Bebek İkinci El fotoraf makinası ile bebek arabasını takas yapmayı düsünürmüsünüz

kimse yokmu yaa fotoraf makinası ile bebek arabası takas yapmak istiyen bebek arabasına cok ihtiyacımız var

Fotoğraf istemistiniz,en akşam sizin için bebegimi evde biraktim gittim fotogralari cektim yolladim, detaylı da acikladim arabanın özelliklerini keske bir dönüş yapsaydiniz

ben takas dusunuyorum hanfendi satin alacak durumum olsa alırım

Ben size baştan 75 E vereceğini ve tentesininin solduğunu o yüzden böyle fonksiyonlu bir arabayı bu fiyata vereceğimi söylemiştim. Şimdi neden bu şekilde cevap verdiğinizianlamak zor ??? İstemiyorum teşekkürler de diyebilirdiniz. Yeterliydi.

sizin yaptıgıniz cok cirkin bir olay suan kadın maddi durumu olmadıgindan fotoraf makinası ile takas dusunuyor sizin yaptıgınıza bakin kösteklik etmeyin bence

Asil isin özünü, aramızdaki konuşmayı bilmeden su an sizin bu şekilde yorum yapmanız çok çirkin. Laflarinizi aynen size iade ediyorum

Asil isin özünü, aramızdaki konuşmayı bilmeden su an sizin bu şekilde yorum yapmanız çok çirkin. Laflarinizi aynen size iade ediyorum

hamfendi ne dedim ben yaptıginiz cok cirkin dedim biri sizin satıs yaptıgınız konunun altına bu tarz birsey yapsa hosunuza gidermi ki ben bu bayanı uzun zamandir takip ediyorum bebek arabası bulamadı kadın uzuldugum icin bu tepkim

ben neden yorumlarını goremiyorum acaba lutfen konum altında kalabalık yapmayin ben nezamandır bebek arabası ariyor ben kimseden satin alamam maddi dururmum olsa 2ci el bakmam ki fotoraf makinası ole takas dusunuyorum sadece ben herkeze donus yaptm kimse terbiyesizlik yapmasın

Laf atılmış cevabını elbette vereceğim. Asıl siz terbiyesizsiniz. Takas yapmyi düşünmediğini dilersenizelimde uygun ffiyatlı araba oolduğunu yardımcı olabileceğini söyledim. Siz de kabul ettiniz fotonlardan sonra donus bile yapmasını. Olayı burada madur şeklinde farklı anlatıp da insanı zan altında bırakmaniz hiç hoş değil. Daha da uzatmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…