisin vizeyi
martin 8 de turkiyedemi burdami dugun
tekrar gozun aydin olsun mutluluklar diliyorum sanaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…