Fotoğraflarım

mawiruya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
214
0
96
Denizli
fotoğraf çekmeyi seviyorum.tabi ki profösyönel değilim.ama baktığımda güzel bir şey görüyorsam hemen onu kare içine alıyorum.sizlerle paylaşmak güzel...

Son düzenleme:
otogarda bakılan bir kedi tek bir sahibi yok..çok güzel pozlar verdi ama en sonunda sıkılmış olacak ki beni tırmaladı kaydirigubbakcemile3

ve sonuç: aşı oldum....

denizli de bir çay bahçesi.ablam ve yiğenimle gitmiştik.çok büyük değil ama ışıklandırma çok güzeldi.yine dayanamayıp çektim.:lepi:

annemin evi tek katlı ve doğayla içiçe.çok güzel bir yer ,arkada dere var.tabi doğa olan yerde hertürlü börtü böcek mevcut.annemin evinin duvarına tırmanan bir kertenkele ...çekmezsem olurmu..kaydirigubbakcemile3

korkmayın eve giremiyorlar.:icecream:

Son düzenleme:
denizli akşam saat 20:00 sularında çekilmiş bir resim

bu gün denizli çok rüzgarlıydı.hatta resimde göreceksiniz poşetler havalarda uçuyordu..(ben 6. kattan çektim bu resmi..)

Son düzenleme:
fotolar cok güzel canim, bende cekmeyi cok seviyorum, bir ara gazetecilk yapmistim ordan baya ögrendim, güzel manzaralar cikiyor ortaya, ama kendine makine al, bak gör nasil oluyor, öyle fazla pahali profesyonel büyük makineye gerekte yok, 6 piksel bile cok iyi , marka farketmiyor ama olympus, kodak canon önerebilirim

dijital olabilirmi dediğiniz şeyler

şu parmaklarımı poretesto ediyom istediğim harflere gidip yazmıyorlar diye:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…