Merkezde ablacım:)Eşin merkezde filan değilmi,sanki dağ başı oralar.
Bizdede öylerydi rütbe ve göreve göre oluyordu tayinler birde başarı durumu tabi.
Aynen hepsi ilkokul çağına gelsin benimkilerin o zamana kadar parada birikirTamam süper olurPara biriktirelim çocukları babaya satalım
Hakikaten Canınızı seveyim
Seninkiler o yaşana gelene kadar benim kızlar üniversiteye gider:)Ohhhh ben rahat olurum:)Aynen hepsi ilkokul çağına gelsin benimkilerin o zamana kadar parada birikir
Hakikaten Canınızı seveyim
Bende babanelerine bırakırım istiyor zaten hep kalsinlarSeninkiler o yaşana gelene kadar benim kızlar üniversiteye gider:)Ohhhh ben rahat olurum:)
İyi o zaman gün belirleyelimBende babanelerine bırakırım istiyor zaten hep kalsinlar
O zaman iş bölümü yapılacak bir kısım yemek,bir kısım bulaşık,bir kısım çamaşır,diğerleri ev temizliği:)Boş oturmak yok
Tamam nenem sen baş üstündesinBen yaşlıyım ona göreee ancak yer içerim
Tamam bana uyarİyi o zaman gün belirleyelim
2023 nasıl olur
Hayırlısı bakalım bizi neler bekliyorTamam bana uyar
Hayırlısı tabi inşallah varirsak o zamana konuşuruz yine 2019 da böyle böyle demistik diyeHayırlısı bakalım bizi neler bekliyor
Belki beni bırakıp gidersiniz
İnşaallah canımHayırlısı tabi inşallah varirsak o zamana konuşuruz yine 2019 da böyle böyle demistik diye
Tüm çaylar kayfeler senden zaten ben mi yapacağım yaşlı başlı kadınBende gelebilümüyüüüm kayfeler benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?