Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canıı ozmnZaten sayı sabit olur canım 2den fazlası zor gelir hepimize senin de dediğin gibi herkesin okumaları oluyor. Listede az kişi olacak hızlı biter![]()
Slm kuzular benide çıkarın .. yetişemem baska dualarda var listemde..a.e.o fıstıklarim
Ramazan dolayısıyla benim de dualarım hatmim var hakkınızı helal edin.musadenizle çıkmak istiyorumGünaydın kızlar
İsm-i Azam için güncel listemiz ;
1. R rana20
2.SoLeiL12
3.burcusami
4. B Beybipattis
5.i p e k
6.zey_nep
7.BereliPenguen
8.Ronron77
9. H Hapiness
10.muhursuzpusula
11.pokahontas
12.Birdemetumut
13.Meybuz
14. @Ebruazra
15. H Hayalgozlu
16.Oriana
17. P Portakalcicegi93
Arkadaşlar bu listeden çıkmak isteyen varsa bugün bildirim yapsın ki yarın duamızı okumaya başlayalım.
![]()
Olabilir canım başka zaman da okuyabiliriz ben hep gruptaki arkadaşların en çok tercih ettiği dualar üzerinden ilerledim. En son ismi azam tercihi daha çoktu
Canım valla pek katılım olmadı İsmi Azam da sanırım başka dua okuyacağız
Bence daha ıyı olur bunlar rabiacımOlabilir canım başka zaman da okuyabiliriz ben hep gruptaki arkadaşların en çok tercih ettiği dualar üzerinden ilerledim. En son ismi azam tercihi daha çoktu
Nasıl yapsak o zaman
313 Ayetel kürsi
313 Fatiha
313 İhlas mı okusak ki?
Daha ıyı olcak boylesı canim cıddenCanım valla pek katılım olmadı İsmi Azam da sanırım başka dua okuyacağız![]()
Tamam canım hangisi uygun olursa arkadaşlarda benim için sorun değil.Canım valla pek katılım olmadı İsmi Azam da sanırım başka dua okuyacağız![]()
Olur canim, isterseniz 100 tanede salavat ekleyelim katilım çok olursa kişi başına günlük az düşer rahat okuruz Allahın izniyleOlabilir canım başka zaman da okuyabiliriz ben hep gruptaki arkadaşların en çok tercih ettiği dualar üzerinden ilerledim. En son ismi azam tercihi daha çoktu
Nasıl yapsak o zaman
313 Ayetel kürsi
313 Fatiha
313 İhlas mı okusak ki?
Kişi başına kac tane düşecek?Kızlar nasılsınız?
Ramazan dolayısıyla hepimiz ekstra bir yoğunuz biliyorum İsmi azam sanırım biraz fazla geldi o yüzden
313 Ayetel kürsi
313 Fatiha
313 İhlas okuyalım diyoruz ne dersiniz?
1. R rana20
2.SoLeiL12
3.burcusami
4. B Beybipattis
5.i p e k
6.zey_nep
7.BereliPenguen
8.Ronron77
9. H Hapiness
10.muhursuzpusula
11.pokahontas
12.Birdemetumut
13.agustos72
13.Meybuz
16.Oriana
17. P Portakalcicegi93
Benim için uygunKızlar nasılsınız?
Ramazan dolayısıyla hepimiz ekstra bir yoğunuz biliyorum İsmi azam sanırım biraz fazla geldi o yüzden
313 Ayetel kürsi
313 Fatiha
313 İhlas okuyalım diyoruz ne dersiniz?
1. R rana20
2.SoLeiL12
3.burcusami
4. B Beybipattis
5.i p e k
6.zey_nep
7.BereliPenguen
8.Ronron77
9. H Hapiness
10.muhursuzpusula
11.pokahontas
12.Birdemetumut
13.agustos72
13.Meybuz
16.Oriana
17. P Portakalcicegi93
Evet kac adet olcagıda kesınlessındeKişi başına kac tane düşecek?