• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FOTOĞRAFLARI TIKLADIĞIMDA HATA VERİYOR

Leotie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
3.336
4.539
248
ne kendi fotoğraflarımı ne de başka üyenin fotoğraflarını açamıyorum hata veriyor help meeeeee:KK31:

ne kendi fotoğraflarımı ne de başka üyenin fotoğraflarını açamıyorum hata veriyor help meeeeee:KK31:

Şuan kendi albümdeki resimlere ve başka arkadaşlarımın albümlerine bakabiliyorum.
Genel bir sorun görünmüyor bende.
Nasıl bir hata uyarısı çıkıyor ?

Şuan kendi albümdeki resimlere ve başka arkadaşlarımın albümlerine bakabiliyorum.
Genel bir sorun görünmüyor bende.
Nasıl bir hata uyarısı çıkıyor ?
bu web sayfası açılırken bir şeyler yanlış gitti diyor. Hata veriyor hep :(

bu web sayfası açılırken bir şeyler yanlış gitti diyor. Hata veriyor hep :KK43:

Bilgisayardan mı giriyorsunuz yoksa telefondan mı ?
Resim boyutun diyeceğim ama, benim kendi albümümde de yüksek boyutlu resimler var fakat gayet rahat açılıyor..

Bilgisayardan mı giriyorsunuz yoksa telefondan mı ?
Resim boyutun diyeceğim ama, benim kendi albümümde de yüksek boyutlu resimler var fakat gayet rahat açılıyor..
bilgisayardan giriyorum şirkette engelli desem o da değil evdeki bilgisayarda da telefonda da aynı hatayı veriyor

Merhaba,
browser sorunu olabilir, siteyle ilgili bir sorun olmaktan ziyade kullandığınız tarayıcı ya da siteye giriş yaptığınız cihazın ayarlarıyla alakalı bir sıkıntı gibi gözüküyor.

Siteye hangi tarayıcıyla giriş yapıyorsanız (explorer, firefox, chrome) birde başka bir tarayıcı deneyin ve kullandığınız cihazların ayarlarını gözden geçirin, herşey yolunda olmasına rağmen sorun yaşamaya devam ediyorsanız yöneticilerimiz ilgilenecektir;)

Merhaba,
browser sorunu olabilir, siteyle ilgili bir sorun olmaktan ziyade kullandığınız tarayıcı ya da siteye giriş yaptığınız cihazın ayarlarıyla alakalı bir sıkıntı gibi gözüküyor.

Siteye hangi tarayıcıyla giriş yapıyorsanız (explorer, firefox, chrome) birde başka bir tarayıcı deneyin ve kullandığınız cihazların ayarlarını gözden geçirin, herşey yolunda olmasına rağmen sorun yaşamaya devam ediyorsanız yöneticilerimiz ilgilenecektir:KK66:
mune ablammmm çok teşekkürler chrome'u kullanıyordum sorun ondaymış explorer ile giriş yaptım oldu çok teşekkür ederim :KK15:

mune ablammmm çok teşekkürler chrome'u kullanıyordum sorun ondaymış explorer ile giriş yaptım oldu çok teşekkür ederim :KK15:
Rica ederim ablacım:KK66: tekrar böyle bir sorun olursa önce tarayıcıyı kontrol edersiniz, baktınız olmuyor doğrrruu bize gelinHoppa

Back