Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar 1 ay sonra evleniyorum mutfak için malum elektronik ürün almamız gerekiyor franke tercih ediyoruz ama daha önce hiç kullanmadım sizce tecih etmelimiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar 1 ay sonra evleniyorum mutfak için malum elektronik ürün almamız gerekiyor franke tercih ediyoruz ama daha önce hiç kullanmadım sizce tecih etmelimiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim beyaz eşyalarım da franke. her ürününü beğeniyorum fakat ocak üstü tellerini döküm alma. temizliği çok zor, çok ağır ve çok çabuk deforme oldu. garanti kapsamına da girmiyor malesef:/
Allah tamamına erdirsin
Bende 6 aylık bir gelinim beyaz eşya çok kafamı karıştırmıştı.
Franke kullanan arkadaşlarım var memnunlar.Buzdolabı kullanan görmedim malesef.
Buzdolabı çok önemli, bir arkadaşım vestel aldı ve hiç memnun değil dolap böğürür gibi sesler çıkarıyor
Ben bosch kullanıyorum memnunum dış görünüşü diğerlerine göre zarif. iç hacmi büyük ve çok kullanışlı.
Benim önceki evim kiraydı. 1.5 sene Teka ürünleri kullandım. Çok da memnundum. Geçen yıl evimi taşıdım. Bu kendi evimiz ama firma Franke bulaşık makinesi, ocak, davlumbaz ve fırın koymuştu. Bulaşık makinemden çok memnunum ama diğer ürünler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fırın çok kurutuyor, ne yaptıysam fayda etmiyor. Davlumbaz iyi çekmiyor. Ocağın da ateşinden memnun değilim maalesef.
Bence korkma :) benim ankastreleri müteahhit takmıştı esty diye bir marka okadar uydurukki turbosu bile yok
Kurutma meselesine gelince zannetmiyorum benimki bile kurutmuyor. Cok zorlanirsan kek vs pisirirken ısıya dayanıklı bir kapta su koy fırına boylece o nemlendirir havayı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.