Fotoğraflı nasıl fon seçmeliyim

Ekinoks

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
395
26
318
Kırklareli
$php8OeNSlPM.webp

arkadaşlar bu koltuğuma uygun nasıl fon seçmeliyim kahve yada sütlü kahve düşünüyorum.ve şimdilik kırmızı yastıklar.fonları kahve tonlarda istememin nedeni ilerde sıkılırsam yastıklarla değişiklik yapabilmek için.koltuk kenarları siyah gibi çıkmış ama aslında çok koyu kahve.venge yani önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
canım bence açık bir kahve tercih et çünkü koyu kahve evi karartıyor halının içindeki açık kahve tonunda bi kahve olabilir ayrıca sana tavsiyem klasik fon değilde japon fon tercih et bence daha modern oluyo üzerine de aşağı doğru inen boncuklardan al derin ben...bunlar gibi...
17_2011523143643.jpg

30122010452.jpg

default.aspx

Son düzenleme:
bende çok kararsız kaldım açıkçası ama renk öneriniz ve örnekler için çok sağolun.peki bu fonlar kaç cm olmalı.ben perdecilere sordum 80 cm olmalı diyolar.diğer camlarım 4 metre kadar bi sorunum bu fotodakinden başka bi cam daha var.o duvara sıfır 80 cm iyice kapıyı kapatır.50 cm kurtarır en azından.ama perdeci çok küçük olur güzel olmaz dedi

japon perde eni kaç olmalı bilmiyorum ama evet normal kanat fonlar 80 cm ancak olur diye düşünüyorum..ren olarak değil de model olarak fikir al benim paylaştıklarımdan bunlar bayya bi açık kahve çünkü...ev kendi evinse masrafa değer ama kira olunca başka yere taşınınca sıkıntı oluyo salonda atıyorum burda 2 pencere varken bi başka evde tek pencere oluyo falan...

eyy gidi yaşlanıyorum galiba:43: ben konuyu "nasıl fön çekmeliyim" diye okudum :ssz:

arkadaşın eklediği modeller ve renkler çok güzelmiş, beğendim...

ama kırmızı yastık olacaksa fonda da kırmızı çizgiler yada dalga desenler geometrik desenler olabilir, sadece bir fikir:49:

sevgiler...

eyy gidi yaşlanıyorum galiba:43: ben konuyu "nasıl fön çekmeliyim" diye okudum :ssz:

arkadaşın eklediği modeller ve renkler çok güzelmiş, beğendim...

ama kırmızı yastık olacaksa fonda da kırmızı çizgiler yada dalga desenler geometrik desenler olabilir, sadece bir fikir:49:

sevgiler...
çok yaşayın emi:)

$yeni_perde_fiyatlari_1.webp

birde şurdaki gibi bi fon nasıl olur.toplandığı için kapıyı engellemez.ışığıda kesmez hemde yeterince enli.

öte yandan japonlar gerçekten çok hoş.ama kapı önünde kullanımı nasıl olur acaba.onların altında düz durmasını sağlayan bi aparat varmı.bulunduğum yerde henüz yaygın değil sanırım bu japonlar.perdeciler ayrı ayrı şeyler söyledi

Back
X