- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Allah razı olsun aslım amiin inşallah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin rabbimOy maşallah yaa 1 yaşına geldi demek miniğimiz daha nice mutlu sağlıklı uzun yılları olsun ❤
ay sorma canım yaa o Doğum anlarımı hatırlamak bile istemiyorum,tek güzel yanı bebeğimi kucağıma alabilmekti ama Doğumun bana cok zararı oldu hala uğraşıyorum ne yazıkkiMaşallah ne cabuk büyüdü. Daha dün gibiydi, doguma gidiyordun ☺
Günaydın canım benim nasılsınGünaydın
İyiyim canım sağol sen nasılsınGünaydın canım benim nasılsın
Nickin benim parfümun adı sende ordan mi esinlendin merak ettimAllah razı olsun aslım amiin inşallah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim
ay sorma canım yaa o Doğum anlarımı hatırlamak bile istemiyorum,tek güzel yanı bebeğimi kucağıma alabilmekti ama Doğumun bana cok zararı oldu hala uğraşıyorum ne yazıkki ☹ O zaman nasıl geçti gel birde bana sor aman yarabbi
Bende iyiyim çok şükür canım kalktık kahvaltı ettik öyleİyiyim canım sağol sen nasılsın
Biz bugün biraz geciktik yeni yapacağızBende iyiyim çok şükür canım kalktık kahvaltı ettik öyle
Benimde ortanca ateşli idi biraz iğneye götürdüm ondan erken kalktikBiz bugün biraz geciktik yeni yapacağız
Geçmiş olsun canımBenimde ortanca ateşli idi biraz iğneye götürdüm ondan erken kalktik☺
Çok şükür canımSağolasın canımdaha iyi şükür ☺
Çok şükür canımSağolasın canımdaha iyi şükür ☺
Malesef canım, dogumdan kalan izler olarak hayatımıza devam ediyoruz. Bebişlerimizin canı sagolsun, ne yapalımAllah razı olsun aslım amiin inşallah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim
ay sorma canım yaa o Doğum anlarımı hatırlamak bile istemiyorum,tek güzel yanı bebeğimi kucağıma alabilmekti ama Doğumun bana cok zararı oldu hala uğraşıyorum ne yazıkki ☹ O zaman nasıl geçti gel birde bana sor aman yarabbi
Nasılsın canımGünaydın güzellik
Çok şükür fena değilim,sen nasılsın canım?Nasılsın canım
Allah iyilik versin canımÇok şükür fena değilim,sen nasılsın canım?♥
Allah iyilik versin canımAllah iyilik versin canım
İyiyim çok şükür
Nasılsın canım evin keyfini mi cikariyosun ☺Günaydın canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?