- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
4 aydır ovulasyon testiyle deniyorum daha olmadı ovulasyon testi ihtimali arttırıyor sadeceKuzucum ovulasyon ile deneyenleri okuyorum ya ilk aydan ya da ikinci aydan hamile kalmış çoğu. Bende neden olmuyor diye kafaya takip duruyorum böyle olunca. Ama çok haklısın hemen olsa keşke..
Canım tek kese. Bazı arkadaşlarin kerede tek, kalp atışında çift olmuş. Bir umut kalp atışında çifti görürsem diye heves ediyorum. Tabi herşeyden önce sağlık. Tek çift fark etmezKuzu ne zamandır giremedim kaç kese göründü
Çok naziksin : )) tamamdır öğrendiklerini bize de söyle. O kadar çok kişi bilgiye aç ki burada herkesin kafasında bir sürü soru var. Çok teşekkür ediyorum kuzucum ilgine.Bugün doktora da gittim ben neden olmuyor diye işte hormon testleri yaptı bana, sonuclardan sonra tekrar konuşcaz ovulasyon testleri ıcın de sorucam ogrendıklerımı de gelip anlatırım yine burda da ama sıkıntı yapma. ben sunu ögrendim bu süreçte öyle ıstedıgınde hemen olmuyormuş :))
Kafama ovulasyon ile denesen bile hemen olmayabilir düşüncesini yerleştirmem lazım sanırım : )) Rabbim sağlıkla bize de nasip eder inşallah arkadaşım4 aydır ovulasyon testiyle deniyorum daha olmadı ovulasyon testi ihtimali arttırıyor sadece
Maşallah kuzum sağlıklı olsun da hiç önemli değil sağlıkla atlatırsın inşallah bu süreciCanım tek kese. Bazı arkadaşlarin kerede tek, kalp atışında çift olmuş. Bir umut kalp atışında çifti görürsem diye heves ediyorum. Tabi herşeyden önce sağlık. Tek çift fark etmez
Yavaş yavaş akıllanıyoruz. Bende adete on gün kala 15 tane test alıyordum bu ay vazgeçtim gecikme olursa alırım
Bende gecikme yaşarsam yapıcam. Gerçekten akıllandık. Giden paraya yazık yahu. Yap çöpe at yap çöpe at. Bıraktım. Eczaneden 1 kere aldım 4 gün kala yaptım. Eczaneci de hemen kaliteli olan en pahalı erken gebelik testini veriyordu dedim yok yok ucuz bir şey verin. Hala onu okutuyor. 6 gün öncesine kadar olan var ya dedim onu istemiyorumYavaş yavaş akıllanıyoruz. Bende adete on gün kala 15 tane test alıyordum bu ay vazgeçtim gecikme olursa alırım
Haha valla ya boşa para saçıyoruz halbuki adeti beklesek anlıycaz anyayı konyayıBende gecikme yaşarsam yapıcam. Gerçekten akıllandık. Giden paraya yazık yahu. Yap çöpe at yap çöpe at. Bıraktım. Eczaneden 1 kere aldım 4 gün kala yaptım. Eczaneci de hemen kaliteli olan en pahalı erken gebelik testini veriyordu dedim yok yok ucuz bir şey verin. Hala onu okutuyor. 6 gün öncesine kadar olan var ya dedim onu istemiyorum
Aynen öyle. Bakınız size 2 gün önce yaptığım testi atayımHaha valla ya boşa para saçıyoruz halbuki adeti beklesek anlıycaz anyayı konyayı
Çizgi var gibi mi ne yoksa bana mı öyle geliyorAynen öyle. Bakınız size 2 gün önce yaptığım testi atayım
Var gibi de yok gibi de. 10. Dakikaydı. Erken gebelikte 5 dakikadan sonrasını ciddiye almayın da diyorlar o yüzden beklicemÇizgi var gibi mi ne yoksa bana mı öyle geliyor
Test awox marka mı. O hiç bir şey çıkartmıyor yoksa eğer. aşırı dikkatli baktım yapa yapa artık çok incelediğim için bi gölge var gibi gördüm bendeVar gibi de yok gibi de. 10. Dakikaydı. Erken gebelikte 5 dakikadan sonrasını ciddiye almayın da diyorlar o yüzden beklicem
Evet test awox marka. İlk kez bu markayı kullandım. Böyle bende hafif gölge gördüm. Ama beklemek istiyorum 2 gün kaldıTest awox marka mı. O hiç bir şey çıkartmıyor yoksa eğer. aşırı dikkatli baktım yapa yapa artık çok incelediğim için bi gölge var gibi gördüm bendeama yinede tabi adet gününü beklemek lazım hayırlısı olsun
10 dakikada çok uzun bir süre değil aslında bekleyelim bakalımVar gibi de yok gibi de. 10. Dakikaydı. Erken gebelikte 5 dakikadan sonrasını ciddiye almayın da diyorlar o yüzden beklicem
Aynen bakalım10 dakikada çok uzun bir süre değil aslında bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?