neden beğendiğimide söyleyeyim. demokrasiden daha iyi bir rejim olursa demiş.
ama olmayacağı belli. o yüzdende o mesajı beğendim.
güzel iyiki yasak. noktayı devlet koymuş zaten. iyikide koymuş. koyanlara helal olsunRejim değişikliği talebi , temennisi , beklentisi yasak yasak .
Bak şimdi maddeleri koydun .
Daha iyisi daha kötüsü yok bunun , külliyen yasak .
Hadi benden de nokta (.) ahanda koydum gitti .
güzel iyiki yasak. noktayı devlet koymuş zaten. iyikide koymuş. koyanlara helal olsun
yok sabitim değerlerimde. bunlardan biride demokrasidir. noktayı koyanların ruhu şad olsun. kadın olarak haklarımı onların sayesinde aldım.O zaman sakın ola ki patates rejimini daha iyi , daha ileri diye destekleme gün olur da . Noktayı koyanları üzersin , beni değil
Öncelikle haber metnini, önemli kısımları koyu yazarak falan tekrardan yazanlar olmuş. Musterih olun, yorum yazmadan önce tam metni okuyorumBir dizi önlemler alınması gerekir elbette fakat bu önlemler alınırken amaç yalnızca Düşmanlık tohumlarını ekenleri mi ayıklamak yoksa tüm bir camiaya karşı yürütülen bir temizlik operasyonu mu?
Önlem alıyoruz adı altında Müslümanların varlığını ve ibadetlerini yok etmekse maksat bunu yasakçı bulurum.
nefret tohumları ekmenin neresi müslümanlık ?Ayete rağmen çene yoranlara PES
İnançsız olanlar göğsünü gere gere inançsızlığı dile getiriyor ama bir musluman asagilaniyor, enteresan
Sizi yaratan Allaha yada onun gönderdiği peygambere inanmayanlara Rabbim her nimeti hala veriyor
İronisiz,dilerim doğruyu bulup musluman olurlar.
Onlara gore bir beddua ama ben dua ediyorum
O bizim elimizde.Ben sevgi tohumu ekmek istiyorum:).İtirazı olan varmı:)nefret tohumları ekmenin neresi müslümanlık ?
yokO bizim elimizde.Ben sevgi tohumu ekmek istiyorum:).İtirazı olan varmı:)
nefret tohumları ekmenin neresi müslümanlık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?