Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım listeden bir arkadaş çıktı onun yerine seni ekleyim şuan 350 tane burcusami için okur musun?Bnide yeni listeye ekler misiniz
El Halik zikrini cekicem demiCanım listeden bir arkadaş çıktı onun yerine seni ekleyim şuan 350 tane burcusami için okur musun?
Evet canımEl Halik zikrini cekicem demi
Okudum canim Rabbim kabul etsinEvet canım
Amin ins rabbim su mübarek günlerin hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin insburcusami canım duan tamamlandı Rabbim gönlünden geçen dualarını hakkında en hayırlı olacak şekilde ömrüne nasip etsin inşallah
Benim icin uygundur cnmKızlar sayımız çoğalıyor günlük 1 kişi için yaklaşık 300 civarı sayı düşüyor, eğer size de uyarsa günlük 2 kişiye okuyalım diyorum ben daha çok dua etmiş oluruz siz ne dersiniz?
Bence de güzel olur hem farklı dualar da geçmiş oluruz bu mübarek günlerdeKızlar sayımız çoğalıyor günlük 1 kişi için yaklaşık 300 civarı sayı düşüyor, eğer size de uyarsa günlük 2 kişiye okuyalım diyorum ben daha çok dua etmiş oluruz siz ne dersiniz?
Aynen öyle canım farklı dualar da etmiş oluruz hem daha çok arkadaş için okunur hızlı sıra gelir bu mübarek günlerde hepimiz için çok güzel olurBence de güzel olur hem farklı dualar da geçmiş oluruz bu mübarek günlerde
Olmaz mıııı hiççççKizlarr bana da yer var mi :)
Hosbuldum canim, tesekkur ederimOlmaz mıııı hiçççç
Hoşgeldin canım listedeki yerine