- Konu Sahibi Fotosentez
-
Günlüğünüz hayırlı olsun, umarım sağlıkla zayıflarsınız.
38-40 beden alay edilesi, kırıcı lafların söylenilesi bir beden olmasa gerek.
"36 beden ol, öyle elbise al" denmesi de kırıcı, ne yani beğendiğiniz 38 beden elbise hiç mi size yakışmayacak?
Destek var , köstek var.
"Birlikte yürüyüş yapalım, spor yapalım, senin diyetine ben de katılayım" ayrı bir şey kırıcı olmak ayrı bir şey.
O zaman 38-40-42 beden hanımlar ölsün yani44 ve üzerinden hiç bahsetmiyorum, sizinkiler onları görse sokakta taşlar sanırım
Umarım 3-5 kiloya ve bir bedene takılan tiplerden kurtulur, içinde mutlu olduğunuz bedene sırf siz istiyorsunuz diye en kısa sürede sağlıkla ulaşırsınız.
hoşgeldinnnnn....
öncelikle günlük açmakla isabetli bir karar vermişsin.. ben de açmayı düşünüyordum ama zamanım olmadı bir türlü..
neyse buradan devam ederiz artık
ben de 2010 mezunuyum
üniversitedeyken ne zaman bir diyet yapma girişiminde bulunsam arkadaşlarım destek yerine köstek olurlardı hep.
yok şunu yiyelim bunu yiyelim demeler, gecenin bir saati yemek siparişi vermeler
ben bunların kasten olduğunu biliyordum tabi
bu tarz şeylerin bizi daha çok gaza getirmesi lazım öyle düşün.
ben de bu sene içinde çok girişimde bulundum diyet için 6 kilo falan verdim kısa sürede
ama ailemdeki sağlık problemleri yüzünden bir de kpssye çalışıyorum geri aldım kiloları hoppp..
strese girince daha çok yemek yiyorum malesef.
neyse şimdi düzene girdi herşey.
ve 12 aralık itibariyle 73 kilo ile diyete başladım 1.65 boyum..ve bugün sabah tartıldığımda 68.5 kilo idim
yani 15 gün gibi bir sürede 4.5 kilo verdim:))) tabi daha çok yolum var 55e inmek istiyorum..
en önemli şey saat 7den sonra hiçbirşey yememek ve aç yatmak..
ve şöyle de birşey var biz kilo almaya müsait insanların diyet sözcüğünü hayatından çıkarıp sağlıklı beslenmeyi getirmesi gerekiyor.
çünkü diyeti bıraktığımız anda hoppp geri alınıyor kilolar ben artık hayatıma bu şekilde karar verdim yani sağlıklı beslenmek...
ilk bir haftadan sonra alışılıyor bu beslenme şekline artık zorlanmıyorum
ve inşallah hep bu şekilde devam edicem.
kararlı ve azimli olduktan sonra başarılmıyacak hiçbişey yok her konuda böyle bu..
menülerini yaz, kızlar yorumlar burda yanlışlarını doğrularını görürsün ve göreceksinki yavaş yavaş gidecek kilolalar...
hadi bakalımmmmm:)))
Bana ne kadar benziyorsun
Senin yaşadığın durumların aynısını işte ben yaşıyorum :) benim de 1 senem kaldı inşallah 1 sene kurtulacağım bu hayattan. ama o döneme kadar en azından düzgün besleneyim de üniversiteyi bitirdiğim de güzelde bir fiziğim olsun istiyorum. kilolarımız ve boylarımız aynı sayılır :) Beraber başarabiliriz inşallah :) Ayrıca yazdığın şey ne kadar doğru, insan kilo almaya müsaitse bunu bir hayat tarzı haline getirmeli gerçekten :)
Bütüüüüüünnn bunların ışında bana göre max. 2 ay süren yolculuğuma sabah saat 9 dan itibaren başlayacak bulunuyorum. Valla dua ediyorum ben tırnaklarını 6 7 yaşından beri yiyen ben 3 haftadır yemiyorum bunu bile başardıysam ben kilo verebilirim bence
Ama aşk olsun ya ben daha başlamadım ki yaaa daha sabah 9 a çok var. Gitmiyim dimi. Gitmiyim gitmiyim. Zaten bugün ko**n mağzasında acayip bir ceket beğendim kadın 42 beden yok diyince utandım çıktım. Gitmiyim gitmiyim ben.
Kolay gelsin güzelim yaaa, hayatta ki en zor işe soyunmuşsun. Yoga Academy de üçlü DVD seti, sifalanma Cd'si, bide Nidra Cd'si diye set satılıyor. Çok etkili kendini yormadan etmeden uzun vadede tamamen kalıcı sonuç elde ediyorlar. Bir taraftan bedeni forma sokuyorlar, bir taraftan bilinçaltından gelen yeme istegini kontrol altına alıyorlar... Birde Zayıflama için yoga seanslarida var. Ben bir tanesine katıldım, keyifli geldi. Asıl nefes tekniklerine devam ediyorum, bol oksijenlenme, toksinleri yakma ve genclesmek için... Denemeni tavsiye ederim... Tek başına uğraşmaktan daha kolay canısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?