Bebek İkinci El fotoraf makinası ile bebek arabasını takas yapmayı düsünürmüsünüz

Liyos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
287
142
103
36

Öncelikler merhaba
Cok temiz 15x optik zoom dahili flash video kamera 12 mpx orjinal cantasi var sifirdan farki yok hic kullanmadim diyebilirim
maddi durumum pek yok bu fotoraf makinasını esim zamanında 900e almş ilk evlendigimiz sıralar yarı frofosyonel 5.5 aylık bir kızım var bebek arabasına ihtiyacım var suan alacak durumumda yok eger takas yapmak isteyen olursa cok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Benim konumda chicco bir araba var. Bir bakın isterseniz. Komşuma ait. Durumu pek iyi değil fakat ben karşılamak isterim. Fotoğraf makinanız ile bebişinizi çekin. Sizde kalsın.
Eğer isterseniz kız Bebek kıyafetlerim de var. Bir çoğunu verdim fakat. Kalanların kaç aylık olduğuna bakmadım. Olursa onları da verebilirim.

Takas yapmayı düsünen yokmu arkadaşlar

Valla makine çok güzel takas yapmak isterim ama nasıl bir bebek arabası aradığınızı söylerseniz ona göre elimizdeki size uyarmı uymazmı bilelim.

Takas yapmayı dusunen yok mu satin almak isteyen olursada yardimcı olurum

Olur inşallah alırsınız bebek arabası valla bende bebek arabasını ihtiyacı olan birine vermiştim satmak yerine
Inşallah öle birisi cıkar karsınıza

Takas yapmak osteyen yokmu acaba gerekirse arabanın üstünü tamamlarız normalde 250 ile 300 tl arası benim fotoraf makinanın 2ci eli bebek arabası daha fazla eder diyeninde üstünü tamamlayacagım

Arkadaş cok güzel bi teklif yapmış size Sağolsun anlaşamadınız mı acaba cnm

Bayan icin soylemiyorum bazılarıda gosteris amaclı yazıyor birkac kisi yaptı ama sana donecem diyip geri donmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…