Ateşi yok keyfi yerinde inşallah değildir sağolunpire bulduysanz ondandır telasyapmayin çok fikrim yok hastalık hakkında inşallah değildir halinde hareketinde değişiklik ateş yoksa korkmayın yinede
Ateşi yok bu fotoğraftaki kiler dışında dilinin altında binaft yarası var o da bı hafta öncesine kadar üşütmesi vardı bağışıklığı düşünce çıktı sandımEl ayak agız hastalığında ates cok yüksek olur oglum 3 gün ateşlendi ellerinde ayaklarında birsey yoktu ama ağız cevresi yara bere dokuntu icindeydi
Sağolun inşallah deildir ne diyimValla el ayak gibi duruyo ayyumarım hafif atlatır geçmiş olsun
Pireyi öldürüp kanı gorunce ne bilim ısırdı sandım inşallah deildir hastalık. Sağolun cevap verdiğiniz içinPire ısırığına benzemiyo ısırık deliği yok ve daha kırmızı olurdu. Bir de aşırı kaşınırdı
1 ay olmadı daha kızım çok ağır oğlum hafif atlattı ilacı da yok meretinSağolun inşallah deildir ne diyim
İlaç krem birşey kullanmadiniz mi bir tedavisi yok derken anlamadım1 ay olmadı daha kızım çok ağır oğlum hafif atlattı ilacı da yok meretin
Hayır sadece rahatlatsın diye aft için sprey yada krem, vitamin, calpol tarzı agrı kesici.İlaç krem birşey kullanmadiniz mi bir tedavisi yok derken anlamadım
Sağolun en azından biraz bilgim oldu. Gelmiş geçmiş olsun sizede. İnşallah bir daha yaşamazsınız hastalıgin hiç bir türlüsünü. Çocuğu olunca insanın dert oluyor herşeyHayır sadece rahatlatsın diye aft için sprey yada krem, vitamin, calpol tarzı agrı kesici.
1 hafta sonra kendiliğinden geçiyor. Bu kabaran yerler bi süre sonra deri soyuluyor yenileniyor
Acil dahil 3 dr a gösterdim aynı şeyleri dediler. 4 günden sonra hafifliyor
Aynen öyle insanın yediği yemek bile dert oluyor Rabbim şifa versin size de umarım hafif geçirirSağolun en azından biraz bilgim oldu. Gelmiş geçmiş olsun sizede. İnşallah bir daha yaşamazsınız hastalıgin hiç bir türlüsünü. Çocuğu olunca insanın dert oluyor herşey
Çok geçmiş olsun sizede . Ateş yok keyfi yerinde İnşallah başka birseydir bende öyle umut ediyorum.Oglum bu şekilde el ayak hastaligi geçirmişti
Ve yüksek ateş
1 ay sonrası ise tırnakları düştü
Sizinki bakşa birşey gibi sanki
Eki Görüntüle 3513073