Fotoğrafsız gelin mi olacağım ben?

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
mRb dün bi tanıdığımın düğün fotolarına baktım. kız gayet hoş, fotolar ve çekimlerde mükemmeldi.. Ama o fotolara baktıktan sonra anladımki ben gelin olursam bile fotolarımın çoğu kötü çıkcak. Çünkü fotocu hep yandan çekmiş ve burun profili ortaya çıkmış. Kızın burnundada kusur olmayınca damat beyle yandan çekindikleri pozlar mükemmel çıkmış. Stüdyoda çekindikleri pozlarda çok hoş yandan önden, dişler ortada (eyvahhh) yanii hem dişlerden hemde burundan kaybediyorum :1no2: Aslında kendmden şikayetçi değilim. Güzelim şükür ama dediğim gibi burnumda sol profil hoş değil. Dişlerimse hem sarı hem küçücük güzel şekli yok.
Yani ben nasıl gelin olcam :gitme: Fotoğrafsız gelin mi olcam :çok üzgünüm: Ben yandan çekilen fotolarımı hiç beğenmiyom. Ama aksine yandan çekildiği zaman çok daha güzel havası var fotoların... Çıldırcam o günün güzel olmasını ve her açıdan çekilen fotoların güzel görünmesini istiyorum :gitme: napabilirm? estetiği günah diye düşünmüyordum ama artık düşünsem mi bilmiyom :a015:

dişlerını temızlettır canım dugunden once
sızdede damat yan duru ne var buna bu kadar takılacak
benımde burnum yandan hoş cıkmaz ama karsıdan yuzum guzel duyuor ole cektırırım bı gun şayet evlenırsem

mRb dün bi tanıdığımın düğün fotolarına baktım. kız gayet hoş, fotolar ve çekimlerde mükemmeldi.. Ama o fotolara baktıktan sonra anladımki ben gelin olursam bile fotolarımın çoğu kötü çıkcak. Çünkü fotocu hep yandan çekmiş ve burun profili ortaya çıkmış. Kızın burnundada kusur olmayınca damat beyle yandan çekindikleri pozlar mükemmel çıkmış. Stüdyoda çekindikleri pozlarda çok hoş yandan önden, dişler ortada (eyvahhh) yanii hem dişlerden hemde burundan kaybediyorum :1no2: Aslında kendmden şikayetçi değilim. Güzelim şükür ama dediğim gibi burnumda sol profil hoş değil. Dişlerimse hem sarı hem küçücük güzel şekli yok.
Yani ben nasıl gelin olcam :gitme: Fotoğrafsız gelin mi olcam :çok üzgünüm: Ben yandan çekilen fotolarımı hiç beğenmiyom. Ama aksine yandan çekildiği zaman çok daha güzel havası var fotoların... Çıldırcam o günün güzel olmasını ve her açıdan çekilen fotoların güzel görünmesini istiyorum :gitme: napabilirm? estetiği günah diye düşünmüyordum ama artık düşünsem mi bilmiyom :a015:

BÜTÜN DERDıN BU MU??????
ŞU ANDA KıM BıLıR HANGı HASTANEDE KANSERLE SAVAŞAN ,HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞAN BıRÇOK ıNSAN SENıN BU YAZDĞINI OKUSAYDI EMıN OL (VE KUSURA BAKMA) HERHALDE SENıN ŞU YAZDIKLARINI OKUP SÜPER Bı DEMORALıZE YASARLARDI.....

LÜTFEN SAĞLIKLI DÜŞÜN:olmaz:

yan profil vermezsin poz gülümseme de dişlerini çıkarmazsın ortaya tebessüm edersin.iki de fotoşop yaptılar mı değme keyfine

dert bumu arkadaşım...
şimdi sen bu gece bu dertle uyuyamassında....
bütün kuşları öptünde bir leylek mi eksik kaldı ....aklıma mukayyet ol allahım...

Bunlar cözülmeyecek sorunlar degilki be güzelim...bunda cildiracak ne var allah askina?
Dislerini Bleeching yaparak beyazlatirsin...fotografci ilede yandan cekim istemedigni söylersin olur biter....:kahve:

Ahh ahh Milletin sakali yaniyor...sen cigara yakmanin derdindesin:delphin:

Ne yani illa problem katagorisine girmesi için aldatmam mı gerekiyo aldatılmam mı ? burda ilginç ve bi o kadar üzücü şeyleri okumaya bayılıyorsunuz..kusura bakmayın benimkisi o dertlerin yanında heyecansız kaldı.O yüzden özür diliyorum...... Onları okuyunca daha bi heyecanlanıyodunuz biliyorum ama benimde çok şükür büyük bi derdim yok dedğim gibi şimdiye kadar çok şikayetçi olmamıştım ama bende bi FOTO hastalığı vardır. ılla çok olcak güzel olcak yaniii anlatabildim mi? burnum kötü çıktığında bile resmi yırtardım. Şimdi haliyle düğünüm olcak ve bu sorun nasıl halledilecek? yanii insan düğün fotolarını da yırtamaz ki

canım yan profilden çektirmezsin olur biter arkadasında dediği gibi dişleride beyazlatırlar fotoların üzerinde nasıl oynanıyor biliyorsun için rahat olsun..

Ne yani illa problem katagorisine girmesi için aldatmam mı gerekiyo aldatılmam mı ? burda ilginç ve bi o kadar üzücü şeyleri okumaya bayılıyorsunuz..kusura bakmayın benimkisi o dertlerin yanında heyecansız kaldı.O yüzden özür diliyorum...... Onları okuyunca daha bi heyecanlanıyodunuz biliyorum ama benimde çok şükür büyük bi derdim yok dedğim gibi şimdiye kadar çok şikayetçi olmamıştım ama bende bi FOTO hastalığı vardır. İlla çok olcak güzel olcak yaniii anlatabildim mi? burnum kötü çıktığında bile resmi yırtardım. Şimdi haliyle düğünüm olcak ve bu sorun nasıl halledilecek? yanii insan düğün fotolarını da yırtamaz ki

BİZ Mİ ÜZÜCÜ ŞEYLERİ OKUMAYA BAYILIYORUZ:1shok::1shok::1shok:

BİZ BURDA BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN FİKİRLERİMİZİ YAZIYORUZ,DÜŞÜNCE ALIŞVERİŞİYLE İYİLEŞMEYE,İYİLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

BENCE KENDİNE GEL,AKLINI BASINA TOPLA,SONRA CEVAP YETİŞTİR:mymeka:

Ne yani illa problem katagorisine girmesi için aldatmam mı gerekiyo aldatılmam mı ? burda ilginç ve bi o kadar üzücü şeyleri okumaya bayılıyorsunuz..kusura bakmayın benimkisi o dertlerin yanında heyecansız kaldı.O yüzden özür diliyorum...... Onları okuyunca daha bi heyecanlanıyodunuz biliyorum ama benimde çok şükür büyük bi derdim yok dedğim gibi şimdiye kadar çok şikayetçi olmamıştım ama bende bi FOTO hastalığı vardır. İlla çok olcak güzel olcak yaniii anlatabildim mi? burnum kötü çıktığında bile resmi yırtardım. Şimdi haliyle düğünüm olcak ve bu sorun nasıl halledilecek? yanii insan düğün fotolarını da yırtamaz ki

Anlatabildin güzelim merak etme!!:delphin:

Bizim derdini kücümsedigmiz felan yok...sadece bu denli cildiracak üzülecek bir sey degil onu demek istedik...

Bunlar halledilmeyecek sorunlar degil
Allah dermansiz dertler vermesin..önemli olan budur...

Aman burnum aman dislerim diye üzülmene gerek yok bana göre...cünkü zaten seni oldugun gibi seven insani bulmussun.

photoshop bu gibi sorunları yok etmek için var canım, boşuna sıkıntı yapma.

her fotoğrafçının tarzı farklıdır, yandan, önden, çaprazdan bir sürü foto çekecektirler, beğeneceklerini yaptırırsın. kişiye göre çekimlerini ayarlıyor onlar, merak etme.

bu tutumu anlayamıyorum işte ben...kötü birşey diyen olmamış ki,sadece dert edecek birşey yok denmiş...
zaten bu konu sanki sağlık ve güzellik bölümünün konusu gibi...

Bende maddi sıkıntılarınız falan varda stüdyo çekimi yapamayacaksınız gibi gayet saf düşüncelere dalmıştım..
Madem millet üzücü hikayeleri okuyup mutlu oluyor niye açtınız bu garip konuyu buraya?
Milletin acılarıyla zevk alan bizim gibi manyaklardan ne beklediniz ki?
Önce terapi ile özgüven tazelemesi,sonra da fotoğrafçıya gidiniz..
olmadı Nihat Odabaşı yolları taştan
:delphin:

Bende maddi sıkıntılarınız falan varda stüdyo çekimi yapamayacaksınız gibi gayet saf düşüncelere dalmıştım..
Madem millet üzücü hikayeleri okuyup mutlu oluyor niye açtınız bu garip konuyu buraya?

kız valla bende aynen senin gibi düşünmüştüm...sanırım maddi imkansızlıklıardan dolayı resim çekinemeyecek fılan die aklımdan geçirdim malum düğün fotografları bi dünya para ediyo :teytey:

gerçekden bende başlığa bi bakdım ki kesin böyle bişey dedim....
ama bi okudum:1shok: hay Allahım hiç aklımın ucundan geçmiycek bişey....
senin bence bu ara pek derdin sıkıntın yok baksana derlendiğin şeye....
evlenmek diyince aklına tek bu gelip bu mu seni ilerisi için düşünüdürüyor tabi herkesin derdi kendine ama...bunu şimdi teknolojjinin nimetleri ve fotoğrafçı halletsin bırakda
bunun için fotoğrafsız gelin olunmaz ki...

Back