FRAKSİYONEL LEKE tedavisi yaptıran varmı ?

eysan10

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
82
1
:1rolleyes: bu tedaviyle ilgili sitelere baktım güzel bişeye benziyo ama fiyatları yazmıyo ve yaptranlar varsa gerçekten izler geçiomu merak ediorum... şimdiden tesekkurler

Son düzenleme:
:1rolleyes: bu tedaviyle ilgili sitelere baktım güzel bişeye benziyo ama fiyatları yazmıyo ve yaptranlar varsa gerçekten izler geçiomu merak ediorum... şimdiden tesekkurler

mrb eysan10.benimde yüzümde lekeler vardı.yaptırdım lazer tedavisi ama işe yaramadı malesef.aksine dahada yayıldı leke.ben son çare exoderm(fenol peeling)yaptıracam sonbaharda.istersen bunuda araştır.lazerden daha etkili bir yöntemmiş.

mrb eysan10.benimde yüzümde lekeler vardı.yaptırdım lazer tedavisi ama işe yaramadı malesef.aksine dahada yayıldı leke.ben son çare exoderm(fenol peeling)yaptıracam sonbaharda.istersen bunuda araştır.lazerden daha etkili bir yöntemmiş.

Çok teşekkür ederm cnm araştryım bi.. bde lazerinekadara yaptrmıstn merak ediorum fyatını:sm_confused:

acıbademin panolarında fraksiyonel lazerin yara izleri içinde kullanıldığını gördüm.. bu konuda bilgisi olan var mı?

acıbademin panolarında fraksiyonel lazerin yara izleri içinde kullanıldığını gördüm.. bu konuda bilgisi olan var mı?

evet cnm hertürlüiziçin kullanılıo çok ağr ameliyat izleri falan hariç hertürlü lekede sonuç veriomuş.. ama ben yaptrmadm daha ama düşünüorum..

Mrb eysan10.bana 3 seans ıpl yaptılar.150 tl ıdı seansı.sonrada fraksıyonel yaptılar.normalde 500 gıbı bır rakam ama ben sonuÇ alamadım dıye onuda aynı fıyattan yapmıŞlardı.cıldı Çok ınceltıyor.tavsıye etmem.ayrıca lazerle yapılan leke tedavılerının ılerleyen zamanlarda tekrarladıĞını duydum.

Mrb eysan10.bana 3 seans ıpl yaptılar.150 tl İdİ seansı.sonrada fraksİyonel yaptılar.normalde 500 gİbİ bİr rakam ama ben sonuÇ alamadım dİye onuda aynı fİyattan yapmıŞlardı.cİldİ Çok İnceltİyor.tavsİye etmem.ayrıca lazerle yapılan leke tedavİlerİnİn İlerleyen zamanlarda tekrarladıĞını duydum.

çok saolcnm ya netten baktm yorumlarada coğu kişi memnun napcamı şaşrdm pahalı olmasada bari bi denesem :çok üzgünüm:

X