- 28 Şubat 2023
- 8
- 4
- 34
- Konu Sahibi fransalibebek
Sevgili arkdaşlar hepinize merhaba. Ben aşılama sürecinde bu sayfadan çok faydalandım ben de bir konu açmak istedim . 4 yıllık evliyiz 3 senedir çocuk istiyoruz. İlk yıl doktora gitmedik. Sonra gittik. Testler yapıldı rahim filmi çekildi daha doğrusu 3. Denemede çekildi benim girişte bir yapışıklık varmış. Polikistik over, polip olduğu ortaya çıktı ama doktor bunlar engel değil dedi bir tedavi yapmadı . Aşılama önerdi bizde sorun yoksa biraz daha bekleyelim diye düşündük. Bu sene aşılama yapmaya karar verdik , tekrar doktora gittik. Doktor hormon testi evrak verdi bunları yapıp mail attık. Sonra bize mektup geldi reçete ve aşmaları anlatan bir mektup vardı. Regl in ilk günü arayın dediler bizde aradık 3. Günden itibaren iğnelere başlayın hemşire bulun kendinize onlar eve gelecek dediler myle de oldu. İğnelerden 5 gün sonra kontrole çağırdılar bir yumurtam gelişmişti iki gün daha iğne yaptık sonra çatlatma iğnesini eşim yaptı. 36 saat sonra bana aşılama yapıldı . Progesteron verdi doktor Şimdi sonucu bekliyoruz bakalım inşallah hayırlı haberler alırız