Fotosentezin Diyet/İnat Günlüğü!

Eveeeettt bugün benim 1. günümmmm :)

Sabah baş ağırısyla kalktım stresten herhalde :( Yapamam diye çok korkuyorum :/ Bugün kendime bir menü planladım size de yazayım bakalım nasıl bulacaksınız.

Sabah --------- ılık bir su yanında şu diyet için satılan mısır gevrekleri varya, onun yanında 1 bardak light süt.

Öğlen --------- 2 salatalık, 2 tabak çorba

Akşam -------- Mercimekli köfte, yanında salata

Gün boyunca 1 litre su (ben su içmeyi hiç sevmediğim için ilk gün bu kadar yeter herhalde :) )

fotosentez selam. senle o kadar cok ortak yonumuz vardi ki, 'mutlaka yazmaliyim' dedim. benim boyum da 1.66 . kilom 69'a kadar cikmisti. diyete basladigimda 65 falandim ama, omuzlarim genis oldugu icin iri yapili duruyodum. benim de erkek arkadasim canimi cok skyodu.. sanki obezmisim gibi davraniyodu. 'genc kizsin, kilo ver' deyip duruyodu. 'kiriliyorum ama' dedigimde de 'senin sagligin, senin iyiligin icin diyorum' diyodu. nasil iyilikse bu.......

ama yazin tak etti bana. spora ve o gazla diyete basladim. 2 gune bir olan fast food tuketimimi haftada 1'e indirdim, aksam yemeklerini gecistirdim. yaz oldugu icin de firsat buldugumda yurudum hep.

k---n magazasindaki tipler cok ilginc ya. oradaki kizlara bakma, hepsi 0 beden ya, garip geliyor onlara 34 bedenden fazlasi :)))

lutfen uzulme. ben cok agladim kilo veremiyorum zayiflayamiyorum diye ama vucuduna zaman tani. bikac ayda istedigin kiloya inersin... yasimiz cok genc, bunu kullanabiliriz metabolizmamiz hizli gayet...

Ne güzel şeyler yazdın. Çok mutlu ettin beni :)

Artık nasıl olacak bilemiyorum ama kendime özgüvenimi kaybetmemek için bu sefer gerçekten ciddiyim ve kendim için yapıyorum.

Çok hırslıyım bu defa. Erkek arkadaşım ne demiş nasıl demiş umrumda değil. Kendine baksın o önce. Umarım olur o kadar hevesliyim ki. Ama bugün fark ettim hareketli müzikler insanda doping etkisi yaratıyor dinleyince acıkıyorum sanki :)

Bu arada sen benim başarmış bir versiyonumsun umarım bende senin gibi olurum :)

Arkadaşlar merhaba,

Ben 23 yaşındayım, 165 boyunda 70 kiloyum.

Hayatımda hiçbir dönem çıtır pıtır bir kız olmadım. 4 yaşından itibaren hep tombiştim. Üniversite dönemine kadar, balık etli diye tabir edilen tiplerdim. Genelde 38 beden, bazende 40 olurdu. Ancak 2 yıldır hayatımda müthiş bir stres yumağı var. Ve maalesef bunları ortadan kaldıramaycak kadar zayıfım. Bunlarla en azından 1,5 yıl daha yaşamak zorundayım. Ancak bu stresler beni 2 yılda 70 kiloya kadar çıkardı üstelik basen bölgem felaket arttı. Şu an 40 bedene girersem çocuklar gibi seviniyorum. (hoş bu markaların 38leride afedersiniz 34 beden gibi :47: :33:)

Hiç diyeti denemedim mi? Evet denedim. yaklaşık 2 defa çok ciddi girişimlerim oldu. Ve her ikisindede çok güzel kilo vermeme rağmen hayat tarzımın dengesiz olmasından dolayı ve sebzeyi hiç sevmememden dolayı geri aldım. Anlayacağınız, ben dengeli beslenmeyi yaşam tarzım haline getirmediğim için kaybettim.

Peki neden şu an başlamak istiyorsun derseniz, son 2 haftadır arkadaşlarımla ve erkek arkadaşımla ilgili çok mutsuzum. Arkadaşlarım başka yönlerimi çekemedikleri için (okulda derecem var) benim zayıflamama şiddetle engel olmaya çalışıyorlar. nasıl diyeceksiniz, mesela diyet yapmaya karar verdiğim günlerde pizza yicekleri tutuyor, ki normalde simit bile anca yerler. Yada ne zaman kiloluyum desem alışverişe çıkalım diyip almayacakları elbiseleri deneyip nasıl yakışmış değil mi? Sana da al derim ama senin poponu kötü gösterir gel biz sana şunlardan bakalım diyorlar. (şunlardan kasıt 44 beden bol mu bol siyah uzun elbiseler)(kusura bakmayında 44 de değilim yani :34: ) Kimi de hususi beyaz saten dapdar elbiseleri dene çok yakışır diyor.

Erkek arkadaşım sözle söylemesede gece birşey yediğimde snein bunu yememen lazım. Daha yeni yemek yedik. Yada alışverişte kendime güzel birşey bulduğumda şimdi alma ne zaman 36 beden olursun o zaman al diyor. Aslında biliyorum bana yardımcı olmaya çalışıyor aklınca ama çok krıılıyorum ben.

Sonunda yetti dedim, çok sevgili sevgi çiçeği arkadaşın da desteğiyle geldim buraya.

Yarın sabahtan itibaren beni 2 aylık zorlu bir süreç bekliyor. Umarım yapabilirim. Sizlerin de desteği olursa kendimi çok iyi hissederim ama zayıflamam konusunda kimse beni dinlemediği için burdan da kimse kaale almazsa da alınmam artık. Çünkü o kadar alıştım ki etrafımdakilerin yapcak birşey yok böylesin sen artık demelerine.

Ki sanki ben 200 kilo falanım. kaldı ki olsam bile, içinde azim olan herkes başarabilir diye düşünüyorum.

haytımı değiştirmeme yardım eden kk, umarım fiziksel özelliklerimi değiştirmemde de bana yardımcı olur :)
canım karatay diyeti ve deneyimlerimiz topicine bekliyorum cıddi kilo verenler var arkadaslardıan bi incele canım ve kitabını al

:34::34:

Canim ben 4 kilo dogmusum, bebeklikten beri tombuldum yani, kilo verecegime hic kimse inanmiyordu :) Yaz bitti, donem basladi butun arkadaslarimdan: 'Yaa ne kadar zayiflamissin' lafini duymak o kadar mutlu etti ki beni :) Insallah sen de basarirsin. Inan zor degil.

Bi de bence benim basarimin sirri surekli magazalara gitmem. Ne alaka diceksin, kiyafet deniyorum, olmuyorsa iyice gaza geliyorum oluyorsa da motive oluyorum daha da kilo vermek icin, her kosulda olumlu etkiliyor beni yani :))

Erkek arkadaslarimiz ayni ya :D Benim erkek arkadasim da kendine bakmadan bana laf atiyordu. O 'erkek' ya, biz 'kiz'iz ya, bizim kendimize bakmamiz lazim, onlar bakmasa da olur... Hih! :)

Ne güzel şeyler yazdın. Çok mutlu ettin beni :)

Artık nasıl olacak bilemiyorum ama kendime özgüvenimi kaybetmemek için bu sefer gerçekten ciddiyim ve kendim için yapıyorum.

Çok hırslıyım bu defa. Erkek arkadaşım ne demiş nasıl demiş umrumda değil. Kendine baksın o önce. Umarım olur o kadar hevesliyim ki. Ama bugün fark ettim hareketli müzikler insanda doping etkisi yaratıyor dinleyince acıkıyorum sanki :)

Bu arada sen benim başarmış bir versiyonumsun umarım bende senin gibi olurum :)

Kolay gelsin. KK nın diyet bölümü çok iyidir. Her bölümünden faydalan bence. Bir çok yol, yöntem göreceksin kendine uygun bir yol haritası hazırla. Ben iiyice okudum kendime göre yöntem belirledim o şekilde kilo verdim.

Ne güzel bir yermiş burası ya :)

Ben kimse bakmaz bişe yazmaz derken siz ne kadar mutlu ettiniz beni :)

Bugün menümün dışında sadece öğlen çıktım. Ev berbattı kalktım bütün evi temizledim o ara bir kase light sütle diyet mısır gevreği yedim. Arada su içtim şimdi eve geldim mercimekli köfte yaptım yanında soğan salatası yaptım onları yedim. Başkada birşey yemezsem bugümn böyle biter herhalde de gene de dengesiz beslendim yaaaa 2 öğün oldu :(

Demek geldin canım, hoşgeldin :)
Menün gayet güzel.
Yanlız mercimek köftesi şişiriyor miğdeyi yada bende oluyor bilmiyorum.
Tekrar hayırlı olsun günlüğün...

Canım sorma ya ertesi gün gittim spor salonuna, sağlık raporu yok diye kayıt yaptırmadılar.

Annemler geliyor bugün bana, biliyorsun başka bir şehirde okuyorum ben. Yılbaşını beraber geçiricez. Pazartesi günü yazılmaya karar verdim. :14:

Canım sorma ya ertesi gün gittim spor salonuna, sağlık raporu yok diye kayıt yaptırmadılar.

Annemler geliyor bugün bana, biliyorsun başka bir şehirde okuyorum ben. Yılbaşını beraber geçiricez. Pazartesi günü yazılmaya karar verdim. :14:

kolay gelsın valla annremler gelınce ben yemegu fazla kacırıyorum ınsallah sen benım gıbı yapmazsın

Günlüğün hayırlı olsun canım
Canım spor işini ihmal etme ben kendimden biliyorum salona o kadar para bayılınca ister istemez spor yapıyorsun :52::52::52::52: salonda o kadar yorulduktan sonrada aman diyetime dikkat edeyim bu yorgunluk boşuna olmasın diye düşünmeye başlıyorsun ve ister istemez erimeye başlıyorsun tecrübe ile kanıtlanmış ve bizzat denenmiştir....

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Annemler ilk defa yanıma geliyorlar. Onlara hertarafı gezdiricem ister istemez sürekli dışarda yiyeceğiz. Yılbaşını da dışarda geçireceğiz şu an dikkat ediyorum etmesine ama onlar gelince nasıl yapıcam hiç bilmiyorum :S

canım spora sonra da başlarsın sen dikkat etmeye başla şimdiden.
yılbaşına gelince evet zor olacak ben de yılbaşı gecesş için izin vericem kendime çok abartmadan tabi:34:

Arkadaşlar merhaba :)

Annemler geldi gelincede diyet falan kalmadı zaten henüz tam başlamadığım için hiç kaçırma yapmayayım dedim başlamadım. Yarın tam olarak başlıyorum programıma. Çok ilerisini düşünmeden yalnızca 1 haftalık plan yaptım. Bu 1 haftada hedefim en az 1,5 kilo vermek. Yarın tüm gün akşam 7 ye kadar okulda olacağım için kendime şöyle bir menü yaptım. Sizce az mı çok mu ne ekleyebilirim ne çıkarabilirim?

Sabah; 1 dilim kepekli ekmek, azıcık peynir, ekşi yeşil zeytin, az şekerli çay

Ara; salatalık 0,5 litre şaşal su.

Öğlen; kantinde hazır çorba satılıyor, ondan 1 tabak. Yanında salatalık. 0.5 litre şaşal su

Ara; 1 elma, 0,5 litre şaşal su

Akşam; ton balıklı salata

Gece ; gece yarım litre şaşal su :)

Son düzenleme:
bence cok az.. biraz daha protein almalisin, et sut yumurta gibi.

Doğrudur aslında bende o yüzden size danışayım dedim. Dün bu listeyi yazdım ama bugün biraz değişiklik oldu.

Kahvaltıyı aynı yaptım öğlen biraz acılı kraker yedim yanında 1 litre su akşamda ton balıklı salata yerine biftekli salata yedim

Akşam arkadaşlarım waffle yemeye gidelim dediler gitmedim :)

Haftaya cumartesiye kadaaaarrrr merakla devam etmeyi planlıyorum :)

Merhaba,

Bugün sabah maalesef pastanede az yağlı bir börek yedim.

Öğlen yağsız beyti yedim

Akşam sadece tavuk suyu çorba yedim. 1 litre su içtim, arada 1 elma yedim bilmiyorum sonu ne olacak zaten kimse bakmıyor günlüğüme :(

Kızlar merhaba. Nasılsa kimse benim günlüğümü okumuyor diye yazmıyordum. Ama 2 kilo verince dayanamadım yazayım dedim belki birileriniz bakarsınız tek başına desteksiz çok zor bu :43:

1 haftada neredeyse 2 kilo verdim. Ama maalesef kaçamaklarım da oldu. Waffle yedim bi dolu şey yedim ama akşam 6 dan sonra yemedim ekmek yemedim su içtim ve 2 kilo verdim.

Umarım bundan sonra beni desteklersiniz :5:

Back