Fotoğrafsız gelin mi olacağım ben?

Ne yani illa problem katagorisine girmesi için aldatmam mı gerekiyo aldatılmam mı ? burda ilginç ve bi o kadar üzücü şeyleri okumaya bayılıyorsunuz..kusura bakmayın benimkisi o dertlerin yanında heyecansız kaldı.O yüzden özür diliyorum...... Onları okuyunca daha bi heyecanlanıyodunuz biliyorum ama benimde çok şükür büyük bi derdim yok dedğim gibi şimdiye kadar çok şikayetçi olmamıştım ama bende bi FOTO hastalığı vardır. İlla çok olcak güzel olcak yaniii anlatabildim mi? burnum kötü çıktığında bile resmi yırtardım. Şimdi haliyle düğünüm olcak ve bu sorun nasıl halledilecek? yanii insan düğün fotolarını da yırtamaz ki

sen şunu dedikten sonra hiçbir yapıcı tavsiyeyi haketmiyosun arkadaşım.. madem öle düşünüyosun bizim hakkımızda, demekki bizim fikrimizin de bi kıymeti yok senin için. ne diye konu açıyosun bizim gibi üzücü şey okumaya bayılan kadınların fikrini istiyosun? bu ne yaman çelişki anne. :umursamaz: pohpohlanmayı istiyosan yalnış adrestesin.

yahu sen çok güzelleştim diye topic açıp ama kullandığı kremleri yazmayıp milleti gıcık eden sonra ortadan kaybolan kişi değilmisin ilginç walla böyle bir derdinin olması :)) ha varsada okadar güzelmişsin normalde photoshop programları denen birşey var fotoğraflardada dişini beyazlatırlar burnunla oynarlar gayet güzel olur şahaser olur çıkarsın merak etme :)) gerçek hayatta seni beğenen beğenmiş fotoğrafları takman ilginç geldi.

Son düzenleme:
Bende maddi sıkıntılarınız falan varda stüdyo çekimi yapamayacaksınız gibi gayet saf düşüncelere dalmıştım..
Madem millet üzücü hikayeleri okuyup mutlu oluyor niye açtınız bu garip konuyu buraya?
Milletin acılarıyla zevk alan bizim gibi manyaklardan ne beklediniz ki?
Önce terapi ile özgüven tazelemesi,sonra da fotoğrafçıya gidiniz..
olmadı Nihat Odabaşı yolları taştan
:delphin:

:lepi::lepi::hooray:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok artık.....
amaaann,
evliliğinde huzur olsun da,
düğün fotoların mükemmel olmayıversin.

yahu nedir bu kızlardaki düğün v ayrıntılardaki takıntılar..

boşver gitsin.
fotoğrafçına söyle profilden almasın..
yahu senin müstakbel eşin seni burnun ve dişlerinle beğenmedi mi sonuçta.

bırak başkaları da böyle beğensin,
ve ya beğenmesin.
ne önemi var.

o fotoları kendiniz için mi yoksa başkalarına baaaak demek için mi çekiliyorsunuz.
boşver,
derdin bu olsun...

yok artık.....
amaaann,
evliliğinde huzur olsun da,
düğün fotoların mükemmel olmayıversin.

yahu nedir bu kızlardaki düğün v ayrıntılardaki takıntılar..

boşver gitsin.
fotoğrafçına söyle profilden almasın..
yahu senin müstakbel eşin seni burnun ve dişlerinle beğenmedi mi sonuçta.

bırak başkaları da böyle beğensin,
ve ya beğenmesin.
ne önemi var.

o fotoları kendiniz için mi yoksa başkalarına baaaak demek için mi çekiliyorsunuz.
boşver,
derdin bu olsun...

agzınıza sağlıkopuyorumnanaktan

Düğün fotograflarında kendinizi göremedikten sonra ne işe yarayacak ki mükemmel olsa?
Çektirin,beğendiklerinizi kullanırsınız:delphin:.

-tatlicadiarzu- abooww soruna bak heleee gecenin bu saatinde canım şimdi sana desek ki acaba seni ne mutlu eder valla bilemedim ama bence estetik süper fikir çünkü temel saglam değilse fotoshop falan fayda etmez bak bu tam senin beklediğin gibim oldu sanırsam becerebildimse ne mutlu bana genelde yapıcıyımdır ama itina ile nabza göre serbet verilir :delphin:

seni begenen begenmis dimi canim???
hemde her halinle
kendi yazdigin sekilde sari ve kücük dislerinle isde burnunla
ozaman niye dert ediyosunki kendine canim
o gün peri kizi gibi olucaksin
sen böyle kafana takarsan o günün tadini cikaramazsin ben sana söyliim

canım benim sende yandan çekilmessin olur biter dert. resim çekinmeyi seviyorsun aynn bende senin gibiyim genelde güzel çıkmam.ama insanların doğal hali her zaman güzeldir her haliyle :)

sende sağ profilden çekil o zaman:) sanki seni tanıyan insanlar sol profilden nasıl göründüğünü bilmiyorlar mı yada dişlerinin öyle oldugunu.

Hayret birşeysiniz kızlar ya, bu da bir dert..
Yok kanserli varmışta bu da dertmiymişte...
Konu sahibinin derdi psikolojisine yansımış, kendini özgüvensiz hissediyor ve kusurlarıyla barışık değil..
Canım takma kafana, diş sarılığını fotoğrafçılar bembeyaz yapıyorlar.
Yüzümde koca bir sivilce vardı, kapattılar..
Ayrıca sen o kusursuz gelinlerin hepsinin gerçekte öle olduğunu sanma, hemen hemen hepsinde vardır bir düzeltme bir ayar

merak etme fotoğrafçının yaptığı rötüşler,insanı olduğundan daha güzel gösteriyor.kendine güven ve o günün tadını çıkar.mutluluklaropuyorumnanaktan

senin özgüvenin biraz sarsılmış olan sadece bu.
ama unutma çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.herşeyin bir çözümü var hem dert ettiğin dişlerinin hemde fotoğraf çektirmenin.
kendini sevmeye başladığın an bütün bu gözüne batanlar yok olacak.
düğün günün en mutlu günün olacak.mutluluklar...

yaa ıyıde anlamadıgım dugun fotosu yada o gune aıt hersey hatıra olarak saklanır o gunun anısı olsun dıyee.. :delphin: sen burnunu begenmıyorsun arkadasım da normalde bu ınsanlar senı her halınle gormuyormu? yanı senın sıkayet ettıgın burnunu zaten onlar goruyorlar kı senı begenen begenmıs zaten.. :kahve: nıye bukadar cok dert ettın kı onemlı olan o gune aıt anıların kalması.. sen o gun mutlu olmaya bak seneler sonra baktıgnda burnuna degılde o gunku mutlulugunu nasıl gozlerının parladıgını konusacaksın emın ol.. :delphin:

arkadaşım şu hayatta kafaya takılacak o kadar şey varken.......şurdan çek dersin fotocuya derdini anlatırsın yada yandan foto istemiyorum dersin olur biter....takma bence kafana çözümü varken..

Back