(Fotoğraflı)Burun altında kesi yerindeki şişlik iniyor mu?

sanirimhayattayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
67
23
25
Kesi yerindeki şişlik zamanla iner mi?
1 ay 1 hafta kadar oldu ameliyat olalı
Burnumun düşmesinden de korkuyorum düşer mi sizce?

Eklentiler

• 20200303_104056.jpg
    20200303_104056.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 596
Sanirim durumumuz ayni benimde ayni dr sarkik birakmadim topaarlar diyo ama ayin 23 de tam 2 ay olucak ama bir toparlanma yok malesef, beklentiler icin erkenmi bilemedim, ama genel itibariyle sizin burnunuz guzel gorunuyo yuzunuze yakismis

Sanirim durumumuz ayni benimde ayni dr sarkik birakmadim topaarlar diyo ama ayin 23 de tam 2 ay olucak ama bir toparlanma yok malesef, beklentiler icin erkenmi bilemedim, ama genel itibariyle sizin burnunuz guzel gorunuyo yuzunuze yakismis
Ben zaten ucu için ameliyat olmuştum gülünce o üçgenlik olmasın istiyordum doktor kıkırdağı topladım küçülttüm o görünen et ödemli olduğu için öyle görünüyor diyor ama bilemiyorum ben sizde bana foto atabilir misiniz acaba

Ben burnunuzu beğendim ancak şişlikler indikçe asıl görüntüsü ortaya çıkacak. Bir de hafif eğrilik mi var bana mı öyle geldi?

İner fıstığım korkma benim ki var ya koruyucu bant çıkartıldığında kamyon tekeri gibiydi :KK53::KK45: şimdi üçüncü aya gireceğim öyle indi ki anlatamam daha da küçülecek inecek. Kendini korkutma içini ferah tut sonuçta buruna travma yaşatıyoruz. Parmaktaki kağıt çiziği bile 3-4 günde anca iyileşiyor zaman tanı burnuna.

İnşallah iner bugün 40 gün oldu kesi yeri hala şiş burnum düşük gibi duruyo bu yüzden sizdede aynı yermi şişti acaba geçiyomu sonra çok üzgünüm gerçekten

İner fıstığım korkma benim ki var ya koruyucu bant çıkartıldığında kamyon tekeri gibiydi :KK53::KK45: şimdi üçüncü aya gireceğim öyle indi ki anlatamam daha da küçülecek inecek. Kendini korkutma içini ferah tut sonuçta buruna travma yaşatıyoruz. Parmaktaki kağıt çiziği bile 3-4 günde anca iyileşiyor zaman tanı burnuna.
Biley sorabilirmiyim

X