Fotosentezin Diyet/İnat Günlüğü!

Fotosentez

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.129
598
323
Diğer
Arkadaşlar merhaba,

Ben 23 yaşındayım, 165 boyunda 70 kiloyum.

Hayatımda hiçbir dönem çıtır pıtır bir kız olmadım. 4 yaşından itibaren hep tombiştim. Üniversite dönemine kadar, balık etli diye tabir edilen tiplerdim. Genelde 38 beden, bazende 40 olurdu. Ancak 2 yıldır hayatımda müthiş bir stres yumağı var. Ve maalesef bunları ortadan kaldıramaycak kadar zayıfım. Bunlarla en azından 1,5 yıl daha yaşamak zorundayım. Ancak bu stresler beni 2 yılda 70 kiloya kadar çıkardı üstelik basen bölgem felaket arttı. Şu an 40 bedene girersem çocuklar gibi seviniyorum. (hoş bu markaların 38leride afedersiniz 34 beden gibi :47: :33:)

Hiç diyeti denemedim mi? Evet denedim. yaklaşık 2 defa çok ciddi girişimlerim oldu. Ve her ikisindede çok güzel kilo vermeme rağmen hayat tarzımın dengesiz olmasından dolayı ve sebzeyi hiç sevmememden dolayı geri aldım. Anlayacağınız, ben dengeli beslenmeyi yaşam tarzım haline getirmediğim için kaybettim.

Peki neden şu an başlamak istiyorsun derseniz, son 2 haftadır arkadaşlarımla ve erkek arkadaşımla ilgili çok mutsuzum. Arkadaşlarım başka yönlerimi çekemedikleri için (okulda derecem var) benim zayıflamama şiddetle engel olmaya çalışıyorlar. nasıl diyeceksiniz, mesela diyet yapmaya karar verdiğim günlerde pizza yicekleri tutuyor, ki normalde simit bile anca yerler. Yada ne zaman kiloluyum desem alışverişe çıkalım diyip almayacakları elbiseleri deneyip nasıl yakışmış değil mi? Sana da al derim ama senin poponu kötü gösterir gel biz sana şunlardan bakalım diyorlar. (şunlardan kasıt 44 beden bol mu bol siyah uzun elbiseler)(kusura bakmayında 44 de değilim yani :34: ) Kimi de hususi beyaz saten dapdar elbiseleri dene çok yakışır diyor.

Erkek arkadaşım sözle söylemesede gece birşey yediğimde snein bunu yememen lazım. Daha yeni yemek yedik. Yada alışverişte kendime güzel birşey bulduğumda şimdi alma ne zaman 36 beden olursun o zaman al diyor. Aslında biliyorum bana yardımcı olmaya çalışıyor aklınca ama çok krıılıyorum ben.

Sonunda yetti dedim, çok sevgili sevgi çiçeği arkadaşın da desteğiyle geldim buraya.

Yarın sabahtan itibaren beni 2 aylık zorlu bir süreç bekliyor. Umarım yapabilirim. Sizlerin de desteği olursa kendimi çok iyi hissederim ama zayıflamam konusunda kimse beni dinlemediği için burdan da kimse kaale almazsa da alınmam artık. Çünkü o kadar alıştım ki etrafımdakilerin yapcak birşey yok böylesin sen artık demelerine.

Ki sanki ben 200 kilo falanım. kaldı ki olsam bile, içinde azim olan herkes başarabilir diye düşünüyorum.

haytımı değiştirmeme yardım eden kk, umarım fiziksel özelliklerimi değiştirmemde de bana yardımcı olur :)

günlügün hayirli olsun Fotosentez
buraya her gün yediklerini ve arzu edersen kilo kaybini v.s yazabilirsin
en azindan yediklerin hakkinda tavsiyesi olan arkadaslar yardimci olurlar

Allah kolayliklar versin insallah

Günlüğünüz hayırlı olsun, umarım sağlıkla zayıflarsınız.
38-40 beden alay edilesi, kırıcı lafların söylenilesi bir beden olmasa gerek.
"36 beden ol, öyle elbise al" denmesi de kırıcı, ne yani beğendiğiniz 38 beden elbise hiç mi size yakışmayacak?
Destek var , köstek var.
"Birlikte yürüyüş yapalım, spor yapalım, senin diyetine ben de katılayım" ayrı bir şey kırıcı olmak ayrı bir şey.
O zaman 38-40-42 beden hanımlar ölsün yani :1: 44 ve üzerinden hiç bahsetmiyorum, sizinkiler onları görse sokakta taşlar sanırım :27:

Umarım 3-5 kiloya ve bir bedene takılan tiplerden kurtulur, içinde mutlu olduğunuz bedene sırf siz istiyorsunuz diye en kısa sürede sağlıkla ulaşırsınız.

Çok teşekkür ederim akabe.

Umarım hayırlı olur da veririm şu 11 kilomu. Hayatımda isteyip de başaramadığım tek şey bu. Hep tek başıma denedim şimdi aynı amaç için uğraşan insanlarla çabalıyorum. İnşallah olur :) Desteğin için çok teşekkür ederim :)

hoşgeldinnnnn....
öncelikle günlük açmakla isabetli bir karar vermişsin.. ben de açmayı düşünüyordum ama zamanım olmadı bir türlü..
neyse buradan devam ederiz artık:34:

ben de 2010 mezunuyum
üniversitedeyken ne zaman bir diyet yapma girişiminde bulunsam arkadaşlarım destek yerine köstek olurlardı hep.
yok şunu yiyelim bunu yiyelim demeler, gecenin bir saati yemek siparişi vermeler
ben bunların kasten olduğunu biliyordum tabi:47:
bu tarz şeylerin bizi daha çok gaza getirmesi lazım öyle düşün.

ben de bu sene içinde çok girişimde bulundum diyet için 6 kilo falan verdim kısa sürede
ama ailemdeki sağlık problemleri yüzünden bir de kpssye çalışıyorum geri aldım kiloları hoppp..
strese girince daha çok yemek yiyorum malesef.
neyse şimdi düzene girdi herşey.
ve 12 aralık itibariyle 73 kilo ile diyete başladım 1.65 boyum..ve bugün sabah tartıldığımda 68.5 kilo idim
yani 15 gün gibi bir sürede 4.5 kilo verdim:))) tabi daha çok yolum var 55e inmek istiyorum..
en önemli şey saat 7den sonra hiçbirşey yememek ve aç yatmak..
ve şöyle de birşey var biz kilo almaya müsait insanların diyet sözcüğünü hayatından çıkarıp sağlıklı beslenmeyi getirmesi gerekiyor.
çünkü diyeti bıraktığımız anda hoppp geri alınıyor kilolar ben artık hayatıma bu şekilde karar verdim yani sağlıklı beslenmek...
ilk bir haftadan sonra alışılıyor bu beslenme şekline artık zorlanmıyorum
ve inşallah hep bu şekilde devam edicem.

kararlı ve azimli olduktan sonra başarılmıyacak hiçbişey yok her konuda böyle bu..

menülerini yaz, kızlar yorumlar burda yanlışlarını doğrularını görürsün ve göreceksinki yavaş yavaş gidecek kilolalar...
hadi bakalımmmmm:)))

Günlüğünüz hayırlı olsun, umarım sağlıkla zayıflarsınız.
38-40 beden alay edilesi, kırıcı lafların söylenilesi bir beden olmasa gerek.
"36 beden ol, öyle elbise al" denmesi de kırıcı, ne yani beğendiğiniz 38 beden elbise hiç mi size yakışmayacak?
Destek var , köstek var.
"Birlikte yürüyüş yapalım, spor yapalım, senin diyetine ben de katılayım" ayrı bir şey kırıcı olmak ayrı bir şey.
O zaman 38-40-42 beden hanımlar ölsün yani :1: 44 ve üzerinden hiç bahsetmiyorum, sizinkiler onları görse sokakta taşlar sanırım :27:

Umarım 3-5 kiloya ve bir bedene takılan tiplerden kurtulur, içinde mutlu olduğunuz bedene sırf siz istiyorsunuz diye en kısa sürede sağlıkla ulaşırsınız.

Ne kadar güzel yazmışsınız. Sizin anladığınız şeyleri ben etrafımdakilere anlatamadım bir türlü. Zaten onlar için zayıflamak isteseydim geçmişte bunu başarabilirdim Ama ben artık kendim için istiyorum cebimde param olduğu halde yakıştıramadığım için kendime hiçbirşey almıyorum.Kendimi çok çirkin hissediyorum.

Bizim burası yani ege tarafında genelde bayanlar incecik ama bunda haklılar her öğün ot yiyorlar. aslında ne sağlıklı ne kadar iyi ama bende bizim oraların içliköftesi kebabı mantısından sonra o semizotuyla doymuyorum işte. Midem boş kalıyor. Ama bundan sonra kendim için birşeyler yapmak istiyorum kendime güvenimi yeniden kazanmak istiyorum. Umarım bu sefer yapabilirim. Çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için.

hoşgeldinnnnn....
öncelikle günlük açmakla isabetli bir karar vermişsin.. ben de açmayı düşünüyordum ama zamanım olmadı bir türlü..
neyse buradan devam ederiz artık:34:

ben de 2010 mezunuyum
üniversitedeyken ne zaman bir diyet yapma girişiminde bulunsam arkadaşlarım destek yerine köstek olurlardı hep.
yok şunu yiyelim bunu yiyelim demeler, gecenin bir saati yemek siparişi vermeler
ben bunların kasten olduğunu biliyordum tabi:47:
bu tarz şeylerin bizi daha çok gaza getirmesi lazım öyle düşün.

ben de bu sene içinde çok girişimde bulundum diyet için 6 kilo falan verdim kısa sürede
ama ailemdeki sağlık problemleri yüzünden bir de kpssye çalışıyorum geri aldım kiloları hoppp..
strese girince daha çok yemek yiyorum malesef.
neyse şimdi düzene girdi herşey.
ve 12 aralık itibariyle 73 kilo ile diyete başladım 1.65 boyum..ve bugün sabah tartıldığımda 68.5 kilo idim
yani 15 gün gibi bir sürede 4.5 kilo verdim:))) tabi daha çok yolum var 55e inmek istiyorum..
en önemli şey saat 7den sonra hiçbirşey yememek ve aç yatmak..
ve şöyle de birşey var biz kilo almaya müsait insanların diyet sözcüğünü hayatından çıkarıp sağlıklı beslenmeyi getirmesi gerekiyor.
çünkü diyeti bıraktığımız anda hoppp geri alınıyor kilolar ben artık hayatıma bu şekilde karar verdim yani sağlıklı beslenmek...
ilk bir haftadan sonra alışılıyor bu beslenme şekline artık zorlanmıyorum
ve inşallah hep bu şekilde devam edicem.

kararlı ve azimli olduktan sonra başarılmıyacak hiçbişey yok her konuda böyle bu..

menülerini yaz, kızlar yorumlar burda yanlışlarını doğrularını görürsün ve göreceksinki yavaş yavaş gidecek kilolalar...
hadi bakalımmmmm:)))

Bana ne kadar benziyorsun :1:

Senin yaşadığın durumların aynısını işte ben yaşıyorum :) benim de 1 senem kaldı inşallah 1 sene kurtulacağım bu hayattan. ama o döneme kadar en azından düzgün besleneyim de üniversiteyi bitirdiğim de güzelde bir fiziğim olsun istiyorum. kilolarımız ve boylarımız aynı sayılır :) Beraber başarabiliriz inşallah :) Ayrıca yazdığın şey ne kadar doğru, insan kilo almaya müsaitse bunu bir hayat tarzı haline getirmeli gerçekten :)

Bütüüüüüünnn bunların ışında bana göre max. 2 ay süren yolculuğuma sabah saat 9 dan itibaren başlayacak bulunuyorum. Valla dua ediyorum ben tırnaklarını 6 7 yaşından beri yiyen ben 3 haftadır yemiyorum bunu bile başardıysam ben kilo verebilirim bence :27:

Bana ne kadar benziyorsun :1:

Senin yaşadığın durumların aynısını işte ben yaşıyorum :) benim de 1 senem kaldı inşallah 1 sene kurtulacağım bu hayattan. ama o döneme kadar en azından düzgün besleneyim de üniversiteyi bitirdiğim de güzelde bir fiziğim olsun istiyorum. kilolarımız ve boylarımız aynı sayılır :) Beraber başarabiliriz inşallah :) Ayrıca yazdığın şey ne kadar doğru, insan kilo almaya müsaitse bunu bir hayat tarzı haline getirmeli gerçekten :)

Bütüüüüüünnn bunların ışında bana göre max. 2 ay süren yolculuğuma sabah saat 9 dan itibaren başlayacak bulunuyorum. Valla dua ediyorum ben tırnaklarını 6 7 yaşından beri yiyen ben 3 haftadır yemiyorum bunu bile başardıysam ben kilo verebilirim bence :27:

evet ben de yazdıklarını ilk okuduğumda aynı ben dedim:33:
ben de 23 yaşındayım bu arada:)))
inşallah en iyi şekilde bitirirsin okulunu..
öğrenciyken diyet yapmak daha da zor cidden..

valla yapacak bişey yok o sokakta gördüğümüz salına salına gezen zayıfcık kızların hepsinin genetik olarak zayıf olduklarını düşünmüyorum ben
dikkat edip öyle önüne gelen yemeği yemeyip bilinçli olup zayıf kalan insanlar da vardır yani biz de onlardan oluverelim bi zahmet:1:

off bide ben de tırnaklarımı yiyorum aradaaaa:33:

Son düzenleme:
Oooo tırnaklarını da yiyorsan tamamış valla :))) Aynı ben :)

Valla ben senin gibi arada marada yemem bildiğin çıktığı gün yerdim :56:

Neyseki herhalde bir 3 hafta falan oldu yemiyorum gittim bidolu oje aldım nası mutluyum anlatamam üstelik daha öyle uzamadı bile normal boyunda desem o kadar bile değil ama sürdüm çok seviyorum oje sürmeyi :)))

Valla inanaırmısın yarın başlicam diye şu an evde ne varsa yedim :30:

Ne olacak yarın ki halim karnıma kramplar giriyor. Yanlış anlaşılmasın kilo veremem diye değil. Ben bu yaşıma kadar Allah izin verdikten sonra söz verdiğim herşeyi yaptım bunu yapamazsam kendime güvenim gider ona üzülüyorum ben :/

ben de öyle ya yani arada bırakıyorum sonra tekrar başlıyorum yemeye
çok kötü bi alışkanlık:S

ertesi gün diyet yapılacaksa bir önceki gün evde ne var ne yoksa yenilir bu hep böle olmuştur:1:
o son son bu seferler de hiç bitmez..
ama bu sefer son olsun bak!!!!!!!

he oldu gittttttttttttttt
zaten ne var ne yok yemişsinnnnnn
bir de üstüne çiğ köfte sen midendekileri atana kadar 1 hafta geçer.
hadi git şimdi sıkıyosa:1::1:

Ama aşk olsun ya ben daha başlamadım ki yaaa daha sabah 9 a çok var. Gitmiyim dimi. Gitmiyim gitmiyim. Zaten bugün ko**n mağzasında acayip bir ceket beğendim kadın 42 beden yok diyince utandım çıktım. Gitmiyim gitmiyim ben. :29:

Ama aşk olsun ya ben daha başlamadım ki yaaa daha sabah 9 a çok var. Gitmiyim dimi. Gitmiyim gitmiyim. Zaten bugün ko**n mağzasında acayip bir ceket beğendim kadın 42 beden yok diyince utandım çıktım. Gitmiyim gitmiyim ben. :29:

olsun sen şimdiden gir diyet psikolojisine..
bu saatte çiğ köfte yok olmazzzzz...
ay ben hiç zayıflayınca alcam falan demiyorum habire alıp duruyorum kıyafet napcam onları bilmiyorum:S

doğru söylemiş valla..
ben çıkıyorum artık.. yarın süper bi gün olsun sen diyete başla ben de aynı hızda devam edeyim inşallahhhhh:34::34:

Kolay gelsin güzelim yaaa, hayatta ki en zor işe soyunmuşsun. Yoga Academy de üçlü DVD seti, sifalanma Cd'si, bide Nidra Cd'si diye set satılıyor. Çok etkili kendini yormadan etmeden uzun vadede tamamen kalıcı sonuç elde ediyorlar. Bir taraftan bedeni forma sokuyorlar, bir taraftan bilinçaltından gelen yeme istegini kontrol altına alıyorlar... Birde Zayıflama için yoga seanslarida var. Ben bir tanesine katıldım, keyifli geldi. Asıl nefes tekniklerine devam ediyorum, bol oksijenlenme, toksinleri yakma ve genclesmek için... Denemeni tavsiye ederim... Tek başına uğraşmaktan daha kolay canısı....

fotosentez selam. senle o kadar cok ortak yonumuz vardi ki, 'mutlaka yazmaliyim' dedim. benim boyum da 1.66 . kilom 69'a kadar cikmisti. diyete basladigimda 65 falandim ama, omuzlarim genis oldugu icin iri yapili duruyodum. benim de erkek arkadasim canimi cok skyodu.. sanki obezmisim gibi davraniyodu. 'genc kizsin, kilo ver' deyip duruyodu. 'kiriliyorum ama' dedigimde de 'senin sagligin, senin iyiligin icin diyorum' diyodu. nasil iyilikse bu.......

ama yazin tak etti bana. spora ve o gazla diyete basladim. 2 gune bir olan fast food tuketimimi haftada 1'e indirdim, aksam yemeklerini gecistirdim. yaz oldugu icin de firsat buldugumda yurudum hep.

k---n magazasindaki tipler cok ilginc ya. oradaki kizlara bakma, hepsi 0 beden ya, garip geliyor onlara 34 bedenden fazlasi :)))

lutfen uzulme. ben cok agladim kilo veremiyorum zayiflayamiyorum diye ama vucuduna zaman tani. bikac ayda istedigin kiloya inersin... yasimiz cok genc, bunu kullanabiliriz metabolizmamiz hizli gayet...

Kolay gelsin güzelim yaaa, hayatta ki en zor işe soyunmuşsun. Yoga Academy de üçlü DVD seti, sifalanma Cd'si, bide Nidra Cd'si diye set satılıyor. Çok etkili kendini yormadan etmeden uzun vadede tamamen kalıcı sonuç elde ediyorlar. Bir taraftan bedeni forma sokuyorlar, bir taraftan bilinçaltından gelen yeme istegini kontrol altına alıyorlar... Birde Zayıflama için yoga seanslarida var. Ben bir tanesine katıldım, keyifli geldi. Asıl nefes tekniklerine devam ediyorum, bol oksijenlenme, toksinleri yakma ve genclesmek için... Denemeni tavsiye ederim... Tek başına uğraşmaktan daha kolay canısı....

Çook teşekkür ederim spor salonuna yazılıyorum bugün yarın ama vazgeçersem bunları da deneyeceğim destekleriniz için çok teşekkür ederimm :)

Back