Kendim için okudum... Benim için okuyacak olanlara teşekkür ederimGünün duası;
EL HÂLIK : Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]
Günün duası için bir kişiye toplam 5000 Ya Halik çekiyoruz. Günlük iki kişiye okuyoruz.Herkes dua sahibi için 292 tane, dua sahibi kendine 328 tane olacak şekilde okuyoruz, isteyen niyetini paylaşabilir
1. R rana20
2.SoLeiL12
3.burcusami
4.Umut_2019
5.Hayallerimmm3
6. B Beybipattis
7.namaste21
8.i p e k
9.zey_nep
10.Mucizemm222
11.BereliPenguen
12.Innaaa Duası;
" Şu an bi sıkıntının içindeyim Allah içime ferahlık versin. Çocuklarıma sağlık sıhhat hayırlı bi gelecek ve iyi insanlarla karşılaştırsın. Mutlu olalım huzurlu güzel bir evimiz olsun. Rabbim Hayalimdeki leri hayırlısı ile nasip etsin çok istiyorm. Omzumda yük var beni hafifletsin.
Bundan sonraki hayatım daha güzel olsun istiyorum."
13.Ronron77 Duası;
"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve Salihi ecmain.... kızıma sağlık sıhhat eyle gürünenn görünmeyen bütün kaza bela hastalıklarda koru, salıha bi evlat eylesin. Rabbim hayırlı sağlıklı salıh bir erkek evlat nasıp etsın inşallah ❣ ❣bütün dua kardeşlerimin de dualarını kabul etsin inşallah ❣"
14. H Hapiness
15.aysenurt3991
16. S Sabr-Sukur-Dua
17.furyan
Okuma süresi 1 gündür. Etiket yaparak bildirim yaparsanız çok sevinirim. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin, herkesin gönül muradını ömrüme nasip etsin inşallah
Kendim için okudum 328taneGünün duası;
EL HÂLIK : Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]
Günün duası için bir kişiye toplam 5000 Ya Halik çekiyoruz. Günlük iki kişiye okuyoruz.Herkes dua sahibi için 292 tane, dua sahibi kendine 328 tane olacak şekilde okuyoruz, isteyen niyetini paylaşabilir
1. R rana20
2.SoLeiL12
3.burcusami
4.Umut_2019
5.Hayallerimmm3
6. B Beybipattis
7.namaste21
8.i p e k
9.zey_nep
10.Mucizemm222
11.BereliPenguen
12.Innaaa Duası;
" Şu an bi sıkıntının içindeyim Allah içime ferahlık versin. Çocuklarıma sağlık sıhhat hayırlı bi gelecek ve iyi insanlarla karşılaştırsın. Mutlu olalım huzurlu güzel bir evimiz olsun. Rabbim Hayalimdeki leri hayırlısı ile nasip etsin çok istiyorm. Omzumda yük var beni hafifletsin.
Bundan sonraki hayatım daha güzel olsun istiyorum."
13.Ronron77 Duası;
"Euzübillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
El-hamdü lillahi Rabbil-alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve Salihi ecmain.... kızıma sağlık sıhhat eyle gürünenn görünmeyen bütün kaza bela hastalıklarda koru, salıha bi evlat eylesin. Rabbim hayırlı sağlıklı salıh bir erkek evlat nasıp etsın inşallah ❣ ❣bütün dua kardeşlerimin de dualarını kabul etsin inşallah ❣"
14. H Hapiness
15.aysenurt3991
16. S Sabr-Sukur-Dua
17.furyan
Okuma süresi 1 gündür. Etiket yaparak bildirim yaparsanız çok sevinirim. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin, herkesin gönül muradını ömrüme nasip etsin inşallah
Beni de ekleyin p.tesi için lütfen.artik takipteyim bendeŞuan için Ya Halik esasını okuyoruz canım bitirmek üzereyiz inşallah
Katılmak istersen pazartesi günü yeni esmaya geçeceğiz listeye eklerim seni de
TamamBeni de ekleyin p.tesi için lütfen.artik takipteyim bende
Adetliyken okunuyor mu ?Arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bir durum var.
furyan arkadaşımızın şuan içinde bulunduğu durum dolayısıyla bizlerden kendi adına Selati Tefriciye istemekte. Eğer ki sizlerde uygun görürseniz bugün ki duaya ek olarak yine kişi başı belli bir sayı olacak şekilde okuruz. Fikirlerinizi bekliyorum. Ona göre sayıları ayarlayacağım
1. R rana20
2.SoLeiL12
3.burcusami
4.Umut_2019
5.Hayallerimmm3
6. B Beybipattis
7.namaste21
8.i p e k
9.zey_nep
10.Mucizemm222
11.BereliPenguen
12.Innaaa
13.Ronron77
14. H Hapiness
15.aysenurt3991
16. S Sabr-Sukur-Dua
17.furyan
18.muhursuzpusula
19.pokahontas
20. K kardelennncicegi
21.Birdemetumut
22. P Pelin0007
Evet canım okunur. Sadece dua okunan kişi adetli olmamalı çünkü niyet namazı kılması lazımAdetliyken okunuyor mu ?
Canım benim için farketmez çoğunluğa uyarımArkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bir durum var.
furyan arkadaşımızın şuan içinde bulunduğu durum dolayısıyla bizlerden kendi adına Salat-ıTefriciye istemekte. Eğer ki sizlerde uygun görürseniz bugün ki duaya ek olarak yine kişi başı belli bir sayı olacak şekilde okuruz. Fikirlerinizi bekliyorum. Ona göre sayıları ayarlayacağım
1. R rana20
2.SoLeiL12
3.burcusami
4.Umut_2019
5.Hayallerimmm3
6. B Beybipattis
7.namaste21
8.i p e k
9.zey_nep
10.Mucizemm222
11.BereliPenguen
12.Innaaa
13.Ronron77
14. H Hapiness
15.aysenurt3991
16. S Sabr-Sukur-Dua
17.furyan
18.muhursuzpusula
19.pokahontas
20. K kardelennncicegi
21.Birdemetumut
22. P Pelin0007
Edeceğim canım ben çalışıyorum. Bildirimler tam mesai saatinde gelince eve gel abdest al derken geç oluyor. Yoksa okurum yani. Ama ayak üstü degil de evde abdestli okumak daha iyi diye gecikti.Bir sıkıntı yok dimi canım devam edecek misin okumaya?
Tamam canım sağlık olsun da okunur inşallah.Edeceğim canım ben çalışıyorum. Bildirimler tam mesai saatinde gelince eve gel abdest al derken geç oluyor. Yoksa okurum yani. Ama ayak üstü degil de evde abdestli okumak daha iyi diye gecikti.
Canım evet okunuyor adetliyken. 3 gün içinde okuyacağız canım katılırsan haber ver olur mu?Bende çalışıyorum anca etiketleri takip ediyorum regli oldum az evvel okunabiliyormuş sanırım.
Okurum o zaman benKızlar pazartesi gününe kadar bitiririz. 3 gün içinde okuyalım diyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?