benim erkek arkadaşım fotoğrafçı bu aralar isteme muhabbeti var şimdiden hazırladı davetiyemizi ben aslında fotoğraflı istemiyordum sade şık bildiğimiz davetiye olsun istiyordum ama fotoğrafçı olunca bu işi başkasına yaptırmak olmaz heralde
Şimdiden hazırladı mı? :)) Çok heyecanlı o zaman! Allah ömür boyu bu heyecanı yok etmesin! Biz de stüdyoda çektirmeyeceğiz sanırım. Aman yaa hazırlanmak bir ton iş! Hem doğal daha güzel olur gibime geldi. Hayırlısı yaa! Bu arada fotoğraflı davetiyeler diğerlerine göre daha ucuz bilginiz olsun!
Şimdiden hazırladı mı? :)) Çok heyecanlı o zaman! Allah ömür boyu bu heyecanı yok etmesin! Biz de stüdyoda çektirmeyeceğiz sanırım. Aman yaa hazırlanmak bir ton iş! Hem doğal daha güzel olur gibime geldi. Hayırlısı yaa! Bu arada fotoğraflı davetiyeler diğerlerine göre daha ucuz bilginiz olsun!
Evet, Türkiye'de fotoğraflı davetiye yapan çok yer var. Hatta hemen hemen bütün matbaalar yapıyor. Normal davetiyelerden çok daha hesaplı oluyor. Tasarımını siz de yapabilirsiniz; ama onlar sizin için tasarımlar yapıyorlar.