Canım nasıl oldun bebeğin iyi mi? Listeye eklerim seni deCanım listede boş yer varsa bende katılmak isterim
Sağol canım çok teşekkür ederim bebeğimiz duracak gibi durmuyor dedi doktor sürekli gözetim altındayım canım Allah yardım edecek inşallahCanım nasıl oldun bebeğin iyi mi? Listeye eklerim seni de
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım üzme kendini kilosu iyiyse erken de doğsa hızlıca büyür hiç merak etme sen bol dua et çok dikkat et kendineSağol canım çok teşekkür ederim bebeğimiz duracak gibi durmuyor dedi doktor sürekli gözetim altındayım canım Allah yardım edecek inşallah
Allah a şükür kilosu boyu iyi canımda üzülüyorum erken dogursa kuvezde yatar ayrı kalırız diye inşallah biraz daha dayanır Allah'ım yardım etsinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım üzme kendini kilosu iyiyse erken de doğsa hızlıca büyür hiç merak etme sen bol dua et çok dikkat et kendine
Kuzum dün sana yazmıştım okudun mu bilmiyorum. Yeğenim küvezde bile yatmadı. 6 hafta erken doğmuştuAllah a şükür kilosu boyu iyi canımda üzülüyorum erken dogursa kuvezde yatar ayrı kalırız diye inşallah biraz daha dayanır Allah'ım yardım etsin
Canım eğer kilosu 2 kg geçerse küvez de yatırmazlar bile hem emmeye başlayınca 1 aya kalmaz toparlar öyle hızlı kilo alıyorki 1 ayda aldığın tüm 0 3 aylık kıyafetlr küçük geliyorAllah a şükür kilosu boyu iyi canımda üzülüyorum erken dogursa kuvezde yatar ayrı kalırız diye inşallah biraz daha dayanır Allah'ım yardım etsin
Görmedim canim bayağı erken doğmuş o da inşallah bizim ki de yatmaz ben umutluyum biraz daha bekleriz diye ama bebiş durmuyorKuzum dün sana yazmıştım okudun mu bilmiyorum. Yeğenim küvezde bile yatmadı. 6 hafta erken doğmuştu
Dün gittiğim kontrolde 2850 çıktı kilosu canım belki bu hafta 3000 Gr olur diye düşünüyorum inşallah güzelce alır kilosunuCanım eğer kilosu 2 kg geçerse küvez de yatırmazlar bile hem emmeye başlayınca 1 aya kalmaz toparlar öyle hızlı kilo alıyorki 1 ayda aldığın tüm 0 3 aylık kıyafetlr küçük geliyor
Ooo maşallah annesi yaa hiç üzülme lütfen herşey yolunda gidecek sağlıkla kucağına alırsın kuzucuğuDün gittiğim kontrolde 2850 çıktı kilosu canım belki bu hafta 3000 Gr olur diye düşünüyorum inşallah güzelce alır kilosunu
Allahın izniyle bişey olmayacak kuzum sen telaşlanmaGörmedim canim bayağı erken doğmuş o da inşallah bizim ki de yatmaz ben umutluyum biraz daha bekleriz diye ama bebiş durmuyor
İnşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederimOoo maşallah annesi yaa hiç üzülme lütfen herşey yolunda gidecek sağlıkla kucağına alırsın kuzucuğu
İnşallah canım sabırsız çıktı bizim bebiş Allah a şükür yok birşeyim uzandım dinleniyorumAllahın izniyle bişey olmayacak kuzum sen telaşlanmasana erken kavuşmak istiyor var mı bugun sıkıntın.
Çok şükür kuzu. Annende misin geçtin mi eve. Dinlen canım yorma kendini.İnşallah canım sabırsız çıktı bizim bebiş Allah a şükür yok birşeyim uzandım dinleniyorum
Annem deyim canım eşim alcak bugün beniÇok şükür kuzu. Annende misin geçtin mi eve. Dinlen canım yorma kendini.
Kuzum ben yeni gordum katilirimGÜNÜN DUASI;
لآ إِلَهَ إِلاَّ أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
Okunuşu: " La ilahe illē ente subhâneke innî kuntu mine’z-zâlimîn."
Anlamı : " Senden başka İlâh yoktur. Sen, Sübhân’sın (her şeyden münezzehsin). Muhakkak ki ben, zâlimlerden oldum."
(Enbiyâ Sûresi, 87.ayet)
Günlük 4 kişiye okunacak.
Herkes sırası gelen arkadaşa 5 tane okuyacak, toplamda 100 adet okunmuş olacak.
Sırası gelen arkadaşlar ismini ve duasını kısa bir şekilde paylaşabilir.
Güncel Listemiz ;
1. R rana20
2. @SoLeiL12
3. @burcusami
4. @Birbilsem1132
5. @zey_nep
6. @BereliPenguen
7. @Morrmeneksee
8. @Hapiness
9. @Sohrab
10.pokahontas
11. @Birdemetumut
12.agustos72
13. @Assos32
14. @Oriana
15. @H M
16.Life light
17. @HejaR12
18.Magnifiaque
19. @Nana929
20. @N u r
Kızlar katılır mısınız? 20 kişi etiketledim 20 kişi de beğeni yaparsa hemen başlarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?