- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- 158
- Konu Sahibi pink_panther
tek derdiniz bumu yani..pes...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayret birşeysiniz kızlar ya, bu da bir dert..
Yok kanserli varmışta bu da dertmiymişte...
Konu sahibinin derdi psikolojisine yansımış, kendini özgüvensiz hissediyor ve kusurlarıyla barışık değil..
Canım takma kafana, diş sarılığını fotoğrafçılar bembeyaz yapıyorlar.
Yüzümde koca bir sivilce vardı, kapattılar..
Ayrıca sen o kusursuz gelinlerin hepsinin gerçekte öle olduğunu sanma, hemen hemen hepsinde vardır bir düzeltme bir ayar
BÜTÜN DERDİN BU MU??????
ŞU ANDA KİM BİLİR HANGİ HASTANEDE KANSERLE SAVAŞAN ,HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞAN BİRÇOK İNSAN SENİN BU YAZDĞINI OKUSAYDI EMİN OL (VE KUSURA BAKMA) HERHALDE SENİN ŞU YAZDIKLARINI OKUP SÜPER Bİ DEMORALİZE YASARLARDI.....
LÜTFEN SAĞLIKLI DÜŞÜNlmaz:
BİZ Mİ ÜZÜCÜ ŞEYLERİ OKUMAYA BAYILIYORUZ:1shok::1shok::1shok:
BİZ BURDA BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN FİKİRLERİMİZİ YAZIYORUZ,DÜŞÜNCE ALIŞVERİŞİYLE İYİLEŞMEYE,İYİLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ
BENCE KENDİNE GEL,AKLINI BASINA TOPLA,SONRA CEVAP YETİŞTİR:mymeka:
mRb dün bi tanıdığımın düğün fotolarına baktım. kız gayet hoş, fotolar ve çekimlerde mükemmeldi.. Ama o fotolara baktıktan sonra anladımki ben gelin olursam bile fotolarımın çoğu kötü çıkcak. Çünkü fotocu hep yandan çekmiş ve burun profili ortaya çıkmış. Kızın burnundada kusur olmayınca damat beyle yandan çekindikleri pozlar mükemmel çıkmış. Stüdyoda çekindikleri pozlarda çok hoş yandan önden, dişler ortada (eyvahhh) yanii hem dişlerden hemde burundan kaybediyorum :1no2: Aslında kendmden şikayetçi değilim. Güzelim şükür ama dediğim gibi burnumda sol profil hoş değil. Dişlerimse hem sarı hem küçücük güzel şekli yok.
Yani ben nasıl gelin olcam :gitme: Fotoğrafsız gelin mi olcam :çok üzgünüm: Ben yandan çekilen fotolarımı hiç beğenmiyom. Ama aksine yandan çekildiği zaman çok daha güzel havası var fotoların... Çıldırcam o günün güzel olmasını ve her açıdan çekilen fotoların güzel görünmesini istiyorum :gitme: napabilirm? estetiği günah diye düşünmüyordum ama artık düşünsem mi bilmiyom :a015:
Allahım sabır versin inşallah..
Hem size hem bize..
Çok yüklenmişsiniz arkadaşa bence,
burda estetik operasyonlar diye yüzlerce konu ve kendinden memnun olmayan yüzlerce arkadaşımız var,bir gelin güzel görünmek ister bunun için önce kendine güzel gelmesi lazım.
Anlamadım bu tepkiyiÇok üzgünüm çoook