- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Taban ve kekini çok güzel yapabiliyorum aslında benim sükunetim süsleme de hayal gücüm el becerim ona yetmiyor ama lezzetli oluyorBisküvi tabanlı kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taban ve kekini çok güzel yapabiliyorum aslında benim sükunetim süsleme de hayal gücüm el becerim ona yetmiyor ama lezzetli oluyorBisküvi tabanlı kullan
Alayım mı iddialı tarif, olayım mı 1.Ne yapacaksınız kovacak mısınız?
Evet ya dur onun evinde tadilat olacaktı ustalara pasta yapmazsa kurtuluruz belki bu katagori3 kere birinci ol da hepimiz rahatlayalım
O zaman bi pastamia ya bak derim, üzerinede güzel bir frambuazli sos gezdirTaban ve kekini çok güzel yapabiliyorum aslında benim sükunetim süsleme de hayal gücüm el becerim ona yetmiyor ama lezzetli oluyor
Aldım canımNasıl birşey istiyorsun?
Kullanabilirsiniz:)Ne isterseniz size kalmış:)Hazır kek kullanabilirmiyiz Nevreste
Valla bende aldım bitane ama ne çıkacak bakalım bildirme olmasa keşke birebir aynı pasta yapamazdik zaten kendimi kisitlanmis hissediyorumİstediğim tarifi kaçırdım hevesim kaçtı..
Herkes çikolatalı ve çilekli yapardıValla bende aldım bitane ama ne çıkacak bakalım bildirme olmasa keşke birebir aynı pasta yapamazdik zaten kendimi kisitlanmis hissediyorum
Bende malzememi bile aldım düşün dedim kimse almaz heralde ama kapılmış çoktanValla bende aldım bitane ama ne çıkacak bakalım bildirme olmasa keşke birebir aynı pasta yapamazdik zaten kendimi kisitlanmis hissediyorum
Aslında beyaz pasta suslemesi güzel oluyor da kk çikolatalı Seviyo sanki bide önceki yarışmalarda bi taen pasta oylama dışı nedenHerkes çikolatalı ve çilekli yapardı
Farklı bişey daha kâtip yapsan olmuyormu kiBende malzememi bile aldım düşün dedim kimse almaz heralde ama kapılmış çoktan
Aynen kk çikolatalı seviyor:)Aslında beyaz pasta suslemesi güzel oluyor da kk çikolatalı Seviyo sanki bide önceki yarışmalarda bi taen pasta oylama dışı neden
Onunki tek tip zaten seninki gibi mesela senin pasta çikolatalı onun beyaz çikolatalısını ona versem olur mu?Farklı bişey daha kâtip yapsan olmuyormu ki
Sana uygun pastam var:)Nevreste abla yas pasta tarifi kaldı mı bende mi katılsam bu kategori cook güzel yapamam ama :)))
Aaa merak ettimSana uygun pastam var:)
Him olamazzzzzOnunki tek tip zaten seninki gibi mesela senin pasta çikolatalı onun beyaz çikolatalısını ona versem olur mu?