• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Oy maşallah yaa 1 yaşına geldi demek miniğimiz daha nice mutlu sağlıklı uzun yılları olsun ❤🧿💐
Allah razı olsun aslım amiin inşallah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim😘😘
Maşallah ne cabuk büyüdü. Daha dün gibiydi, doguma gidiyordun ☺
ay sorma canım yaa o Doğum anlarımı hatırlamak bile istemiyorum,tek güzel yanı bebeğimi kucağıma alabilmekti ama Doğumun bana cok zararı oldu hala uğraşıyorum ne yazıkki ☹️ O zaman nasıl geçti gel birde bana sor aman yarabbi 🤣🤣🤣

Allah razı olsun aslım amiin inşallah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim😘😘
ay sorma canım yaa o Doğum anlarımı hatırlamak bile istemiyorum,tek güzel yanı bebeğimi kucağıma alabilmekti ama Doğumun bana cok zararı oldu hala uğraşıyorum ne yazıkki ☹ O zaman nasıl geçti gel birde bana sor aman yarabbi 🤣🤣🤣
Nickin benim parfümun adı sende ordan mi esinlendin merak ettim ☺️

ay sorma canım yaa o Doğum anlarımı hatırlamak bile istemiyorum,tek güzel yanı bebeğimi kucağıma alabilmekti ama Doğumun bana cok zararı oldu hala uğraşıyorum ne yazıkki ☹ O zaman nasıl geçti gel birde bana sor aman yarabbi 🤣🤣🤣
Malesef canım, dogumdan kalan izler olarak hayatımıza devam ediyoruz. Bebişlerimizin canı sagolsun, ne yapalım ☺️

Back