fotoraflar ne zaman çekilir

kesraa

09.07.2011
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
316
0
66
İzmir
nikah sonra eğlence düşünüyoruz 200 kişilik ama fotorafla ne zaman çekiliyor acaba
hem kapalı mekan hem de dış mekan çekim istiyorum. nikahı saat kaça almak gerekiyor bu durumda yardım edin.

Merhaba,
Ben dış mekan düğün fotoğrafları çekiyorum. Size tavsiyem kuaförü oldukça erken bir saate alın. Genellikle size verilen saatte kuaförden çıkamıyorsunuz. Biraz rötarlı oluyor.
Nikah ve sonrası eğlenceye gidecekseniz, fotoğraf çekimini kuaförden hemen sonra yapmanız uygun olacaktır. Nikah öncesi evden kız alma seromonisi ve konvoyla nikah salonuna gidiş ve nikah... Dolayısıyla biraz yorulmuş olacaksınız, makyaj, gelinlik, saç biraz deformasyona uğrayacaktır.

Size tavsiyem:
Kuaförden çıkışınızı 12,00 gibi ayarlamanız.
2 saat dış çekime vakit ayırınız. 12.00-14.00 arası fotoğraf çekimi.
14.30' da evde olsanız, kız alma seromonisi 1 saat sürse, nikah saatini 16.00 veya 17.00'ye alırsanız,
eğlence mekanına gidişiniz de 19.00 civarı olacaktır. Ki hem sıkışmazsnız, hem de misafirler nikah saati ile eğlence saati arasında çok boşluk yaşamazlar
Sevgiler,
Tuğçe Adaş

nikah sonra eğlence düşünüyoruz 200 kişilik ama fotorafla ne zaman çekiliyor acaba
hem kapalı mekan hem de dış mekan çekim istiyorum. nikahı saat kaça almak gerekiyor bu durumda yardım edin.

bende fotoğrafçıyım ama hem stüdyo çekimi düşünüyosan ortalam 30 dakida bunun için ayırman gerekiyor.sen planlasan bile o gün biraz aksamalar yaşanıcaktırdış çekim düşünüyosan saç provası sırasında çekim yaptırman seni telaş tan kurtarır .dış çekimi düğün gününden öncesaç provanda yaptır hem daha güzel kareler yakalınacaktır.zaten anlaştığın fotoğraf stüdyosunda iç çekim içinde düğün günü çekim yaptırırsan.sonuçta düğün sonrasında seçim yapmak için iki farklı seçim hakkı doğar sana
küçük bi tavsiye daha muhakkak stüdyolardan terihini kullan.çünki meslektaşımda katılıcaktır internetten onuda yaparız bunuda yaparız diyen kayıt dışı çalışan fotoğrafçılar.düğün gününden sonra seni hüsrana uğratabilir.hiç bi hak iddea edemezsin aman dikkat! sana da bu arada mutluluklar dilerim...

teşekkür ederim nikahı 16.30 aldık:))
fotorafları saç provasının olduğu gün çektirmek de süper fikir çünkü temmuzda izmirde olacak düğün ve haliyle çok sıcak olacak .çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…